jueves, 30 de mayo de 2013

LA REALITAT DE TAVERNES

Ahir tenia lloc la primera batalla de la moció de censura a Tavernes, però la guerra no ha acabat, el cas ja està en mans de la justícia i el PP presentarà una querella per lo penal contra Carmen Canet per haver impedit una moció que tenia l'informe favorable del secretari de l'ajuntament.
Ara pot passar que la justícia desestime el recurs del PP o que l'estime. És a dir, ens podem quedar com estem o en uns dies pot anar fora el govern de Juan.
Mentre açò s'aclareix, quina realitat tenim a Tavernes?
Tenim un govern que està en minoria, que no té la capacitat de prendre de cisions per ell mateix. De fet, cada primer dilluns de mes es fa ple i el pròxim dilluns no pensem que es faça perque cada vegada el govern del bipartit ho tindrà més difícil.
Eixe govern, revestit en un fals tratge d'autobombo, s'ha quedat en minoria per no contemplar en el pressupost propostes que eren bones i buscaven incentivar les polítiques socials. Front això sols queden pujades d'impostos i diners per a cavalcades, festivals i actes amb caràcter nacionalista.
Tenim un govern on pot donar-se un cas de prevaricació.
Tenim un govern dèbil.
Canet s'ha clavat en un bon cacau, sabent-ho ha desestimat un ple amb l'informe favorable, una moció amb la firma de la majoria de regidors. Vos recordem que Karina va ser expulsada del partit d'Esquerra Unida, però hi ha mesures cautelars que la van readmitir en el grup d'Esquerra Unida fins que no hi haguera una sentència ferma sobre esta expulsió.
Hem de recorda que no és el mateix el partit EU que el grup EU. Per exemple, el partit és tot el col·lectiu i el grup són els regidors a l'ajuntament. Per posar l'exemple del PSOE que és més curt. El partit és tota la gent que és afiliada i el grup sols Canet, Borrás i Pilar.
Així que anem a tindre uns dies de més inestabilitat fins que la justícia diga que passa finalment en la moció.
Mentre la realitat és que a Tavernes hi ha un govern molt dèbil, el del senyor Juan, que ha anat de més a menys a la carrera.

7 comentarios:

  1. Lo primer que fara el pp es llevar eixa mesa de govern que san fet ells pa que moltes coses no pasen per el pleno. Ara a pasar tot per el pleno,los dels sueldos pues....es pot estudiar,si ells an retallat a funcionaris pues si ara el pp li retalla ens els sueldos de ells suponc que ho entendran,a mes que no estaria mal llevar el sueldet de la mancomunitat ja que mai sa cobrat res. En fi,com dic jo "nugeuse els mascles que aso promet i molt":

    ResponderEliminar
  2. La justicia ens dirà qui té la raó. A veure si eixos que ho celebraven tant ahir es queden en la cua entre les cames... i damunt inhabilitats. Ànim Manolo... tu i els teus regidors teniu tot el nostre suport

    ResponderEliminar
  3. Si la resolució judicial afavoreix les mesures cautelars sobre Karina Vercher, estaríem davant del "suicidi polític" de Carmen Canet.

    El pitjor de tot és que dona la sensació que és perfectament coneixedora d'aquesta possibilitat. La carrera política de la senyora Canet penja d'un fil i està en mans dels jutges.

    El temps sentenciarà si m'equivoque o no.

    Salut :

    V.
    http.//uvedevisente.blogspot.com

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O potser no penje tant... Atès que Carmen ha argumentat bé la seua postura es podria crear una màrtir, molt ben rebuda per l'electorat d'esquerres. D'entrada et dic que els judges mai podran dir que la seua decissió no ha estat argumentada d'acord a una jurisprudència de pes.
      Per tant, en el cas improbable de no donar-li la raó, mai li podran dir que ha actuat de mala fe i no podran acusar-la de prevaricació. Com a molt una correcció administrativa i ja està.

      Però, obviament, el temps dirà...

      Eliminar
  4. Canet pot estar molt, pero molt tranquila.

    ResponderEliminar
  5. Si, sobretot per l' abraç de jordi em mig de la plaça. Si te el mateix efecte que el de perfecto a karina el dia de la investidura.....AYYY MARE

    ResponderEliminar
  6. El bloc dona sols l'abraç de Judas. Son prou falsets. que li ho diguen al excap de policía Ginés. Jordi li va dir que no es preocupara i acte seguit li fot una patada i al carrer.

    ResponderEliminar