viernes, 17 de mayo de 2013

QUE POT HAVER DARRERE DE LA CAMPANYA DEL BIPARTIT PERQUE EL PP KARINA NO PACTE?


Molt curiós és que en pocs dies Compromís haja anunciat dos informacions molt directes sobre Tavernes. La primera és que Enric Morera vindrà a fer una conferència i la segona que Compromís ha demanat a la Generalitat que es repare el Jaume II.
No és casualitat que ara es vullga donar protagonisme a Tavernes per part del Bloc. És una clara mostra de que els nacionalistes tenen molta por a perdre l’alcaldia, es veuen fluixos en el govern i estan tirrant el resto a vore que poden salvar.
Més valdria que es preocuparen en donar-li uns pressupostos a Tavernes o fer accions per a donar faena.
Altra cosa curiosa és el silenci de la premsa. Fa dos setmanes que es votaren en contra del pressupost. Tota esta setmana tenim un govern en minoria i amb molts problemes per a governar i la premsa ja ha callat, ja s’ha oblidat.
Al Bipartit li interessa que la gent no parle de la crisi de govern, que tot estiga quetet, encara que saben que tal i com estan és molt difícil governar.
Els esforços del Bipartit van per a que Karina no pacte amb el PP. I de fons trobem un possible motiu.
En alguns actes de petit comité, gent molt pròxima a l’alcaldia, s’ha atrevit a insinuar que l’alcalde té opcions a pujar i ser candidat a la llisa de diputats pel Bloc. El fracàs del Tripartit i si el Bloc perd l’alcaldia serien dos taques molt negres en l’expedient de l’alcalde i li podria trencar eixes aspiracions que gent molt pròxima al govern ja ha dit en públic.
A vore si darrere de tota esta campanya per evitar el govern del PP i Karina hi ha de fons un interès personal de l’alcaldia? 

1 comentario:

  1. La premsa vorà callat per vosaltres i jo almneys no, per la meua part pense seguir dale que te pego fins a que tingam una solució estable, roja, blava o migpensioniste però estable.

    En quant a les aspiracions de Jordi a mi un membre d'Iniciativa m'ha parlat de nº 3 darrere Oltra i Morera o viceversa , o inclús número dos darrere Baldoví,i evidenment açò es més possible sent Alcalde que no .

    A més i a nivell local, sempre serà més còmode el treballar en el teu poble i amb un bon sou que tornar a eixir al mercat, i més tal i com està de plè de matemàtics, economistes, professors o qualsevol altra professió en les llistes del INEM-Servef .

    ResponderEliminar