miércoles, 8 de mayo de 2013

KARINA RENÚNCIA AL SEU SALARI I EL BIPARTIT VA A "DEGÜELLO" AMB ELLA

El Bipartit de Juan ha reaccionat atacant a la regidora Karina Vercher sense cap pietat, sense cap consideració, sense cap proporcionalitat. A l'alcalde no li votaven els pressupostos a favor i manava l'artilleria contra la regidora que li parava els peus.
En la premsa el Bipartit ho ha deixat clar: O Karina presenta la dimissió o la tiren del govern. Jordi Juan pot retirar-li les delagacions que té delegades Karina.
La regidora no es tira arrere i parla clar. Demana sentit comú i replantejar els pressupostos perque siguen més socials i ajuden a donar faena. Assegura que no dimitirà com a regidora i li diu a Juan que si vol que li retire les seues delegacions perque amb els retalls que li han fet en el pressupost no pot treballar. Mentre el Bipartit si que ha previst 30.000 euros més per la mancomunitat de la Valldigna, 30.000 euros més pel renting dels supercotxes de la policia o 30.000 euros més per un retén nou per la policia. A tot açò el Bipartit li ha negat a Karina 2.000 euros per Caritas i Creu Roja i 30.000 euros per la participació ciutadana.
Ara Karina ha donat un pas més endavant i posa a prova la voluntat política real del govern de Juan. La regidora anuncia que renuncia al seu salari per demostrar que no està en política pels diners i li demana al Bloc i al PSOE que facen el mateix fins que Tavernes tinga pressupostos. Karina posa a prova així a l'alcalde i els seus socis per vore si són capaços d'estar sense els 40.000 euros que els paguem entre tots.
Karina deixa clar en un periòdic que farà el que considere millor pels interessos de Tavernes i tot allò que aporte benestar, ocupació i atenció als ciutadans.
Tenim així un alcalde que carrega contra la regidora que li demana replantejar els pressupostos perque tinguen acción per donar faena i atendre les necessitats de la gent. Una regidora que li diu estar disposta a redactar altre pressupost i de fons en la Cotorra ja es diu que ni el Bloc ni el PSOE van a canviar res dels pressupostos presentats.
El poble està empantanat i el Bipartit no vol reaccionar.

7 comentarios:

  1. Karina ha destapat l'autèntica identitat de Jordi i els seus compinxes de govern. Bona cara per davant però no et gires que te la...

    ResponderEliminar
  2. El Bloc i Victor Borràs están que se'n pugen per les parets al vore que van a quedar-se sense cobrar!! Diuen POPULISME quan volen dir MI SUELDO NO ME LO TOQUES! Jordi on va quedar allò que vas dir a l'entrevista del Levante "si fa falta no cobraré un sou"!Si eres igual de FALS per a tot, la portem clara!
    PD:El conte de caputxeta vermella és més creible que el teu programa electoral.

    ResponderEliminar
  3. Ara sabrem quie està per diners a l'Ajuntament!
    PD: Jordi, no deies que la teua passió eren les matemàtiques? Pues poc es nota, perquè t'has apalancat amb jornada completa en l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Karina és una demagoga.
      El que està mal és cobrar i no fer res.
      Si et guanyes el jornal, per què has de renunciar?

      El que hi ha que llegir per ací!

      Eliminar
  4. Atenció el que es publica a la Cotorra:

    "Anònim QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL!!! ha dit...
    Desde luego...esta xica es retrata ella mateixa en cada cosa que diu i que fa...
    però la vida tot ho posa en el seu lloc.

    Em sap mal per la gent del poble, perquè esta regidora li queden 2 anys escassos en el món de la política...està vista per a sentència, començant per la gent del seu propi partit i per la gent que va votar a EU en les eleccions..."

    Pero estos del BLOC que s'han pensat, que van a treure més concejals!!!? Si després de la mala gestió d'un tripartit toca una bona pinyata a les pròximes eleccions. Vegeu que va pasar a Simat. No es fiaven entre ells i el poble no es tonto...

    ResponderEliminar
  5. A qui coneix a Karina no cal que li expliquen res. Immadura, protagonista, demagoga, i no ha fet un brot des que es regidora. Així de clar.

    Pregunteu-vos, què ha fet Karina el temps que ha estat a l'Ajuntament?

    La resposta ¿¿¿¿¿¿??????

    ResponderEliminar
  6. A Jordi li agrada molt la Mancomunitat i, encara que fa res de bo, ell sempre te diners per a ella.
    Jordi te 7.200 raons per a portar diners a la Mancomunitat.
    7.200 euros son la rao de Jordi voler la Mancomunitat.
    7.200 euros és el que cobra Jordi de la Mancomunitat per figurar com a president perque fer no fa res de res alli.
    No vol donar 2.000 euros més a Caritas o Creu Roja perque diu que no hi ha diners però ell dona 30.000 euros més a la Manco per a seguir cobrant 7.200 €.
    Este Jordi sols te diners per a ell.

    ResponderEliminar