viernes, 3 de mayo de 2013

"TRIPARTITO SHORE": ARA CAUTELARMENT KARINA TORNA A SER D'EUPV

Hem flipat en colors quan en algunes publicacions hem vist que la justícia ha dit que Karina Vercher ha de tornar a ser admesa en EUPV. Ho ha dit el jutge com una mesura cautelar fins que s'aclarisca l'expulsió de Karina d'este partit.
Voreu, EUPV va expulsar a Karina després de que esta diguera plorant en la investidura de Jordi Juan que EUPV l'havia coaccionat.
La regidora no estava d'acord en eixa expulsió que considera arbitrària i posa un recurs. Els socis de govern de Karina, el Bloc i el PSOE, accepten l'expulsió en el plenari i l'ex d'EUPV posa un recurs contra eixes decisions
Ara la justícia diu que fins que tot s'aclarisca Karina ha de tornar a ser d'EUPV. Després de ser expulsada la regidora no estava adscrita a cap partit.
Cal recordar que els seus socis de govern, Bloc i PSOE, van votar en el plenari triar una advocada per defensar l'ajuntament en el recurs contra Karina. En eixe punt el PP es va abstindre i això va permetre que l'ajuntament quedara defensat. En eixe plenari no estava un regidor del Bloc, i Karina no podia votar per ser afectada. El PP, amb bon criteri no va voler fer una oposició destructiva i va permetre que l'ajuntament anara a juí amb un advocat i no sense cap representant.
Ara el Tripartito torna a ser Bloc, PSOE i EUPV fins que la justícia diga alguna cosa.
Tenim tres partits en un govern i en un la regidora no es parla amb el seu partit. Això pareix un cric.

11 comentarios:

  1. Estas segur que la regidora es parla en la resta del tripartit?
    Molta gent ja va diguent que Karina no es parla en els socis de govern municipal.

    ResponderEliminar
  2. No es parla amb el seu partit no menys que amb els seus socis. Amb el partit al menys ja no te problemes.

    ResponderEliminar
  3. La Cotorra no diu ni mu de la notícia. Els bloguers, estan creant perfils per opinar i donar-li la volta a la notícia. La veritat és que deuen d'estar tremolant de la por, perquè dilluns hi ha plenari i la ressolució de la jutge la te el senyor Alcalde a les mans (llegiu la notícia de hui a Las Provincias). Pareix ser que Jordi s'està jugant l'alcaldia.

    ResponderEliminar
  4. Millor dit el tripartit cautelar ja no li parla a karina, ni tansevol ni oficialment. Haveu vist com l'han vetada a un tema importantíssim del àmbit de la seua regidoria en no avisar-la de la visita de la directora de l'EIGE per presentar conveni sobre vivendes socials?
    Al Quadern de reflexions vé en la noticia d'Enrique. A la Cotorra silencien el tema i no publiquen ni contesten.

    ResponderEliminar
  5. El divendres Jordi li va fer l'ultim desplante a Karina.
    Com pot ser qur convide a la foto de les vivendes a les treballadores socials i ni convide ni faça menció de Karina en la nota feta per Bufante.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es realmente impresentable la noticia que comentais. En la foto aparecen Jordi, las representantes del EIGE, dos técnicas del departamente de Servicios Sociales y se dejan fuera a la Concejala, Karina.
      Es un desplante muy feo el de Jordi y Bufante a Karina, pero todavía es mas que ella no haga valer su peso dentro del tripartito. Ella, su voto en este caso, es importantisimo. Es el que verdaderamente le da el poder al Jordi y ella no se da cuenta.
      No lo entiendo.

      Eliminar
  6. Ho siga, que està en una especie de "limbo". En aquest aspecte, l'Ajunatment de Tavernes pot declinar-se per dos opcions, (a la vista que la jutge no trova proves contundents per a considerar l'expulsió com a legal):
    1ª.Que tor-ne al grup municipal (per no vulnerar el seus drets, o siga no continuant vetant-la de decissions importants que afecten a Tavernes).
    2ª.Que continue tot igual.
    Clar què, siguent socis de govern, la 2ª opció no s'entendria.
    Ara el Bloc marejarà la perdiu i dirà que la primera opció no pot ser i s'empararà en la llei (marejaràn als advotcats de l'Ajuntament per a que troben la fòrmula per a que no torne al grup municipal, i així poder fer el que els done la gana). Això ens demostraría la poca serietat del pacte a 3 bandes. Podem concloure diguent que el BLOC és qui s'està carregant el tripartit!!

    ResponderEliminar
  7. A vore si Jordi es queda sense ser Alcalde. Encara li vindrà bè per dedicar-se al que més li agrada; les matemàtiqes. Passarà de contar (contes xinesos) a comptar (1(BLOC) + 1 (PSOE) = 3 (TRIPARTIT). Podria juntar-se en Fran Perea per cantar allò de: 1 + 1 son 7, ó 3 en el seu cas.

    ResponderEliminar
  8. Las cuatro características que definen una secta son:
    1.Todo es maravilloso y todos dicen lo maravilloso que es.
    2. Los líderes también son maravillosos, pero no hay ninguna transparencia.
    3. La crítica y el disentir no están permitidos.
    4. Sólo el grupo es realmente bueno y todos los demás "nos persiguen".
    Adivina que partido de gobierno del Ayuntamiento de Tavernes cumple las 4.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Antes el PP.
      Ara el tripartit, Bloc alumne avantatjat.

      Eliminar
  9. No es pergau l'editorial de huí d'Estruch, molt fort el que compta, molt aclaridor de tot el que estem comentant.

    ResponderEliminar