viernes, 10 de mayo de 2013

EL BIPARTIT ENSENYARÀ L'ESBORRANY DE PRESSUPOSTOS?

Karina ha demanat al govern que s'atrevisca a ensenyar el borrador de pressupost que el Bloc i el PSOE van presentar al plenari.
S'atreviran els nostres governants a fer-ho?
Pensem que no perque es voria que realment no hi ha polítiques per donar faena.
Serà la portada del pròxim BIM?

10 comentarios:

  1. Això sería la democràcia participativa que tant reclama l'esquerra política .

    ResponderEliminar
  2. Que penjen els pressupostos a la web de l'ajuntament i despres que facen una reunió de les que tant els agrada a ells a la Casa de la Cultura.
    A vore si son transparents i fomenten la participació ciutadana de veritat o sols els de boqueta cap a fora.

    ResponderEliminar
  3. BIM BAM BUM.

    Per terra están i la gent que no arriba a final de mes. Però clar, no es el problema de Jordi i el seu unipartit!

    ResponderEliminar
  4. Inventaran 1000 excuses per no publicar-ho. I enacabant pressumixen de transparencia! El PP al costat d'ells pareix d'extrema esquerra!

    ResponderEliminar
  5. No vaig a entrar a tractar sobre el fons d'uns pessupostos que no conec però si que dic que encara hi ha després un torn d'alegacions, tampoc passaría rés si abans de portarlos al plenari es fera públic un esborrany i que la ciutadanía opinara, de segur que moltes idées que els nostres regidors no han pensat es podríen incorporar, es diu que quatre ulls veuen més que dos ,i açò en l'era de l'informàtica es molt fàcil de fer : Sería tot un exmple d'eixa democràcia més participativa que tant dessitjem i que no sòls consistixca en votar cada quatre anys, perquè no començar-la en Tavernes ? .

    ResponderEliminar
  6. Estruch.
    Segur que estos dies estas xuplante els ditets.
    Ni coneixes els presupostos ni coneixes res, eres un autoconvidat a una festa que ni fas falta ni aportes res.
    Has vist lio i tu cap a dins. No vull ni pensar a les proximes locals. Et tornaras xirivita,mare meua. Amb bones mans esta el pandero.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, soc lelo del tot , no se rés de rés , no tinc estudis ni se rés de pressupostos doncs no n'he vist mai ningún , ni quant el meu partit manaba en l'ajuntament i portavem hisenda (algú recorda a Rafa Agustí ? ), ni menys encara els he analitzat, discutit ni esmenat, no he aportat mai rés en els meus més de 20 anys en política activa, ni done la cara amb noms i cognoms...a més m'encanta la brega, soc conegut per això... vamos, igualet que tú.

      Eliminar
  7. No es calfeu el cap. Una vegada aprovats no hi ha marxa enrere. Algú coneix alguna alegació als pressupostos que haja prosperat. Veritat que no, dons això, que els publiquen i les alegacions/propostes les fem avans, per a qui vote els pressupostos, sàpiga lòpinió del poble. O és que sols els interessa saber-la cada 4 anys. Democracia real ja!
    PD: Molt ben dit Estruch!

    ResponderEliminar
  8. El que pareix Karina es un integrant de la plataforma 15 M que ha conseguit tindre veu als plenos. No es contradictori que BLOC i PSOE defenguen les propostes del 15 M i quan ells tenen l'oportunitat de dur-les a cap, inventen mil fórmules per no fer-ho?

    Ens preñen el pèl. Tot el món sap que una vegada aprovats els pressuposts, Jordi i Victor tindràn el que volen (encara savem tant d'interés i tanta pressa per aprobar-los sense fer ni una modificació) i ja no hi haurà martxa enrere.

    ResponderEliminar
  9. El que passa es que Estruch no es casa amb ningú, i això li molesta a certa gent que diu ser d'esquerres, pero que vol controlar el pensament de la gent.

    Seguix aixina Estruch!

    ResponderEliminar