lunes, 6 de mayo de 2013

EL PÀRKING JA ÉS L'ATRACCIÓ DEL PASSEIG. LA GENT JA MIRA A VORE QUAN ES POSARÀ EL CARTELET DE "SOLS RESIDENTS"


Altre cap de setmana sense que el pàrking oferisca un bon servici. Una vegada més posat estaba el cartelet de “sols residents”. S’ha convertit ja en una atracció passar pel passeig i vore quin cartelet hi ha en l’entrada al pàrking.
“Sols abonats”, “Sols residents” són les opcions més habituals cada cap de semana, cada dijous o cada festa.
Ja està més que clar que el Tripartit no té cap interés en el pàrking. Així després li tira la culpa al PP i avant, això és més fàcil que fer una gestió correcte i oferir un servici com cal.
Podríem obrir una porra a vore quin dia es penja ja el cartellet de “sols residents”, serà el dijous? El divendres? El dissabte?

3 comentarios:

  1. ni pa tu ni pa mi6 de mayo de 2013, 2:42

    Tal volta no serà perquè costa més mantindre oberta que tancada una més de les obres faraòniques del vostre estimat PP ? Jo de vosaltres li pegaria una llegideta al que diu al respecte Estruch huí en la seua editorial ... per a que aneu prenen tila i tingau més fusta per a arrear-li al govern .

    ResponderEliminar
  2. ¿Y que pasa con los comerciantes de la zona que han comprado para sus clientes vales descuento a 50€ por adelantado? ¿Los tiran a la basura? ¿Para que ha valido la comisión de "expertos" creada por el tripartito?
    Con el tripartito el Parking se ha convertido en un "corralito" argentino

    ResponderEliminar
  3. Ni pa tu ni pa mi6 de mayo de 2013, 9:48

    Covards, perquè no publiqueu lo que jo he dit, que vos pica la veritat ? A vore si hi han o...

    ResponderEliminar