martes, 14 de mayo de 2013

KARINA DEMOSTRA QUE EL BIPARTIT JA SABIEN EN FEBRER LES SEUES PETICIONS PEL PRESSUPOST. I ARA A VORE QUI ES QUEDA LES DELEGACIONS QUE TENIA KARINA


Karina Vercher ha desmuntat tots els arguments que havia dit el Bipartit per atacar a la regidora que Jordi Juan va cessar dilluns.
Si el Bipartit acusava a Karina de no haver dit les seues exigències abans del dilluns en el que es va presentar el pressupost, ara la mateixa regidora ha demostrar que els regidors Víctor-Juan si que sabien de les seues peticions perque estigueren en el pressupost.
Karina ha explicat que en febrer ja li va enviar una sèrie de propostes de benestar social perque estigueren dins del pressupost de 2013. En març no se li va aceptar cap de les propostes i ja va avisar que si els pressupostos no tenien mesures socials no els votaria a favor.
El Bipartit havia dit que Karina no havia participat en l’elaboració dels pressupostos, pero ara trobem que més que no ha participat ha sigut que l’han apartat i no li han fet ni cas.
L’alcalde coneixia perfectament que els pressupostos anaven a tombar-se, però així i tot va tirar endavant en una opció que ell mateix l’autoproclama com a valenta, encara que realment ha sigut una opció totalitarista que sols ha comportat que Tavernes no tingra pressupost.
Entre les primeres propostes de Karina perque estigueren al pressupost estaven pujar les ajudes a Caritas y Creu Roja, destinar 3.000 euros a obrir el viver d’empreses i posar en marxa un pla de participación ciutadana. Com es pot vore no es cap exgeració i són mesures fàcils d’assolir. La del viver d’empreses i la de les ong es podrien atendre amb menys diners del que cobren en un mes l’alcalde i el regidor d’hisenda.
I per que eixes ganes de llevar-se a Karina de damunt? O de passar d’ella?
Karina ha sigut una regidora que ha aguantat molt, que ha estat callada molt de temps i es veu que es pensaren que podien fer el que vullgueren amb ella els seus antics “amics” de govern. Ara han vist que no i al Bipartit se li apareixi un caramel. Algú haurà d’assumir les regidories de Karina. Queden dos anys per a eleccions i eixes regidories li agradaven a més d’un en el govern per anar guanyant protagonisme en les pròximes eleccions.
El Bipartit voldrà donar una imatge d’unitat per a decidir qui es queda amb eixes regidories. Però la verita tés ben distinta. Eixes regidories tenen molts novios i més d’un les vol. Hauran d’aclarir-se ara a vore com les repartixen. El més normal era que deprés d’anunciar el cessament de Karina el govern haguera dit com quedaven repartides les seues competències. Vos recordem que el Bipartit va estar una semana callat sense dir res després del plenari i que amb eixe temps hi ha més que de sobra per a vore qui assumeix les dedicacions que li han llevat a Karina. Segur que alguna li toca a Vícitor.

5 comentarios:

  1. Algun tal victoret tal volta, que vol i necessita donarse mes a coneixer i sobre tot com a socialista pues hui per hui es un besso de jj i la ciutadania no distinguix de quin partit es cadascun, vorem si acaben la legislaturs junts o a bofetafes, quant s,acoste la campanya ja vorem ... si es que encara estan manant . Y ara la pregunta del millo : carmen, i tu que fas ahi ? Sofrixes i aixi ho reconeixes en privat,continuos menosprecis i ninguneos, saps que no vas a tornar a ser ni cap mi peus en el psoe pues victor no vol a ningu que li fasa sombra i a mes estas treballant i un monto pues portes 3 concejalies fortes. Si a aço li afegim que economicament i no com a 3 altres no el fa falta, torne a preguntar que fas ahi, eres masoquista? Apren de karina i pega una sabata damumt la taula, saps no estas a soles, tavernes necessita una alternativa entre uns i altres , esta en marxa i tu eu saps, pots ser cap d,ella o passar sense pena ni gloria per este ajuntament, tu voras .

    ResponderEliminar
  2. Una pisteta per a carmen i demes sobre eixa alternativa : preguntali a un amiguet teu baixet i pelaet i que esta fent i amb exit de pseudoperiodiste local, ell sap i molt del tema .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Baixet, pelaet, pseudoperiodiste... ¿Quí serà? A mí que'n registren .

      Ara, a mí si algú em pregunta, li dirè el que se, a ella i a tot el que vullga saber-ho, no tinc costum d'amagar-me siquiera darrere un anònim o alies com podeu comprobar . Sols afegir que algo hi ha .

      Eliminar
    2. Que no té costum d'amagar-se sota anònims o àlies?! Ai que em pixe!

      Eliminar
    3. Es curios que aixo ho diga u que signa amb un pseudonim.

      Eliminar