jueves, 23 de mayo de 2013

DEBAT DE LA CAFETERA A TELE 7 ENTRE MANOLO VIDAL, UN REPRESENTANT D'EU I ALTRE DEL BLOC

Per si vos interessa este és el debat que es va fer ahir a Tele 7 Safor amb Manolo Vidal i gent del Bloc i EU.

http://vimeo.com/66813320




7 comentarios:

  1. mol be Manolo.
    No te desperdici.
    Ara a vore que diuen

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona Manolo.... i on estava Jordi Juan??? Va enviar a un del Bloc de Gandia a parlar de Tavernes??? Això sí que és fort..!!!!! Saps que li passa?? Que no t'aplega ni a la sola de la sabata i no vol cremar-se. Molta manifestació però no dona la cara. Ànim, tots estarem al vostre costat el dia 29.

    ResponderEliminar
  3. Així sí Manolo. Està és la postura que s'ha de agafar. I ells perquè no han enviat a algú del BLOC,del PSOE i de EU del poble? que no s'atrevixen a que els diguen la veritat a la cara i que siga en la tele? Estos del BLOC tenen una propaganda molt bona, saben com vendre's i dir mentires sense agaxar el cap però confie en que temps al temps el poble es donarà compte de qui és el mentirós.

    ResponderEliminar
  4. Este blog es afí al PP o hem pareix a mi ? Ara en serio e imparcialment, jo soc dels que Enrique diu d'enmig, Manolo ahir va vençer i convençer .

    ResponderEliminar
  5. En el Levante de hui amenaça Orengo en que la regidora del PSOE de mes edat que es Carmen, per tant, presidenta del ple, impedirà la votació. Ahi es veurà qui son els antidemócrates. Carmen et vec en el banquillo dels acusats imputada per un delit penal que comporta inhabilitació i presó. Ademés de que eixiràs en totes les televisions d Espanya per antidemócrata i anticonstitucional. Tu sabràs el que vas a fer. I tot açò per donar suport a un partit com el Bloc que està aniquilant-vos en Tavernes. Penses que el Jordi Juan quan vages al banquillo estarà sentat al teu costat? No saps on vas a clavar-te Carmen. Em dones llàstima. Pensa-ho be.

    ResponderEliminar
  6. No crec que Carmen Canet siga tant inconscient i negligent de negarse a constituir la taula d'edat i donar curs a la moció de Censura. Seria una forma molt tonta de complicarse la vida, perque pot incurrir en un delit penal. En cas de tindre algun impediment per seguir els pasos que marca la llei, el Partit Popular a ben segur no tindra miramente amb ella a l'hora de posar.li una denuncia davant el jutjat de lo penal, i aço ja podria ser lo ultim que li pogiera passar al PSPV per acabr d'extinguirse. No crec que arriben a ser tan irresponsables.

    ResponderEliminar
  7. No se res de lleis, pero si Carme impedeix la voluntat de la majoria de regidors per damunt de les lleis, quedarà com Karina, quan dia que no pactaria amb el PP signant la mocio. Crec que no son iguals Carme i Karina, encara que n'hi han polítics pitjors. I no cal eixir del poble.

    ResponderEliminar