sábado, 11 de mayo de 2013

JORDI GUARDA UNA SETMANA DE VERGONYÓS SILENCI I SOLS APAREIX ALS MITJANS QUAN LI INTERESSA

El PP li ha donat canya a Jordi Juan en un escrit on critica que l'alcalde haja estat ua setmana callat front la pitjor crisi del Tripartit.
Tot el poble comentaca la lamentable situació del Tripartit i el senyor alcalde no ha dit ni "pio". Això ha provocat que el PP li tire en cara que sols aparega en premsa quan li interessa i la transparència que diu siga tot una farsa.
Vos convidem a que llegiu l'escrit del PP perque no te despercidi. Text enviat pel Partit Popular:

El Partit Popular de Tavernes demana a l’alcalde nacionalista Jordi Juan que done una explicació de la greu crisi i la lamentable imatge que el govern de coalició està donant.
El grup popular ha tingut la suficient paciència i ha esperat el temps suficient perquè es donara una explicació d’este enfrontament en el govern de la ciutat, però ha passat una setmana i el senyor Juan no ha donat ni una explicació. Ha desaparegut dels mitjans i no s’ha dignat de dir-li a la gent què passa en el seu govern, què va a fer i si és cert tot el que es va dir en el ple.
El Partit Popular veu que l’actual situació és el fruit que havia de maurar de la forma amb la qual el senyor Juan va accedir a l’alcaldia. En un ple marcat per les llàgrimes d’una regidora que afirmava haver sigut coaccionada. El senyor Juan ha demostrar que l’únic que li importa és ocupar l’alcaldia. Amb la conveniència del PSOE el senyor Juan cada vegada dóna més mostres que sols té interès per ostentar el càrrec d’alcalde i no per treballar per Tavernes.
El Partit Popular estarà o no estarà en l’alcaldia, però pel Partit Popular el més important és que es governe per Tavernes, en benefici del poble.
En dos anys de govern no s’han fet inversions, ni infraestructures. Sols s’han dedicat a desmantellar tot allò que venia del Partit Popular i podia ser bo. El govern del senyor Juan ha desmuntat el viver d’empreses, el Parc dels Vent, té una escola acabada a la platja i sense obrir, no ha mostrat interès per la piscina, ha paralitzat els sectors de la platja.
El govern de Juan sols ha portat a Tavernes una radicalització de la política cap a l’esquerra més extrema. El govern del senyor Juan sols s’ha basat en conservar l’alcaldia, encara que siga perjudicant a la ciutat. Les influències dels de sempre sobre el senyor Juan s’han produït contínuament.
El silenci de l’alcalde mostra la seua actitud extrema, el seu govern tira endavant malgrat el desencant de diferents regidores. Sembla que el senyor Juan sols vulga conservar l’alcaldia per acomplir unes aspiracions polítiques fora de la ciutat.
El Partit Popular demana a l’alcalde que governe, que deixe de guardar silenci quan l’interessa, i que oblide cap aspiració si això comporta un patiment pel poble. Que faça el que haja de fer però ja i no seguisca perjudicant el poble per la seua incapacitat de governar.
El grup popular ja va avisar que la pressió fiscal dels impostos en la gent era massa elevada i innecessària. Ho va dir a l’hora d’aprovar el Pla d’Ajust i ho manté com es veu any rere any. El Govern no fa més que recaptar impostos que no fan falta. La gent està passant-ho mal i cal recaptar en la justa mesura i no més del que cal sols per a voler lluir números econòmics. No fa falta coure a impostos als veïns i reduir les ajudes a les entitats locals.
El Partit Popular vol demanar a l’alcalde que deixe de consentir embargaments a veïns del poble. Eixes accions de l’ajuntament fan que les persones no puguen fer la donació de la seua vivenda. El propi govern local està impedint amb els embargaments que moltes famílies puguen llevar-se els problemes del seu deute per la vivenda.
El senyor Juan ha de dir ja què passa en el govern on ell és el cap, però on falta molt de cervell.


9 comentarios:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=fB9Wbj8ESKo

    Seguiu el enllac.
    Com diu la lletra
    - Como hemos cambiado-

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se jo què ha canviat (potser tú tens la mirada bruta)

      Eliminar
    2. No, no anava a canviar res, el que pasa es que era un total desconegut. Ara ja el coneguem, o al menys ja sabem a través de qui manen en el Bloc. Com que als histórics ja els coneixiem, en realitat no han caviat gens.

      Eliminar
  2. El govern de Jordi ja va començar amb plors, fa mesos que en el Tripartit va cada u a la seua i les vaques sagrades del bloc l'influèncien. Eixe és el govern que ha portat Jordi

    ResponderEliminar
  3. ni pA tu ni pa mi12 de mayo de 2013, 3:29

    Ja parlen prou per ell els cotorros, que estàn matxacant a Karina tots els dies, a vore si la fan aborrir i deixa la regiduría, mètode típic de les esquerres totalitaristes , i el que fà que a cada vegada en caiga milor eixa xica, a vosaltres no ?

    ResponderEliminar
  4. Entonces, si el seu programa no es pot cumplir. No resulta contradictori demanar a nivel nacional el que tu no estás complint a nivel municipal (i ens referim al programa electoral)?

    Jordi, el teu programa és el teu contracte amb el poble. Si no estàs complint-lo, millor que te'n vages.

    ESTAFA ELECTORAL!!

    ResponderEliminar
  5. Lo vergonyós es que Jordi utilitze la COTORRA per controlar l'opinió i fer crítica. Tots savem qui mou els fils de la COTORRA.

    Van crear un objecte inmoral i diabòlic i els esclatarà en la cara!

    ResponderEliminar
  6. Un comentari que res te a veure amb l'article. Tota la gent es queixa de la cotorra, en canvi continua entrant. Esta clar q esta manipulada y també brinda informacio útil.

    ResponderEliminar
  7. ningú compleix amb el seu programa electoral...tots els politics estafen!!

    ResponderEliminar