lunes, 20 de mayo de 2013

ONDA NARANJA ENTREVISTA VIDAL I DEIXA CLAR COM COMENÇA LA MOCIÓ PER LA NEGATIVA DE L'ALCALDE A FER PRESSUPOSTOS SOCIALS


Manolo Vidal, ha estat explicant en Onda Naranja tot el que rodeja a la moció de censura que han presentat contra Jordi Juan. D'una forma moderada, sense crits, sense proclames, sense comentaris incendiaris Manolo ha explicat com el propi Tripartit es va trencar per ell mateix derivant en la ingovernabilitat del poble en la qual ara estem. Gràcies al director d'orquestra Juan.
Ací trobeu la notícia:
http://www.ondanaranjacope.com/noticias/ver_noticia.php?CodNoticia=28167

I ací l'entrevista que se li ha fet:

http://www.ondanaranjacope.com/programas/uploads/1.mp3
A partir del minut 40.
Gracies per el suport tecnic.


És curta i deixa ben clar quan comença a parlar-se de la moció i com l'origina la falta de consens que ha mostrat l'alcalde Juan.

5 comentarios:

  1. Si senyor, mol ben explicat.
    ja era hora.

    ResponderEliminar
  2. Ara diuen els del Bloc (perquè pel que sembla ja no existeix PSOE en Tavernes) que la majoria dels vallers no estan d'acord en la moció. Son molt prepotent no??? No se d'on trauen que son la majoría, perquè del resultat de les eleccions no. Ànim Manolo. Eres el millor alcalde que pot tindre Tavernes. Tens a la gran majoría al teu costat.

    ResponderEliminar
  3. ni pa tu ni pa mi21 de mayo de 2013, 4:22

    Perquè no feu un enllac directe ? es fàcil, d'esta forma no hi ha possiblitat de sentir-ho doncs no respón rés a estes senyes, o almenys jo no se .

    ResponderEliminar
  4. Pues o soc molt burro o no hi ha forma de sentir-ho, he escoltat 9 minuts parlant d'agricultura . Es teu segurs de la direcció del enllaç? Gràcies .

    ResponderEliminar
  5. ni pa tu ni pa mi22 de mayo de 2013, 1:47

    Xe , jo sols senc parlar d,agricultura, on estan les declaracions de manolet ?ho soc jo, que eu soc, molt curt o es que no haveu penjat be la referencia, reviseuo .

    ResponderEliminar