sábado, 18 de mayo de 2013

QUÈ HA FET JORDI JUAN PER MERÉIXER UNA MOCIÓ DE CENSURA?

Els simpatitizants del Bloc han escampat per ahí proclames per intentar justificar que no li facen una moció a Jordi Juan. D'entrada, en l'enunciat que utilitzen deixen de costat als seus socis de govern, els obliden, i sols volen encumbrar a Jordi. D'entrada ja es veu que en el Tripartit hi havien regidors que eren deixats de banda i per això, per no atendre al consens i al diàleg ara li ve una moció.
Diuen els simpatitzants que Jordi ha fet:
- Liquidar el pressupost de 2012 amb 1'8 milions de superavit, reduir en 4 milions el dèficit de tresoreria, acomplir el Pla d'Ajust i deixar en dos mesos el pagament a proveïdors. PERÒ NO HAN DIT que això s'ha fet perquè el Plan Montoro li va deixar a Tavernes 2'5 milions d'euros per pagar proveïdors, la pujada de la contribució en sols un any ha recaptat uns 800.000 euros més, el pla d'ajust si no s'acomplia li podia perjudicar en les transferències que li fa l'administració a la ciutat i tampoc han dit que se li han llevat 600.000 euros en 2012 de les nòmines dels funcionaris.
-Ha augmentat el temps de dedicació als veïns ampliant l'horari d'atenci´al públic. PERÒ NO HAN DIT que demanar cita en l'alcalde era quasi impossible i qui parlava amb ell havia d'esperar setmanes. Tots recordarem que en la passada legislatura l'atenció d'alcaldia a la gent era instantània o en poques hores.
-Amb menys policies ha donat una millor atenció ciutadana. PERÒ NO HAN DIT que eixe criteri és molt subjectiu. Tots hem vist que no hi ha policies a les portes dels col·legis, que s'ha llevat la vigilància rural, que s'ha denunciat a tope, que volien gastarse passa de 120.000 euros a l'any en el renting dels cotxes de policies i moltes coses més.
-El govern de Juan ha millorat els servicis. PERÒ NO HAN DIT que això és una invenció. El pobles està més brut que mai, tot fosc, els desperfectes del carrer tarden en reparar-se, els senyals que es trenquen no es reposen. Sols han millorat el fer-se propaganda i autobombo a ells mateixos.
-El govern de Juan ha estat un model de transparència. PERÒ NO HAN DIT que sols comentaven el que els interessava. No digueren que es feia un curs de monitor de temps lliure i ja hi havia gent afí al govern que estava apuntat sense que a resta de gent sabera res, no digueren en el seu dia que les poques subvencions que arribaven eren de la Diputació i molt més, per exemple. La setmana després de la no aprovació dels pressupost el govern va estar callat i no va donar cap explicació al poble del que estava passant.
-El govern de Juan ha fomentat la participació ciutadana. PERÒ NO HAN DIT que eixe regidoria la portava Karina, a la que han acusat de no fer res. I ara si que hi havia participació ciutadana? Com quedem? Si s'ha fet participació ciutadana serà perque la portava Karina i per tant si que feia coses. Per cert, l'alcalde no va voler incloure en els pressupostos una partida per a participació ciutadana que incloïa entrevistes a la gent de carrer i no sols reunions on no anaven ni 10 persones.

Vos proposem que afegim ara amb els vostres comentaris que il·lustreu el QUE NO HA FET EL GOVERN DE JUAN. Ací van unes quantes:
No ha obert l'escoleta de la mar que està acabada i que demanava la gent que viu a la mar.
No ha volgut cedir locals a Caritas i Creu Roja
No ha invertit en la recuperació del patrimoni
No ha tingut cap presència a València i no ha vingut ni un euro
No ha cumplit la seua promesa de reparar els semàfors
No ha fet la ciutat de l'esport que va prometre
No ha acostat l'estació de trens a Borderia com va dir en campanya electoral
No s'a preocupat per ajudar a obrir el centre d'Adisva
No s'ha preocupat per ajudar a obrir la piscina
No mostrar interés pel pàrquing

O també quines coses SI QUE HA FET:
Retallar ajudes a entitats mentre gastava diners en cavalcades i festivals
Multiplicar "l'enxufisme" en l'ajuntament i empreses relacionades
Carregar-se el parc dels vents
Carregar-se el punt d'encontre jove
Generar polèmiques a pasqua, amb l'antic jefe de la policia i el nou, amb els del mercat i la gent dels bars


Eeperem les vostres aportacions26 comentarios:

 1. Es veu que tot ho fa bé pero lo que no diuen es el que no ha fet... si esque... Ni todos los buenos son tan buenos ni los malos tan malos!

