viernes, 10 de mayo de 2013

MOLT D'ESQUERRES PERÒ LA BUTXACA NO ES TOCA "LA PELA ÉS LA PELA"

La regidora Karina Vercher ja ha anunciat que no va a cobrar ni un euro fins que Tavernes no tinga els pressupostos aprovats. Diu que ho fa per ètica i demana Víctor-Juan que facen el mateix.
Però el duo dinámico no ha fet ni moviment.
Victor-Juan no diuen res i seguixen esperant la suculenta nòmina que els toca, encara que per la seua intransigència el poble no tingra pressupostos.
Karina ha dit ja que no cobrarà nòmina, i que qualsevol retribució que li vinga de l'ajuntament la donarà a Caritas.
Victor-Juan no han dit res. Si ja els dolia donar del pressupost 2.000 euros a Creu Roja i Caritas, com van a donar res a ningú? Però per a la mancomunitat de la Valldigna si que hi han 30.000 euros més del que es va donar l'any passat.
Tots els pobles estan retallant les aportacions a les mancomunitats i a Tavernes anem i proposem donar 30.000 euros més a la de la Valldigna. Recordem que Juan és el president. Pareix que tinga ganes de quedar be amb la mancomunitat.
La mancomunitat, des de que ell és alcalde, s'ha fet de notar molt poc a Tavernes. Voldrà ara lluir-se carregant-ho als pressupostos municipals. I mentre a Tavernes 2.000 parats sense cap política contra l'atur per part del govern de Juan.
Molt d'esquerra, però açò sembla més la frase "todo para el pueblo pero sin el pueblo". Quan els diuen de rascar-se la butxaca és fan el llonguis i ací no passa res.

11 comentarios:

  1. Més bè seria:

    NADA PARA EL PUEBLO, PERO A FIN DE MÉS YO.... ME... LO....LlEVO!

    ResponderEliminar
  2. Jordi a evolucionat molt. De no voler cobrar a un jornal de 50.000 €

    http://cort.as/41EQ

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Saps entendre el que està escrit? o ets analafabet funcional?

      Eliminar
  3. La hora de Jose Mota10 de mayo de 2013, 15:44

    Víctor a Jordi: nos quitamos el sueldo?
    Jordi a Víctor: si, pero hoy no, mañaaaaaaaaana!

    ResponderEliminar
  4. Qualsevol persona que treballa ha de guanyar un sou, això no cal dir-ho, o algú treballa tots els dies per la cara? Manolo Vidal no cobrava? Rajoy no cobra? Zapatero nop cobrava? Rus no cobra?
    Ara bé, esteu fent santa a una dona, Santa Karina de Tavernes?. Esteu fent-li el llit o el camí per un possible pacte i tombar l'actual? Seria interessant saber-ho, com a ciutadà de Tavernes m'importa, això també es diu transparència, tal i com vosaltres i els altres i els altres parleu i dieu; Com a votant, tinc dret a saber el que es tracta(es cou) entre bastidors. Demane resposta, per favor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Correcte, pero el unic que deia que treballaria i es reduiria el soul era Jordi Juan.
      I no es que no sa rebaixat el jornal es que en te 3.
      El del ajuntament--- si treballa correcte.
      El de la mancomunitat---- eixe li sobra.
      El de mestre---- Tame???
      No sera massa per a una persona que deia que no volia cobrar!!!!

      Eliminar
  5. Tantes matemàtiques i tant d'investigar i tant de presumir que ell no volía viure de la política, però després de lo de dilluns, ni dimiteix, ni destituix a Karina del govern, ni renuncia al seu sueldo.

    Total, que està en la política agarrat com una sangonera!!

    ResponderEliminar
  6. d'on tragueu aixó de que el bloc es de esquerres?
    D'aixó res. Segons diu un dirigent de eixe partit venen a ser en Valencia, lo que convergencia i unió en catalunya.
    Els convé que la gent pense aixó. Sobretot pet al vot jove.
    d'esquerres el bloc? ni de coña

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Als joves i a molts majorets tambe ens han enganyat. Pero en un poble tot s'acaba sabent, i no es precis que ens ho conten des de Valencia. Almenys el PP es conformava nomes amb l'amiguisme, ara estos li han afegit anar en contra dels qui consideren enemics (que per a ells son tots els no amics).

      Eliminar
  7. Ells critiquen de populista, infantil i que Karina continuará cobrant quasi el matéix (si mal no recordé, en algún lloc diu que ho donará a Caritas i Creu Roja), però encara no han mogut peça ni s'han tocat el seu sou. Encara que Karina no donara res a Cáritas o Creu Roja, cobraría uns 300 € menys al mes, cosa que ells no s'han llevat ni un €.

    El que realment es demagògic i infaltil (crec que ni tansevol a un xiquet se li ocorreria tal destrellatat com el que ADIF acceptara acostar l'estació a Borderia en quant ja faria prou el nostre alcalde en mantindrela on està ara) va ser el programa electoral que va dur a les eleccions i pel qual el vàren votar.

    PD: Jordi estàs en "modo ahorro" o Stand by, no savem res de tu.

    ResponderEliminar