viernes, 17 de mayo de 2013

LA MOCIÓ TIRA ENDAVANT I ESTÀ RESPATLLADA PER LA LLEI


Vos informavem de la moció de censura que s'ha presentat contra l'alcalde Jordi Juan este matí i ara vos donem més detalls. Els nou regidors firmant de la moció han explicat els motius que provoquen que es presente el document. En el text de la moció es posen ben clars. Aquest és el text:
Davant la decisió presa per l'actual govern municipal de Tavernes de 
la Valldigna, format pels regidors dels Grups municipals Comprornis i 
PSOE, d'expulsar del mateix a la regidora representant d'EUPV i arnb 
aixó abocats a una situació d'ingovernabilitat municipal per una manca
de sensibilitat social en les politiques a aplicar i una posició 
d'intransigéncia davant les peticions realitzades per aquells regidors
que no formen part d'aquest govern, tal com va quedar árnpliament 
manifest en el darrer Ple municipal realitzat i conseqüéncia d'aixó la
no aprovació del pressupost Municipal, per tal d'aconseguir la 
necessaria estabilitat a la nostra ciutat i es presenta la present 
MOCIÓ DE CENSURA contra l'Alcalde de Tavernes de la Valldigna 
Proposant com a alcalde de Tavernes de la Valldigna a Manuel Vidal 
Almiñana.

El plenari on serà ratificada la moció es farà el 29 de maig a les 12 hores. En eixe plenari Jordi Juan deixarà de ser alcalde i ho serà Manolo Vidal.
Els motius que han provocat la moció es basen en que el govern en minoria del Bloc  el PSPV no acceptava introduir en els pressupostos polítiques socials i accions per a lluitar contra l'atur.
Alguns sectors intenten dir que la moció no es vàlida perque Karina no és d'EUPV. El mateix secretari de l'ajuntament ha informat que la moció si que es correcta perque la justícia ha dit que cautelarment Karina és encara d'EUPV.

11 comentarios:

  1. Els COTORROS son demócratas per al que volen.
    I els d'EU li poden donar les gràcies a Eduardo Bononad per la gran llávor desemvolupada en l'enterrament d'aquest partit. Si no l'havia soterrat prou als anys 90 en el seu últim periode de govern, ha volgut asegurar-se que no alce el cap a les pròximes eleccions. Però clar, el qui realment és del PSOE, li importa tres pepinos.

    ResponderEliminar
  2. Anim Manolo el poble esta amb tu !

    ResponderEliminar
  3. Ara Jordi va diguent que Manolo vol formar govern amb una trànsfuga. Però no és la mateixa trànsfuga amb qui tu formaves govern?
    Que passa que la condició de transfuga la va adquirir quan la vas expulsar del teu govern (teu perquè els del bloc esteu monopolitzant el ara bipartit)?

    Altra prova que el BLOC argumenta com millor li convé!

    ResponderEliminar
  4. Per lo menos deixeu k ixquen en kes fotos k es el unic k els interesa

    ResponderEliminar
  5. ja ja ja ja ja ja a pasat lo millor pa tavernes antes que havera pasat, a cojer aire los del blog compromis,el mejor viernes desde hace tiempo,

    ResponderEliminar
  6. Karina no es transfuga per que estos volien tirarla,
    mai ha dit ella que vullguera anarsen.
    Es mol facil de entendre,

    ResponderEliminar
  7. Animo Manolo,estem tots en tu, i Karina tmb xq ha demostrat tindrelis ben possats

    ResponderEliminar
  8. Jodi també es un transfuga perque volia transfugar-se cap a Madrid amb Baldoví!

    ResponderEliminar
  9. En la cotorra estan convocant-se per a donar suport al Jordi Juan el dia 29 de maig a les 12 que serà el ple. Mosatros som molt més que ells i tenim que estar eixe dia tots al costat de Manolo i la resta de regidors. Tenim que omplir la plaça. Ells l'ùnic que fan be en manifestar-se. Com son pocs vans fins les mosques. Els tenim que donar una lliçó eixe dia. De fet vam ser 4400 persones les que vam votar al PP. Quasi més que tots els vots de l'esquerra. I en quant a Karina, tinc que dir-li que ara te la oportunitat de governar dos anys al costat de Manolo, que de segur, no la tractarà com ha fet el senyor Juan. Ànim Manolo

    ResponderEliminar
  10. Si totes les convocatories tenen el mateix resultat que la de ahir, están aviats. Segons el seus conters (primer dien 450, despues ja afirmaven 500) convocats per TRES partits i en mes forasters que gent del poble, portant dirigents del Bloc, del cada volta mes destrozat PSOE en la Comunitat, si ferem els conters reals, eren "els de sempre" donanli, com sempre, nomes protagonisme a JJ i olvidant, com sempre, als altres membres del Govern. El pare de algú estava molt nervios en mig de la plaça vegent que eren quatre, i no parava en el mòbil de teclejar, i lo mes important de tot, les cares de tots ells eren un poema. No entenc perqué no es resignen i accepten el funcionament del sistema. Sabien que podia ocurrir, no han fet res per evitar'ho, i ara formen tot aço. Que es lo que esperen conseguir?

    ResponderEliminar