jueves, 23 de mayo de 2013

EL VERTADER PACTE EL TENIA EL TRIPARTIT DES DEL PRINCIPI. LA VERTADERA HISTÒRIA DELS DRAPS BRUTS DEL BLOC, PSOE I ELS VELLS DIRIGENTS D'EU

certamen, Anem a intentar contar-vos de forma clara d’entendre la vertadera història del Tripartit i que ara hem sabut per una persona molt lligada a un dels tres partits que formaven elpacte de govern que ha fracassat.
Començarem parlant del ple on es va investir alcalde a Jordi Juan. Recordem que Karina va reconèixer en eixe acte que havia rebut coaccions i amenaces per a votar a Juan. Ara sabem que el seu partit l’obligava a votar, fora com fora, al Bloc perquè el primer objectiu del Tripartit era llevar l’alcaldia al PP arribant a fer per això el que fera falta.
La intenció de Karina, i de altra gent del mateix partit era votar-se a ells mateixos com alcalde i si eixia el PP fiscalitzar i controlar el govern, i no aprovar cap punt que no estigueren a favor fent valdre la majoria de l’oposició.
La pressió va ser tan forta que el vot de la regidora va ser pel Tripartit.
Però la relació entre la regidora i el seu partit no va acabar bé. Alguns sectors interessats dins d’EU començaren a plantejar l’expulsió de la concejala, malgrat que havia complit el que havia dit el seu partit.
Però per què expulsar a la seua única regidora?
Molt fàcil, hi havia un pacte entre el Bloc, PSOE i EU per a fer un Tripartit si el PP no tenia la majoria absoluta. Eixe pacte ja estava clar abans d’eleccions però es va callar a la gent.
Així als pensadors d’este pacte, que són els vells dirigents dels tres partits, se’ls va ocurrir una forma de garantir el seu pacte passara el que passara.
Decideixen començar l’expulsió de Karina per a deixar-la sense partit i que passara al grup de regidors no adscrits a cap partit. Segons la llei d’antitransfuguisme, eixos regidors poden votar en ple, però no poden presentar mocions. Així s’asseguraven que Karina no podria plantar-los cara encara que feren el que els donara la gana.
Mentre, el govern de Tavernes del senyor Juan, posa en marxa el que es diu la JUNTA DE GOVERN, un mecanisme legal però que el PP no havia aplicat mai tot i tindre majoria absoluta. La Junta de Govern fa que pel ple no passen quasi temes. Els decideix ella mateixa sense porta-los a ple. El PP no teni esta junta, feia més comissions i debats al ple, però el Tripartit baixava a quatre les comissions i els plenaris perdien molt de contingut. En la Junta de Govern sols estaven Bloc i PSOE, anulant així a més de 5.000 vots de Tavernes. Bloc i PSOE ho decidien tot com si d'una "dictadura" es tractra.
Així el Tripartit del Bloc, PSOE i els vells dirigents d’EU ja tenien amarrat el seu govern. A Karina l’havien deixat sense poder presentar mocions, sense poder estar en les juntes de portaveus de l’ajuntament, sense estar en la Junta de Govern, sense poder escriure al BIM. I l’ajuntament podia aprovar moltes funcions en la Junta de Govern sense haver de passar-les per ple o donar-li opcions a Karina de que diguera res.
El que no esperava el Tripartit és que la jutge, dictara mesures cautelars que suspenien de moment l’expulsió de Karina d’EU i la retornaven al grup. L’invent se’ls havia trencat, perquè així Karina és de ple dret regidora d’EU i ja no estava en el grup de regidors no adscrits.
Eixe desconsideració del govern de Juan a part del seu govern que era Karina, eixa desconsideració a l’oposició ha fet que les catacumbes del Tripartit isqueren a la llum i es trencaren. No es pot ningunejar a un regidor-persona , lligar-lo de mans i peus, menysprear-lo perquè després es paga car i el Tripartit està pagant-ho.
Dit açò s’entén perfectament com governa el Tripartit. Com era l’únic que amagava pactes als ciutadans, com tenen clar que a Tavernes o està el PP o estarà un pegot de partits que s diuen progressistes però que són uns manipuladors en l’ombra.
Als pensadors del Bloc, PSOE i vells dirigents d’EU els ha eixit mal la jugada i tot per menysprear les normes de la democràcia.

D’ètica estos tres en saben ben poc i qui vol enganyar a la gent acaba pagant-ho perquè tot se sap a la llarga.

10 comentarios:

  1. Eixos son els motiu que manifesta Karina, em consta personalment , i de ahí que alegue que la nigunetjaren .

    ResponderEliminar
  2. P.D. I ho ratifica una persona de les que perteneixien i des de sempre a EU local, de fet fou "quasi" cap de llista en unes locals molt abans de Karina, ré sospitosa de pepera .

    ResponderEliminar
  3. Aixo si que son vots robats si!! si la majoria de gent havera sabut aixo a saber qui havera votat per que es un engany a la poblacio. A pagarla el psoe que en les proximes no traura ni 2 CONSEJALS! Patetic.

    ResponderEliminar
  4. I encara volen anar demà a concentrar-se!!! Si que son d'Esquerres sí. Son Estalinistes o de Corea del Nord!!? MENUDA XUSMA ENS HA GOVERNAT! I encara volen que no és faça la moció. El que deuriem es cantar-los les 40 demà a la seua concentració!!

    ResponderEliminar
  5. Puc confirmar-ho, perquè els he vist eixir de la seu del Bloc als representants de la vieja guardia dels tres partits EU, PSOE i BLOC.

    Ja voreu com Eduardito Bononad i Blasco no aniràn demà a la concentració!!! Ara que s'ha sabut tot s'amagarà una temporadeta!!

    ResponderEliminar
  6. Entonces de que estem parlant d'un GOVERN A LA SOMBRA? Entonces els plenaris son teatre, ja que tot s'ha pactat previament per la VIEJA GUARDIA

    ResponderEliminar
  7. Es digne políticament el senyor Juan quan en el ple d investidura de 2011 acepta l alcaldia en el vot d una regidora que, plorant, diu que el vota en contra de la seua voluntat i que diu que l han amenaçada???? Ufffff...es molt fort

    ResponderEliminar
  8. No vegeu que a Jordi el què li importa és manar. ell sap que és l'unic passaport per arrivar a les Corts o al Congrés dels Diputats. Tavernes ha demostrat que li importa ben poc!!

    ResponderEliminar
  9. Però a la vieja guardia, qui l'ha votada?

    ResponderEliminar