  ResponderEliminar
 2. Jordi, llora como mujer lo l no supiste defender como hombre

  ResponderEliminar
 3. Ha fet un rocodrom que no utilitza ningú, 30000€.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Com l'ha d'utilitzar algú? A qui se li ocorreix fer un rocòdrom darrere d'una porteria? Sols pots pujar de nit quan no hi ha entenament perquè si no et frigen a balonades.

   Eliminar
 4. Per la gent d'esquerres la democracia consisteix en que faces el que ells diguen pero no faces el que ells fan

  ResponderEliminar
 5. El pp ha deixat a Jordi fer i ser Alcalde, si ara no es Alcalde no es per culpa del pp es per culpa seua. Aixo que quede clar.
  El PP no te la culpa de que es trenque el tripartit.
  El PP ha fet el que tenia que fer, que es el mateix que va fer el Bloc, Intentar governar.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Governar amb el vot d'una trànsfuga és governar indecentment.
   La situació de Tavernes és de vergonya. Fins i tot amics meus del PP ho reconèixen.

   Eliminar
  2. 1º EL pp no governara amb una transfuga per que karina no es una transfuga.
   2º Es la mateixa "transfuga" amb la que governava amb el bloc.
   El que si que es cert es que este comentari teu demostra la vostra intransigencia. Vergonya mol poca senyor del Bloc.

   Eliminar
  3. Es la doble moral del BLOC;
   Si ho faig jo està ben fet, ara si ho fas tu Karina és una trànsfuga.

   A la llei de transfugis-me hi ha un nou epígrafe:

   "Es considerarà trànsfuga a la persona que no aprove els pressupostos i no compartisca polítiques autoritaries de un partit que governa en minoría"

   Eliminar
 6. Ja era hora de que baixaren dels nubols i viure amb el mon de yupi.Que es donen comte de que son mortals i no es ningun DEU

  ResponderEliminar
 7. Ha callat que va a duplicarse la potencia de la alta tensió i no ha fet res per evitar-ho.
  Ha incumplit la seua promesa de no ser un jornaler de la politica i s'ha posa un jornalot de més de 50.000 €.
  Ha endeutat a la 'Ajuntament en 2.000.000 € més sense haber fet res de trellat.
  Ha pujat un 20% la contribució i embarga el piso a qui no pot pagar eixa barbaritat d'impostos.
  Ha pujat un 21% l'impost de circulació.
  Diu mentires hasta als del seu partit.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. I després venen els de la sexta (el cas del desauci) i agaxa el cap, tanca el seu despatx i pega a fugir. Quina imatge va donar eixe dia l'alcalde. Clar com no li havien preparat el discurs no savia que dir als mitjans de comunicación.

   Eliminar
 8. Que le pasa al PSOE de Tavernes?

  El viernes les vi vitoreando a Jordi Juan con gritos de "viva Jordi Juan" acompañados de aplausos.

  No se dan cuenta de que Jordi Juan fue quien les quito los votos en las pasadas elecciones, no se dan cuenta de que estan ayudandole a que les quite aun mas votos en las proximas elecciones, Estan creando un martir que les va a destrozar en las proximas elecciones.

  Alguien se imagina a Rubalcaba vitoreando a Baldovi o a Xiko Puig vitoreando a Enric Morera.

  Señores del PSOE separense ya del BLOC o en las proximas elecciones desapareceran del Ayuntamiento.
  El aparato propagandistico del BLOC les ha hecho desparecer, el PSOE solo aparece para explicar porque embargan a una pobre madre que no trabaja.

