sábado, 18 de mayo de 2013

TOT EL CAP DE SETMANA SENSE PÀRKING

Cada setmana és notícia. la poca preocupació del govern de Juan fa que siga habitual tindre el pàrking fora de servici.Tot el cap de setmana el paàrking té el famós cartelet de "sols residents".Tot el cap de setmana amb el pàrking tancat i sols podent ser utilitzat pels abonats.
Comunions, actes i el centre del poble sense pàrking. Els cotxes no caben i l'ajuntament consenteix que el pàrking estiga tancat quan més falta fa.
Una mostra més del poc interés del govern de Juan en el pàrking.
Si és que al final serà de veres que voldran que el pàrking no funcione.

7 comentarios:

  1. axina va el poble.
    De este tema no es preocupen, de la foto i de insultar si.
    No tenen ningun interes per el poble sols en mantindre lalcaldia per a colocar als seus.

    ResponderEliminar
  2. Tot un exemple de la millora dels serveis publics que diu Jordi que ha conseguit

    ResponderEliminar
  3. Vinga per-favor! Hi ha gent que es preocupa mes perquè les seves obres faraòniques de cara al public que del que realment importa.
    Sols vos pregunte. Que de beneficiós te un aparcament soterrat? El qual a costat un grapat de diners el qual va ser malvenut a una empresa privada per fer front a la inversió. On sols es cobreix el 20% de les places i es gracies als abonats.

    Clar, que tenen interes per el poble. El aparcament soterrat, es una despesa innecessària i com a despesa innecessària el govern la talla. Perquè, el veïns de Tavernes ja estan prou ofegats per tindre que fer front a les taxes que sa vist obligat a pujar com a mesura de correcció del dèficit produït per el espolí que va realitzar el anterior govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mire vosté, ja hi ha prou de dir això del parking. Quan el van inaugurar tots els partits anaren a fer el paripé. Tots aplaudiren i tot el poble demanava un parking.
      El parking fa falta. Si hi ha més de 150 cotxes amb plaça, on cabrien eixos cotxes si no estiguera el parking? No sé on viu vosté, ni si té cotxera, però jo no i li puc dir que al poble aparcar a partir de les nou de la nit és impossible. Ni per la carretera, ni pel Prado, ni pel Passeig, ni pel carrer la Barca, ni pel passeig Colon... es pot aparcar. Sino estiguera el parking seria 150 vegades pitjor.
      El que cal és fer que funcione, posar interés. A més a més, el parking és clau per a dinamitzar el centre de la ciutat. És còmode per fer gestions, bo pels comerços i un servici que Tavernes mereix tindre. Li recorde que Cullera té parking, Alzira té parking... i gràcies al parking Tavernes és l'única ciutat dels voltants que no té zona blava al centre.
      No torne vosté a dir que el parking no fa falta!

      Eliminar
    2. Ah tot açò, no em compares tomaques en taronges. Perquè si compares les coses les comparem correctament
      [Cullera: població censada de 28.813 habitants. Alzira: població censada de 44.941 habitants.
      Gandia: població censada 89.126 habitants, però en temporada turística (majoritàriament Agost) arriba als 320.000.
      Tavernes: població censada en 18.130 habitants(INE, 2011.)]

      Clar que es L'única ciutat dels voltants que no te zona blava al centre. Que deuria tindre zona blava pobles com Barx, Benifairó i Simat de la Valldigna, la Xeraco, Barxeta, Favara o Xeresa?
      Clar diràs, massa prop! Ampliem el voltants... Gandia, Cullera, Sueca, Alzira? Perdone vostè. Però segons la Oficina Nacional de Estadísticas de España reconoce como ciudad a la poblaciones urbanas de más de 20 000 habitantes, mientras que las poblaciones de carácter urbano entre 2000 y 20 000 habitantes son catalogados como pueblos. Dentro de las ciudades se distinguen tres categorías:

      A)De primer orden (más de 100.000 hab)
      B)De segundo orden (más de 50.000 hab)
      C)De tercer orden (más de 20.000 hab)

      Veus per on... no arribem ni ha ciutat de tercer orde. Per lo que som un poble (gran però POBLE). Per lo que tornem a la idea inicial.
      Per a que volem una despesa innecessària?

      (Ho argumente en xifres verifique per a no caure en el demagogisme)

      Eliminar
  4. Mucha parrafada pero no sirve de nada. Se equivoca con las cifras. En España se es ciudad a partir de 10.000 habitantes y Tavernes es ciudad desde 1916 cuando así lo dicto Alfonso XIII. Así que merecemos parking y nos hacia falta

    ResponderEliminar
  5. Ante todo, las cifras y definiciones son 100% verídicas. Si no reconoce la veracidad de una institución nacional y oficial como es el (INE) pues nada que estos señores se dediquen a otra cosa.
    Por supuesto que en 1916 era una ciudad todo emplazamiento con más de 10.000 habitantes. Pero tener la memoria histórica presente sirve para algo ( http://www.ine.es/inebaseweb/pdfDispacher.do?td=85889&ext=.pdf )
    Pero está a la vista está que Tavernes de la Valldigna nunca supero la cifra mínima. Por lo que, volvemos a lo mismo punto de partida de siempre Tavernes es un PUEBLO (grande).
    Por otro lado, es ley natural evolucionar y adaptarse. Por lo que, el tamaño de las poblaciones crece y como tal se deben modificar las definiciones de las cosas para adaptarlas a los nuevos contextos de la sociedad. Así pues, cien años después la definición adaptada por el Instituto de Estadística Español (INE) dictamina que debe tener un mínimo de 20.000 habitantes para ser ciudad.
    Tambien, cabe decir que puestos a pedir como supuesta “CIUDAD” importante que somos dentro del marco automico. Podrian construir un aeropuerto en el polígono industrial de la playa para el servicio de Tavernes, agilice las gestiones con toda España y es bueno para los establecimientos.

    ResponderEliminar