martes, 21 de mayo de 2013

EL PP DEMOSTRA L'AUGMENT DELS IMPOSTOS QUE HA FET EL GOVERN DE JUAN EN 2 ANYS


NOTA DE PREMSA PP Tavernes de la Valldigna. 
El govern de Tavernes s’ha limitat a pujar els impostos deixant de banda les accions socials Tavernes- 21/5/2013- 
Des que el BLOC va accedir a la alcaldia de Tavernes, acompanyat pels dos partits que el sustentaven, en juny de 2011, arravatant al PP i al poble la alcaldia al partit més votat. El Sr. Juan amb la connivència dels
seus socis de govern, el PSPV-PSOE sols han fet que apujar els impostos i donar l’esquena als ciutadans.
El govern liderat pel BLOC i PSPV ha deixat de banda les polítiques socials que l’anterior govern havia encetat amb la creació de distints òrgans per a atendre la ciutadania en uns temps en que “el primer son les persones i de cara a elles s’ha de governar, no deixar-les de banda escurant les butxaques dels veïns per poder ajustar uns pressupostos a la seva mida”.
L’actual govern de Tavernes, que en els seus diferents programes electorals portava la reducció de les taxes com ara el fem o L’IBI, ha fet cas omís als seus plantejaments i no sols no ha baixat les taxes sinó que, “amb el que portem de legislatura s’han augmentat les càrregues impositives als nostres veïns”. Amb el cas de l’IBI, ara es paga un 21,6% més. “Quan manava el PP amb Manolo Vidal, pagàvem 100 euros, ara en paguem 121€, en 2014 pagarem 132 i en 2015 145€, tot una temeritat per a les nostres butxaques”.
ANY 2011: 5.975.000 €
ANY 2012: 6.550.000 € - INCREMENT D’UN 13%
ANY 2013: 7.045.000 € - INCREMENT D’UN 07%
El govern del Bipartit, com que no ha emprés polítiques de recerca de subvencions ni quan governava el PSOE ni quan ara governa el PP a Espanya, s’ha vist obligat a incrementar els impostos per a poder fer front al seu “pla d’ajust”.
Tal i com ja va fer pales a un plenari passat, el portaveu del PP, Manolo Vidal, “l’ajuntament ha rebutjat subvencions des de la Generalitat, ha tornat milers d’euros al consell i no ha invertit ni s’ha preocupat de potenciar polítiques econòmiques a la nostra ciutat per reactivar l’ocupació”. En compte d’això, el Sr. Juan diu que “li hem posat trellat al desgavell que el PP ha fet a este ajuntament”. Si senyor alcalde, “jo també posaria trellat a una economia però pagant amb els diners dels ciutadans”. Demanem al sr Jordi
que “deixe d’excusar-se en les polítiques de l’anterior govern i reconega que es inviable governar una ciutat amb visions diferents com les que tenen els dos partits que ara formen el govern”.

11 comentarios:

  1. Ho siga que el pla d'ajust de Jordi, l'hem pagat entre tots. Mentre tots paguem el pato amb l'augment de la contribució, ell s'espolsa un sou de 50.000 € al any (més que el que cobrava Manolo). Resulta indignant, no han complot res del seu programa electoral.

    ResponderEliminar
  2. Vaja el mon ...les pujades del IBi desde el 2006 (aprovat en plenari amb majoria del PP), el reciclatje, el fem,tots eixos € de "mes" que jo he pagat...
    Son cosa de Jordi y de Victor?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. no, eixa la van fer tots el partits per unanimitat. EL pp+bloc+eu+psoe.
      Les que son cosa de Jordi i de Victor sense el respaldo dels altres partits son estes últimes.

      Eliminar
  3. Heu vist que la Cotorra, ara mateix, diu que els 47000 euros de sou de Jordi són un salari digne i, fins i tot, una mica baix?

    ResponderEliminar
  4. Si i volen tant a Víctor que aprofiten per a igualar-lo a Jordi en el sou quan Karina no el nomena en l'article de Las Provincias... hay amores que matan!!

    ResponderEliminar
  5. Però Victor de quin partit és. Va diguent-se que es un trànsfuga, perquè se'n vol anar al BLOC. I que estos, van a presentar un recurs per a que siga no adscrit.

    ResponderEliminar
  6. Que se`n baja a la Universitat a vore que cobra allí! Segur que 1.000 € al mes si arriba. I encara diuen que és poc. Ja tarda en fer les maletes.

    ResponderEliminar
  7. Al ritme que va el IBI tindrem que vendre la vivenda per a pagar-li a Jordi o que l'embargue i prou.
    Un poble amb 2.000 parats no pot soportar estes pujades d'impostos.
    Segurament Jordi, amb els 50.000€ que te de jornal, no te problema per a pagar pero molta gent si.
    Si els que van a manifestar-se per a recolzar-lo saberen el euros que va a llevar-li de la butxaca no tornarien.

    ResponderEliminar
  8. Volem saber a quanta gent han enxufat estos del BLOC!!

    ResponderEliminar
  9. Yo no entiendo de política ni de partidos. Sólo quiero decir que tuve un problema y el señor Jordi Juan, después de solicitar varias veces hablar con el, no me atendió. En uno de esos días que fui al Ayuntamiento vi que había mucha gente esperando a ser atendida y al preguntar, me dijeron que guardaban turno para hablar con Manolo Vidal. Me atendió estupendamente y a los pocos días tenía mi problema resuelto. Pienso que en los pueblos más que los partidos son las personas, y el señor Vidal me ha demostrado ser una excelente persona. Ánimo Manolo, tiene mi apoyo y el de toda mi familia. Le tenemos mucho que agradecer.

    ResponderEliminar
  10. S'heu tirat vosaltres mateixos en les garres del llop. No hi havia una altra forma de fer-li a Jordi una propaganda electoral tan gran com esteu fen-li?.Soc votant del P.P i em senc avergonyit del partit al que li he donat el meu vot.Mai en la meua vida m'havera pensat fer migues en E.U. S'hau venut i per a mi aixo no te preu. Molta sort al P.P pero hi ha molta gent que pensa com jo.Ja vorem la resposta de la gent en les proximes eleccions

    ResponderEliminar