miércoles, 29 de mayo de 2013

EL BIPARTIT IMPEDIX, PER ARA, LA MOCIÓ DE CENSURA

El Bipartit, en la figura de Mari Carme Canet, ha suspés el plenari on es portava la moció de censura presentada per l'oposició a Jordi Juan.
Carme, és la regidora de més edat i presidia el plenari de la moció. Fent ús d'eixa condició ha evitat que el plenari continuara amb la votació de la moció.
Canet diu que és perque veu que la moció no és legal i s'ha oposat així a l'informe del secretari de l'ajuntament i no ha acatat les mesures cautelars del jutjat que ordenava que Karina fóra considerada d'EU.
Això ha fet que la moció es parara, però el PP ja ha anunciat que demà presentarà una querella contra Canet per haver pogut actuar contra la llei i comunicarà al jutgat que Canet no ha cumplit les mesures cautelars manades pel jutge.
No seria d'extranyar que la justícia desacreditara a Canet en els pròxims dies i la moció no es poguera parar.
La ingovernabilitat de Tavernes seguix més dies. Amb un govern en minoria, fraccionat i al que d'un dia per a altre el poden tirar fora. La moció no s'ha parat, sols s'ha ralentitzat.

23 comentarios:

  1. O pot passar que, atesa l'argumentació que ha presentat Canet (impecable des del punt de vista jurídic, és nota la ma d'un bon professional del Dret administratiu) qui se la jugue siga EL PROPI SECRETARI DE L'AJUNTAMENT qui s'ho ha de pensar molt per no caure en delicte de prevaricació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre al que se li veu el plumero. Quina manía li teniu al secretari? Quin mal vos ha fet? Es un funcionari que solament es limita a fer la seua feina.

      Eliminar
    2. Impecable???? perquè?? perquè te 60 folis?? És inexplicable que Carmen és passe pel forro un auto judicial i un acord plenari pres, ademés, per unanimitat. A la jutge li farà demà molta gràcia quan llisga la transcripció del ple i veja lo que ha dit del seu auto. Saps l'únic que em sap mal? que serà Carmen Canet l'única que s'assentarà en el banquet... El Jordi Juan no.

      Eliminar
    3. I perquè Carmen Canet no va impugnar la decisió del secretari i espera a fer-ho en el ple?? Perquè volia parar la moció al preu que fora. Espere que la justicia resolga prompte i pague pel que ha fet. El secretari de l'Ajuntament és un càrrec tècnic no polític (o es que no ho saps). Volen el poder al preu que siga. Ho van demostrar en el ple d investidura de Jordi Juan, sent alcalde en el vot una regidora que diu que el vota perquè l'han amenaçada.... Deu meu... on aplegaran..

      Eliminar
    4. De plumero res de res. Els fets canten i l'argumentació de l'informe de Carmen Canet ha estat impecable. A vore què fa el Secretari de l'Ajuntament.

      Eliminar
    5. Perquè el informe jurídic porta temps i has d'estar molt segur del que aportes per impedir la moció sense caure en una acció punible.
      És a dir, en el moment que Canet actua d'eixa manera, i impedeix la moció és perquè té la seguretat absoluta de tindre les esquenes cobertes.

      Eliminar
  2. molt de anims al pp i que la querella a carmen canet vaja asta el final. aso encara no acabat i anime al pp que ara mes força que mai per anar tots units a per la proxima mocio. anims!

    ResponderEliminar
  3. Animo Manolo. A tu i tot el teu equip i regidors gracies per al treball i dedicació a Tavernes. UN FORT ABRAÇ i no baixeu la guardia. Som molts els que vos apoiem. Pot ser que no mos manifesten ni porten pegatines ni fem tan de ruido. PERO VOTEM A LES ELECCIONS. ahhh i entre altres coses treballem, i som autónomos la majoría, y no tenim "MOSCOSOS" com altres que si estaven al pleno com he vist en fotos. AMUNT MANOLO

    ResponderEliminar
  4. Carmen Canet ha dit literalment que l'auto del Jutjat de lo contenciós-administratiu num 3 de València era qüestionable. Molt fort. Eixe és el respecte que té el bipartit per les decisions judicials. El bipartit i, en concret, Carmen Canet ens ha donat una lliçò d'intolerància i autoritarisme. No ha deixat parlar a Carmen Alario que era la regidora de menys edat i membre de la mesa. Una actuació per part de Carmen Canet penosa. Espere veure-la en el jutjat pagant pel que ha fet hui. Volen el poder a qualsevol preu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si dins de un escrit legal que dura hora i 30 min. tu remarques una frase... Pues ya me diras!!! Quina interpretacio fas?? I q carmen no ha deixat parlar a alario?? ja, ja, ja. Q que tenia q dir???

