lunes, 27 de mayo de 2013

EL BIPARTIT I EL PERIFÒNIC. ASSEMBLEA DE DOS ANYS DE GESTIÓ QUAN ENCARA NO FA DOS ANYS QUE MANA JUAN

Divendres ja anava passant els cotxes pels carrers anunciant que dilluns hi havia una assemblea informativa per explicar els dos anys de govern. Dilluns, matí i vesprada, el cotxe no ha parat anunciant la mateixa reunió. Ha sigut fins i tot un poc pesat.
En dos anys de govern de Juan no ha passat el cotxe ni una vegada per a dir que hi havia emergència per plutges o vent. Hem tingut la platja inundada i no han sigut per a traure el cotxe, però s'han gastat un porró de diners anunciant esta assemblea.
El Bipartit li diu transparència, però nosaltres pensem que és manipulació. Vos expliquem. Manipulació perque és una reunió on sols estan els 8 regidors del govern i ningú pot rebatre'ls, puntualitzar-los o contar altra cosa que no siga la seua versió.
Transparent seria si estigueren tots els regidors i tots pogueren parlar. El govern de Juan tria els temes, qui parla i utilitza instal·lacions que paguem tots per a fer apologia del seu govern que ha resultat ingovernable.
Cal dir que l'assemblea estava injutificada. El govern de Juan no fa dos anys que està al poder. Fins a juliol no es faran els dos anys, així que no té cap sentit fer-la en maig.
L'única explicació és utilitzar els elements públics i de tots per a fer-se l'últim autobombo inventant-se una assemblea que encara no toca.
I el Bipartit es diu democràtic? Més bé és al contrari

5 comentarios:

  1. t'has deixat que quan passava el cotxe deia l'ajuntament informa... es a dir, en l'excusa de l'ajuntament s'han intentat fer autobombo (altra vegada) pero de segur que les despeses ixiran de les arques.

    ResponderEliminar
  2. Miting politic, amagat dins de una assemblea informativa.

    I aço qui ho paga?

    Si.... ho pague jo, i tu i l'altre i l'altre, en definitiva ho paguem els ciutadans, per a fer campanya política.

    Però estos no s'han enterat que les eleccions vaen ser fa 2 anys?

    i no estic dient que no em sembli bé que aclareixin el que s'està fent a l'Ajuntament, al contrari és el que hauria de ser sempre, però no portant a enganys.

    ResponderEliminar
  3. Y no es molta casualitat que, despres de tant de temps sense nomenar res, ara en el Blog del Bloc traguen el tema de la piscina?

    Ara volen fermos vore que la volen obrir?

    Tot el que han deixat abandonat durant casi dos anys es ara prioritari?

    El parking, la Piscina.... Tot el que segons ells estava mal fet per el anterior govern del PP es ara tema de primera linea?

    De lo que he llegit sobre el Mitin/Comparecencia de ahir del govern Municipal, note entre linies que estan convençuts que van a continuar al fornt de l'Ajuntament, lo que em fa pensar que hagen conseguit menjar el coco de Carmen Canet per que no faça el que deu de fer al Plenari de demá.
    Si realment Carmen segueix eixe camí va a complicarse la vida i molt. A canvi de res. No puc explicarme perque, pero es lliure de fer el que crega encara que siga totalment equivocat.
    De ser aixina el que es clar es que va a ser portada de moltes noticies, ella sabrá si eixe protagonisme es positiu o negatiu, tant per a la seva propia persona com per al partit que representa. El que es clar es que les responsabilitats legals en les que pot incurrir si son nca i exclusivament personals.

    No tardarem massa en saber el resultat.

    ResponderEliminar
  4. L'alcalde sols ha fet que generar radicalisme. Li toquen l'esquena a pascua i monta un poll, ara crida a la revolta a la gent i no passa res. Qui ho enten? Aço es la llei de l'embut (lo gros per a mi i lo prim pa tu).

    ResponderEliminar
  5. Encara que ara es critique la construcció del parkin y la piscina, molts ens preguntem:

    - ¿Per qué cap partit polític quan es va plantejar fer aquestes obres no va votar en contra de la seua construcció?

    - ¿Per qué cap partit ha plantejat mai un projecte de viabilitat seriós per aquestes infraestructures que ens agrade o no, ara tenir que fer front?

    - ¿Per qué cap partit ha demanat responsabilitats patrimonials als regidors del Bloc pels perjudicis econòmics que van suposar per l'Ajuntament el contenciós administratiu que es va plantejar per la venda de l'antic "Cuartel de la Guardia Civil"?

    - ¿Per qué cap blog municipal quan parla d'aquestes obres realitzades no parla mai d'aquests assumptes ni aclareix aquestes incógnites?.

    ResponderEliminar