lunes, 13 de mayo de 2013

EL QUE L'ALCALDE DEIA I EL QUE REALMENT HA FET. NO TÉ DESPERDICI!


L’alcalde Jordi Juan, oferia abans de les passades eleccions una entrevista a La Veu TV per demanar el vot i no hem pogut evitar transcriure part de les seues declaracions per a vore com pot canviar una persona quan entra en política.
Jordi va dir i ho podeu comprovar a http://www.youtube.com/watch?v=fB9Wbj8ESKo :

JORDI JUAN: “Hem considere una persona que sap escoltar perque tot polític ha d’escoltar als seus ciutadans. La base d’un bon govern és escolar els teus veïns i formar un bon equip”.
Per tots és sabut que l'alcalde ha tardat, i molt a rebres a la gent. Aconseguir una cita amb ell era quasi impossible. Vos recordem el cas de la xica embargda, amb dos xiquets i sense faena que no va poder parlar amb l'alcalde. Vos recordem que Karina ha dit píublicament que va demanar fa mesos uns reunió específica dels pressupostos amb l'alcalde i que encara està esperant ser atesa per eixe fi. 

“Demane el recolzament al Bloc perque des del Bloc tenim un projecte de ciutat, un model de ciutat que vol donar solució als problemes de Tavernes i sentar les bases d’un futur millor”.
“Des del Bloc tenim un programa que no ha sigut fruit de no res, un programa que ha costat hores de treball i hores de reflexió en el que han participat moltes persones”.
El programa tenia 20 punts importants: acabar els polígons, modernitzar la platja, fer la ciutat esportiva, agilitzar la circumval·lació, crear un centre d'oci i empresarial, retirar l'alta tensió, rebaixar els impostos, modernitzar els centres escolars, fer un centre de dia, fer un pla de rehabilitació de vivendes, recuperar l'agricultura, fomentar l'ús del valencià, fer el Casal Jove, un pla de sanejament econòmic, millorar les zones d'oci, promoure la participació ciutadana, remodelar l'estació de tren, promoure un estudi de pol·lució mediambiental, millorar els centres de salut i fer del Bolomor un parc natural. No passa ni del 5 % el que ha fet el govern de Juan.

“El Bloc proposa un model a llarg plaç, com a objectiu principal dur treball estable a Tavernes, important que siga treball estable”.
El Tripartit ha desmuntat el viver d'empreses i les aules de formació i no ha fet cap política municipal d'ocupació. 2.000 aturats a Tavernes.

“Hi ha 2 tipus de candidats, els que diuen que van a fer mil projectes, mil propostes faraòniques i mil mentires. I altres que diuen que estem ací per a fer el q pugem, per estar al costat de les persones perque han de prevaldre les polítiques socials. Jo estic en este segon grup”
Vos recordem que Karina s'oposava al pressupost perque no hi havien polítiques socials consignades.

L’objectiu prioritari és donar treball, per això serà important posar en marxa polígons industrials, donar ajudes xicotetes i mitjanes empreses, impulsar el comerç, recuperar l’agricultura i hem d’apostar pel turisme”.
“Tenim una platja meravellosa i estem disposat a modernitzar-la per donar-li infraestructures esportives, comercials, hotelereses per tot l’any”.
“Proposem fer xicotets albergs rurals”.
Res, ni un euros. L'escoleta de la mar no l'han volgut obrir, s'han oposat a que es fera un hotel rural, s'han augmentat impostos que han afectat a les empreses.

“Proposem establir el consell i casal de la joventut i impulsar un centre de dia per la tercera edat”.
Al revés, tancaren el punt de joves i no han donat els locals que el PP anava a destinar a Caritas i Creu Roja en el Vergeret.

“No deixem de banda la circumval·lació i l’apropament de l’estació del tren al poble, estos projectes han de ser finançats per administracions autonòmiques i estatals”.
“El Bloc proposa la construcció d’una ciutat de l’esport”.
Amb el Bloc a l'alcaldia no ha vingut ni un euro a Tavernes. L'estació com va a acostar-la?

Hem d’estar al servei de Tavernes i de tots els ciutadans i baix ningun concepte no estem per imposar els meus criteris i la meua forma de vore les coses, sempre estaré disposat a parlar amb tots, amb totes les forces polítiques i entitats”.
En el pressupost, l'alcalde no ha sigut per permetre que es deixaren damunt la taula per a estudiar-se novament i ha preferit fer fora del govern a ua regidora abans que escoltar-la.

Vos convidem a que mireu l'entrevista. No té desperdici amb l'actual perspectiva.

5 comentarios:

  1. El que no te desperdici és que no hi ha forma de trovar per la web el seu programa electoral.
    Deu ser com el missatge que li donàven a l'inspector Gadget, que s'autodestruïa en 10 segons.

    ResponderEliminar
  2. Jordi s'equivoca en no destinar més pressupost per a polítiques de empleabilitat. A vorem que d'aci res que fa ell quan estiga a la cua de l'atur!

    ResponderEliminar
  3. He vist la entrevista. No sabia que Pinocho parlava valencia i passejava pel Passeig Colon

    ResponderEliminar
  4. Despres feu un article mirant el que Jordi va dir en esta entrevista:

    http://cort.as/41EQ

    Esta entrevista tampoc te desperdici.

    Jordi ha cambiat molt en el temps que va de ser candidat a tindre la vara. Més de 50.000 € tenen la culpa.

    ResponderEliminar
  5. Si el seu sou fora en funció del que ha complot de les seues promeses electorals i del seu programa, Jordi hauria de pagar per ser Alcalde!

    ResponderEliminar