      Eliminar
    2. Alario a dit mol menos pero sabia el que dia.
      Carmen pareixia llegint a misa.
      No sabia ni el que deia.
      A vorem que li diu al jutge,- Señor juez yo lo hice sin querer, me lo dijo tito Orengo.

      Eliminar
  5. Ahora vas y lo cascas. Hui es el dia mes feliç de la meua vida

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. tu o tens una vida mol curta o la tens mol aburrida.
      Tin en compte que la mocio continua, axina que en breu tindras el dia mes amarg.
      Son coses de la vida.

      Eliminar
    2. Eres un incauto el jui del contencios es fara daci 8mesos com a minim.ignorant dela vida

      Eliminar
    3. O........no.
      De qualsevol manera arribara i entonces vorem.
      i ara quan la inhabiliten vorem qui es el ignorant.

      Eliminar
  6. La que ha clavat la pata i bé ha sigut Carmen Canet. En el jutjat ja donarà explicacions ja.. i si dius que hui és el día més feliç de la teua vida... vaja vida cutre, aburrida i penosa que tens. En eixe comentari l'únic que demostres es que eres un radical i un destrellatat.

    ResponderEliminar
  7. Alario que tenía que dir??? Moltissim, per eixemple que Carmen Canet ha comés una il.legalitat? que ha sigut un acte antidemocràtic i fascita?? que la senyora Canet ha sigut una maleducada i prepotent??? Molt molt més hi ha per a dir-li... però ja donarà explicacions en el "banquillo" ja..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fascista? Maleducada? Prepotent? No se que dius ni de qui parles.

      Eliminar
  8. Alario que tenía que dir??? Moltissim, per eixemple que Carmen Canet ha comés una il.legalitat? que ha sigut un acte antidemocràtic i fascista?? que la senyora Canet ha sigut maleducada i prepotent??? Molt molt més hi ha per a dir-li... però ja donarà explicacions en el "banquillo" ja..

    ResponderEliminar
  9. La intervenció de Carmen Canet, ha sigut penosa, no sabia ni llegir, a més de cridar-li l'atenció a Carmen Alario, per segons ella, moure les mans. Pero que estaba ballant els balls populars o que?
    A demostrat que estaba tant nerviosa, perque sabia que lo que estaba llegint, era incumplir l'ordre d'un jutge, que quasevol cosa li molestaba. I Carmen ho senc molt, però les normes de comportament les deurires de donar als vostres seguidors, que ni es saben comportar ni dins ni fora del plenari. A sigut una clase magistral de mal comportament per part de vosaltres.

    El PP ha demostrat una vegada més el talant en educació i maneres de saber estar, pareix mentira que la majoria dels vostres seguidors siguen mestres, despres si vos pareix digueu que els xiquets están cerrils, clar vos tenen a vosaltres que els ensenyeu eixa educació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Certament, la lectura ha esta penosa...Pero el informe és molt bo (se del que parle) i deixa poc de marge a altres interpretacions. Sentint-ho molt, ens han marcat un gol per l'esquadra. I cal acceptar-ho amb deportivitat política. No m'agradaria després del ple, tindre a les mans dues sentenceies més: una diguent que Karina no té dret a representar a EU (és bastant obvi) a l'Ajuntament i altra donant la raó a l'argumentari de Canet (és bastant plausible). Perdre per 3 a 0 és massa.

      Eliminar
    2. Jo no pense que estigues encertat.
      El PP esta igual que ahir i el Govern i Carmen personalment no estan igual que ahir.
      La gent votant del pp no entendria que seguent el partit mes votat no lluite per governar. Aixo es el vot útil.
      Per tant ni 3-0 ni res, amb 1 gol que marque el pp es prou per a governar. Que es el que va a passar. El pp acabra marcant.

      Eliminar
  10. Cuanta barbaridad, falsedad y miseria observo en casi todos los comentarios.
    Salvo pequeñísimos grupos de todos los partidos politicos que destacan por ausente talante democrático, el parecer de la gran majorìa de nuestra ciudad se prrgunta "con la que está cayendo, tan dificil es ponerse de acuerdo 17 personas con un solo proyecto encaminado a mejorar la calidad de vida y los problemas de Tavernes.

    ResponderEliminar