jueves, 9 de mayo de 2013

DESGAVELLS DELS PRESSUPOSTOS (I): EL BIPARTIT RETALLA PERÒ DESTINA 60.000 EUROS A LA POLICIA SENSE QUE FAÇA FALTA

Els pressupostos presentats pel Bloc i el PSOE que no han sigut aprovats mostren autèntics desgavells. El vot contrari de Karina Vercher i el PP treia les vergonyes d'un pressupost que apreta a la gent a impostos però que gasta en coses innecessàries. De polítiques d'ocupació no hi ha res al pressupost de Víctor-Juan però si els capitxos dels amiguets que rodegen a este duo. Ací vos contem dos d'eixos capritxos que tenen que vore amb la policia.
Al Bipartit se li ha ocurrit posar un nou retén per a la policia local. No ha donat més detalls però si que se sap que costarà a l'any 30.000 euros en lloguer. Eixos diners ja estaven contemplats en el pressupost que ha estat rebutjat i que proposava Víctor-Juan.
Però encara hi ha mes. En el pressupost no aprovat el Bipartit volia gastar-se 30.000 euros més en els cotxes de la policia local. Atenció, 30.000 euros mes! Els Nissan Qashqai que tenen els policies, i que estan molt be, ja costaven uns 40.000 euros i ara el Bipartit volia gastar-se més de 70.000 euros en el renting dels cotxes de la policia. No és una animalada? No és una exageració? Els Qashqai no són suficients? Un Ford cmax en renting en qualsevol lloc no costa molt més de 400 euros al mes. Posa-li un poc més per ser cotxes específics per la policia, ves posant-li fins arribar a 70.000 euros! Espai que igual et canses de posar.
Ni que portaren missils contra avions.
Eixe és el pressupost de Víctor-Juan. 100.000 euros en coses de la policia. No en millorar el salari dels policies, pràctiques de tir, cursos de reciclatge, ampliar la plantilla... No sols en fardar de cotxe i en un retén que no ha de ser una prioritat en estos temps de crisis i on la gent pateix fam i falta de faena.
Després no hi ha 4.000 euros per a falles, 1.000 euros per Caritas o Creu Roja.

11 comentarios:

  1. Es que tenen moltes denúncies que tramitar, que des de que està el Tripartit ens porten fregits

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahora entiendo el motivo por el acoso y derribo a denuncias que están haciendo a la gente. ¿Quién es el responsable de que se acribille a la gente? ¿Alguien lo sabe?

      Eliminar
  2. Qui pot conseguir una copia del pressupost presentat pel Bipartit?
    Estaria be que la gent tinguera acces a ell per a vore quina barabaritat volien fer Jordi i Borràs para que Karina diguera no.
    VENTILADOR: INTENTA PUBLICAR-LO AÇI. GRACIES

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Seria molt extrany que el Bipartit ensenyara el pressupost, deixaria clar que hi ha partides que no s'entenen en este temps que fa falta tanta faena.
      Segur que no hi ha c...castanyes!

      Eliminar
  3. Este matí La Cotorra s'ha autocensurat un article titulat: "Karina Vercher demana dos dias per reflexionar i decidir si aprova al pressupost"
    En el que detallaba com Jordi i Borràs li habien en una reunió celebrada ahir que o votava a favor del pressupost presentat dilluns o anaba fora del govern. Que ells (Jordi i Borras) no anaben a canviar ni un centim del pressupost.
    O siga li vaen dir "o lo tomas o lo dejas".
    Pareix ser que Karina s'ha enfadat li ha tocat a Jordi i article fora de La Cotorra.

    ResponderEliminar
  4. I Quina relació hi ha entre Jordi i la COTORRA, per a que l'article haja anat fora?

    ResponderEliminar
  5. Es cierto, yo he leido ese artículo y al cabo de un rato ya no estaba. Había algo curioso en ese artículo y era que se refería al alcalde como sr. Joan, si, no es una errata mía, ponía en varias ocasiones sr. Joan. Vaya hombre, no sabía yo que los apellidos se tradujeran. Lo que no veamos con el fanatismo nacionalista no lo veremos nunca. Puestos a hacer bobadas ¿como traducirán Huguet?
    ¿Como traducirán Karina? Tengo verdadera curiosidad porque será para enmarcar.
    ¿Y como traducirán Llácer? ¿ y Bufante? Verdaderamente se pueden lucir.
    Está el patio para traducciones. De eso se preocupan y el ayuntamiento ingobernable.

    ResponderEliminar
  6. La T.I.A. i els P.R.I.M.O.S.10 de mayo de 2013, 3:14

    Uns que sembla que s'assabentaren el dilluns que Karina feia mesos que no assistia a cap reunió sobre els pressupostos tot i tenir una àrea delegada... Una altra que sembla que s'assabentà el dilluns que els pressupostos del 2013 eren "poc socials"... Un altre (00E, 00 Estruch), baixet, peladet, que guarda secrets d'Estat valler... I enmig de tot, nosaltres, els ciutadans, llogaters d'un edifici dibuixat per Francisco Ibáñez. A la claveguera guaita Don Hurón.

    ResponderEliminar
  7. Es a mi ? Home,, tant com secrets d,estat.... no, no soc tan important, simplement preferisc callar el que sent dir a uns d,altres , en ares a la pau i evitar la guerra total, i a mes em mossegue la llengua per a no dir el que pense jo de tot i de tots . Pense que cal ser prudents en este moment els que vegem els bous des de la barrera i tenim per tant la ment gelada, front els que estan calentets , i mes avant ja vorem , pero no cregues que no em costa quant llixc certes coses no començar a repartir a dreta i esquerra ...
    En quant a lo de la 13 rue totalment d,acord pero jo tambe visc ahí, tin ho per segur , i vull un edifici am el millor administrador i que este compte amb les millor professionals, i que les despesses de comunitat siguen les menys possibles però amb els millores servicis .

    ResponderEliminar
  8. La traducción de Bufante es "tirar els diners"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La traducció de Jordi es "arreplegarlos"

      Eliminar