miércoles, 22 de mayo de 2013

JORDI JUAN SEGUIX AMAGANT AL POBLE EL PRESSUPOST QUE ELL VOLIA I HA ORIGINAT LA MOCIÓ

El Bipartit desvia l’atenció dels ciutadans i sols vol que es parle de mobilitzacions, de soroll, de gresca, però no fa res constructiu.
Si tanta transparència té el govern de Juan, per que no mostra l’esborrany de pressupostos que li votaren en contra la majoria dels regidors?
Per que no el fa públic perquè la gent puga fer-se les seues pròpies conclusions i no sols haver de creure el que diu la “camarilla” de Juan?
Al Bipartit ara li interessa fer creure a la gent que el nou govern que puga eixir és fruit d’un transfuguisme, però no diu que la situació de la regidora Karina no ha canviat des de que governava amb el Tripartit.
El senyor Juan ja no vol parlar dels motius que han provocat la moció, i que no són altres que la seua incapacitat de fer un pressupost que responga al que necessita el poble.
Insistim, senyor Juan, ensenye l’esborrany de pressupostos que vostè pretenia i que la gent jutge per ella mateixa.
O té por?
No vol que la gent vega que diners en tenia pel que volia mentre retallava a associacions i ens torrava a impostos? No vol que la gent vega que h ha partides injustificades pels temps de crisi que tenim?
De que té tanta por senyor Juan?

Ensenye els pressupostos i quede com un home, no jugue a conillets amagats llançant declaracions incendiaries i convocant manifestacions que no serviran per a res.

1 comentario:

  1. molt bon articul! jo tambe demane tant pa uns com pa atres que el presupost puga vorel la gent,pa saber els dines dels ciutadans on van a parar...

    ResponderEliminar