martes, 14 de mayo de 2013

LA VERITAT DEL VIVER D'EMPRESES. EL GOVERN DE JUAN L'HA DESMANTELLAT TOT I QUE L'ATUR HA TORNAT A PUJAR A TAVERNES

En plena crisi política ara sabem en quin punt realment està el viver d'empreses que va fer el PP. El viver està desmantellat, si demà es voldria posar en marxa seria impossible, no té mobiliari, partida pressupostaria ni res de res.
El viver era una de les mesures del superprojecte d'emprenedurisme que presentava el Tripartit i que ara s'ha vist que era tot fals. El viver està desmuntat.
El més greu és que ens hem enterat ara, i que el pressupost que volia fer Jordi Juan no tenia cap dotació per posar-lo en marxa.
Hui hem sabut que a Tavernes torna a pujar l'atur en més de 40 persones en l'últim mes i ja en són 1.950 els aturats.
Vos recordem que el viver són oficines que en la passada legialatura es feren perque els autònoms o els emprenedors tingueren un espai on començar la seua activitat. Eixe espai estava a disposició dels nous empresaris per una quantitat simbòlica al mes i així els ajudava en la eua faena reduïnt costos.
El mobiliari que era del viver d'empreses s'ha destinat al jutjat de pau, on tots sabem que hi ha treballant una persona molt vinculada al partit que ara encapçala el Bipartit.
El viver era una de les reivindicacions que Karina li feia a Borràs en el pressupost. Demanava 3.000 euros a l'any, poc més del que cobra este regidor en un sol mes i li digueren que no.
Està clar que el viver no és la salvació a l'atur que hi ha a Tavernes, però pot servir d'ajuda a més d'un emprenedor o a un autònom.
El pitjor és que el Bipartit volia fer creure que el viver estava en marxa. Fa poc, un diari comarcal publicava "el govern de Tavernes posa en marxa el viver d'empreses". Una mentira més del Bipartit.

9 comentarios:

  1. Que li pregunten a PERFECTO on està el mobiliari del viver d'empreses!

    ResponderEliminar
  2. Estos del BLOC no paren de dir MENTIRES!! Damunt Jordi cobra un sou d'escàndol i més en els temps que corren!!!

    ResponderEliminar
  3. Ni pa tu ni pa mi14 de mayo de 2013, 8:39

    Ú dèlls que treballa en el jutjat ? No caic... Es pelaet i amb barba ?

    ResponderEliminar
  4. Jordi ha tornat a mentir i suma i segueix amb la seua escalada de mentires continuades. Sou + pressupost + viver d'empreses + ......

    ResponderEliminar
  5. Molta xarradeta, molta pressentació de foment a emprenedros i companyía, però de forment ni un gra .

    ResponderEliminar
  6. A la xica de la cambra de comerç la van tirar en una pata. I això que estaba subencionada per la cambra i assessorava a aquells emprenedors que volien obrir un negoci. Pensarien que era del PP. Hi ha gent que te manies persequtories!!!

    ResponderEliminar
  7. Pero i lo be que queda els links d'ajudes a emprenedors que ha penjat Llacer i Vicent a la web de l'Ajuntament? Algun empresari n'ha aconseguit alguna? Es que com Karina no feia res, ho han tingut que fer des del departament de foment de la joventut.
    Ací, de foment mes que per les seues empreses no fomenten feina per ningú del poble. I a mes a mes, com que han deduit que les empreses que contractaven amb l'Ajuntament eren en un 90% del PP (?), ara no tenen mes remei que buscar-ne de fora, al preu que siga. Per suposat, com quasi tot qui entra en política, Jordi pensa cobrar-se eixe preu algun dia.

    ResponderEliminar
  8. Hi hauria que revisar els contractes amb la universitat de valencia i la univ. politécnica.

    ResponderEliminar
  9. No,no s'ho cobrarà de cap Universitat, s'ho cobrarà del Bloc pels serveis prestats. Per aci el poble ja aomenaven algo de conselleria. Estos no s'han llegit el conte de "la lechera".

    ResponderEliminar