martes, 28 de mayo de 2013

EL PP DEMANA CALMA, PERÒ I JORDI?

Ha hagut de ser el PP qui primer demanara calma a a societat per evitar qualsevol tipus de situació desagradable el dimecres en el plenari de la moció de censura.
Fins ara la gent del Bipartit no ha fet més que pegar cartells, fer manifestacions i moltes vegades faltar al respecte a la gent que no pensa com ells, que és la majoria de gent de Tavernes.
Es troba a faltar a l'alcalde demanant calma, fomentant la tolerància, però fins ara ha callat i prou.
El PP acaba d'enviar un comunicat apel·lant a la convivència.
Este és l'escrit:

El Partit Popular de Tavernes lamenta que l’actual alcalde, Jordi Juan, no haja sigut capaç de demanar clama i tranquil·litat front el clima polític generat per la ingovernabilitat a la qual ha dut el seu govern.
Els populars pensem que Juan, com a alcalde, és la màxima responsabilitat municipal per garantir la seguretat, la convivència i la tranquil·litat en la ciutat. Fins ara no ha posat res de la seua part per demanar la calma necessària per afrontar l’actual situació política originada en Tavernes per no ser capaç l’executiu local de consensuar uns pressupostos solidaris i que done cabuda a les necessitats actuals del nostre poble.
Li demanem al senyor Juan, que faça una crida a la tranquil·litat, que demane la tolerància que ha de prevaldre en tota democràcia.
Des del Partit Popular aprofitem per a insistir en allò que ja hem dit ara i sempre. El nostre partit demana seny, discreció i respecte davant les opcions que puguen donar-se sempre en el marc legal. Condemnen qualsevol tipus de violència, ja siga física, verbal o de coacció vinga d’on vinga.
Tavernes és una ciutat tolerant, esperem que el senyor Juan pose de la seua part perquè així seguisca sent-ho.
Fins ara li hem trobat a faltar un missatge de tolerància i esperem que canvie el seu discurs, que sols comporta crispació i radicalisme, dos sensacions que no poden portar res bo.

El Partit Popular mai ha incentivat cap acció que puga derivar en una situació dolenta per a cap persona. Es pot protestar i manifestar però sense danyar la dignitat de les persones, que és un dret fonamental per damunt de radicalismes. La democràcia i la tolerància han de prevaldre davant qualsevol manifestació política.

7 comentarios:

  1. Perdona pero el primer ha sigut Estruch en el seu blog, que a les 8 ja havía penjat una editorial al respecte .

    ResponderEliminar
  2. Jordi demana seguir cobrant 50.000 €!

    ResponderEliminar
  3. Ara es veu realment d'on ve el radicalisme, d'aquells que malament es diuen pogressistes

    ResponderEliminar
  4. http://uvedevisente.blogspot.com.es/2013/05/quimeres-la-brasa.html

    Fa just una setmana que al meu blog vaig fer una crida a la calma. Però no és hora de dir qui fou primer o per qué.

    La pancarta penjada on estan les banderes institucionals em sembla un acte de mal gust i poc talant democràtic. Esperem a vore que més passa.

    V.
    http://uvedevisente.blogspot.com

    ResponderEliminar
  5. Després de pegar-li al poble la bofetada d'un canvi de govern recolçats en una trànsfuga no teniu arguments per demanar tranquilitat.

    Com militant i votant d'Esquerra Unida pense que amb la moció de censura no sols em robeu el meu vot. També m'escopiu a la cara.

    I no puc callar front a això. Potser el vostre cinisme no tinga límit, però reivindique la meua dignitat i el poder del meu vot que ja és de les poques coses que em reconeix la democràcia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo diria que vosté té miopia política, i li explique. Si creu que li han escopit a la cara utilitzant el seu vot, què pensa vosté de que amb un pacte que ningú va dir s'ha deixat de banda el que volia la majoria del poble que era que governara el PP? Li recorde que eren més de 4.200 vots per una opció política clara

      Eliminar
  6. Jordi demana gresca, s'ha vist clar dins i fora del plenari.
    Vergonya deuria de tindre de estar com alcalde i no saber fer cumplir l'ordre en els seus.

    ResponderEliminar