  Señores del PSOE reflexionen y alejense de su peor enemigo politico que es el BLOC

  ResponderEliminar
 9. Ha desmantellat el viver de les empreses per ordre del que ocupa el jutjat de pau.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Fer no han fet massa. Desfer si que han desfet si!

   Eliminar
 10. Ha fet moltes coses mal i jo soc la primera q l'odie,pero les coses no es fan conforme les estem fent. Que no vaja avant la mocio pq la impugnaran,farem el ridicul i perdreu el meu vit i el de la meua familia les proximes eleccions

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Es la seua opinió, jo opine el contrari. AVANT

   Eliminar
  2. Segur que has votat al PP? No hauràs votat al Bloc? Resulta molt extrany el que dius?

   Eliminar
  3. No resulta gens extrany el que diu, sinó resulta que almenys algú en aquest blog PPro té un mínim de trellat i sentit comú. No sempre el fí justifica el mig i el que està fent el PP a Tavernes juntament amb Karina, és de vergonya.

   Eliminar
  4. mikel de la gorreta20 de mayo de 2013, 6:33

   Sembla ser que este últim anònim té la memòria curta. Li recorde que el Bloc amb Miquel Bononad i Josep Clar Nyau pactaren amb el PP. No ho recorda? El Bloc ha pactat ja amb el PP i per tant no pot criticar que ara altres pacten amb qui va ser soci seu de govern.
   Estos dos regidors del Bloc encara estan molt actius i això ho corroborar

   Eliminar
  5. Jo he votat el pp per a que governe no per a que fassa oposició.
   A vore si el que vota al Bloc si que li val que fassa coalicions i el que vota al pp nomes el vota per a que governe sol.


   Eliminar
  6. Pero el que ha fet Karina i el PP és una jugada bruta i amb molt pocs principis ètics. Mai s'haurien d'utilitzar uns vots a EU per ara donarli el vot al PP i poder governar, els votants d'EU mai ho voldrien, ja que són 2 partits a l'extrem opost. Això es diu transfuguisme, i hi ha una llei per a evitar això, i ells assabentats d'aquesta llei els dona igual i se la passen pel forro. Quina confiança vols que donen en cuant per accedir al poder tot val?? Les coses no es fan així, i com el jutge al final done la raó a EU, la moció anirà a fer punyetes i el PP haurà fet un ridicul estrepitós.

   Eliminar
  7. Estic fins al "pirri" dels principis ètics del bipartit. Pensen que el que val per a ells no val per als altres. Karina quan estava en el tripartit no era trànsfuga... ara si exerceix el seu dret, democràticament, i pacta en el PP ja es trànsfuga. Senyors sigam serios per favor.. Sou com xiquets pudents i malcriats. Tan democràtica es una opció com l'altra. Karina està readmesa per ordre judicial vullguen o no i eixa admisió confirmada en el ple. Ja està bé de tanta tonteria i de tanta metida. A quí voleu enganyar. El bipartit que sou quatre gats sí que voleu el poder al preu que siga. El jutge ja veurem a quí dona la raó. Fins a eixe moment el PP i Karina estan en el seu dret de presentar la moció. Si dona la raó al PP veurem on es clava el Bloc-Psoe. Estos últims ja no tenen ninguna credibilidat. Son els protagonistes de "Durmiendo con su enemigo" i ni s'entern. El PP de Tavernes té tot el dret de governar perquè va ratllar la majoría absoluta. El senyor Juan mai estarà ni prop d'eixos resultats. Ja està be de tanta pataleta de xiquet malcriat. Ànim Manolo aquest no t'arriben ni a la sola de la sabata.

   Eliminar
 11. Respuestas
  1. Enhorabona. Eres el que més trellat mostra de tots!

   Eliminar
 12. EL BLOC NO SOLS VA PACTAR EN EL PP, SI NO QUE VA DEMANAR LA REGIDURIA D'URBANISME. AMB QUINA FINALITAT? QUI TÉ MÉS ANSIA DE PODER, KARINA QUE HA DEMANAT BENESTAR SOCIAL O ESTOS QUE VAN DE VÍCTIMES I SÓN...?

  ResponderEliminar