martes, 7 de mayo de 2013

HISTÒRIA D'UNA MORT ANUNCIADA: EL TRIPARTIT ÉS HISTÒRIA

Hui no es parla d'altra cosa a Tavernes, ha arribat el final del Tripartit i encara no s'ha arribat ni a la meitat de la legislatura.
La votació dels pressupostos en el ple d'ahir va ser el detonant del trencament del Tripartit. Tot i això la crisi ve de llarg i no és cosa nova.
Pel que hem pogut recopil·lar la història és la següent i la intentarem contar de la forma més fàcil d'entendre.
En el ple es votaven els pressupostos de 2013 i estos no es van aprovar perque sols tingueren els vots del Bloc i el PSOE. El PP i la regidora Karina Vercher votaren en contra.
Karina va demanar que els pressupostos es quedaren damunt la taula per fer modificacions per tal que recolliren acción per fomentar el treball, ajudar a entitats com Creu Roja, Caritas i altres ONGs. També demanava que els polítics es baixaren el salari un 20% com deia en el seu programa electoral i no sols un 5% con havia fet el govern de Juan.
Karina demanava fer un pla de participació ciutadana. Estos punts no li foren atesos pels seus companys de govern i Karina va dir prou. Va tirar en cara que no s'acceptara donar 2.000 euros més a Creu Roja o Caritas però si que es destinaren 30.000 euros més al renting dels cotxes de la policia.
Karina recordava que era la única secció del Tripartit que no havia posat a cap familiar seu a treballar en llocs relacionats amb l'ajuntament.
L'alcalde treia a relluir el seu caràcter i es mostrava com és en realitat, poc dialogant i tolerant amb qui no pensa com ell. Va acusar a Karina de fer xantatge al govern, de no treballar, de no assumir les seues responsabilitats de govern, de no representar a ningú, de ser populista demanant la rebaixa del salari dels polítics.
Com es pot vore, el xantatge va més per part del Bloc que de Karina, les peticions de Karina no són gens descabellades i busquen ajudar els més necessitats. L'oposició de Juan mostra que no té massa coneixement de la realitat de la gent que està passant-ho mal i que no vol renunciar als seus eurets mensuals. Sols tornant a tindre un renting de cotxes de la policia com el que hi havia era suficient per acomplir les peticions de Karina. Però no, el bipartit és "o fas el que jo vull o ni un xavo".
Ara el tir els ha eixit per la culata perque Karina els ha plantat el gavinet i els ha demostrat que no són déus i que el bipartit no pot governar donant-li l'esquena a una de les regidores que és socia seua.
Les palletes en el Tripartit s'han trencat i ara la Cotorra vol tirar-li tota la culpa a Karina, clavar pel mig al PP i no assumir els errors del Bipartit.
Recordem que la Cotorra va dir que l'alcalde cobrava el que cobrava perque la seua faena era ser "el director d'orquestra" del govern. Haurà de vore com afina este director que no ha sigut capaç ni d'afinar el triangle. Ha faltat a la consideració a les peticions raonables d'una regidora i ha reaccionat carregant contra ella sols perque no ha volgut cedir al bipoder.
Ara el director haurà de dimitir per no fer que l'orquestra sone be? El director haurà de tocar la flauta?
L'acció de Jordi de no escoltar ha fet que Tavernes siga ingovernable.

10 comentarios:

  1. Per a gastar 30.000 euros en un nou reten de policia si que tenen, per a cavalgades si que tenen, per a festivenrs si que tenen.
    Aci el unic problema es que el que demana Karina no es per a gent del Bloc.
    No es calfeu mes el cap.
    Si Karina demanara per a fer una trobada nacionalista o qualsevol cosa de eixes no tindria problemes de diners.

    ResponderEliminar
  2. Esta clar que amb estos del Bloc si no penses com ells vas al carrer.
    Jo si fora Carmen Canet estaria queteta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ni pa tu ni pa mi7 de mayo de 2013, 11:57

      o no, igual es l'hora de fer el mateix que Karina, rebelarse davant esta política monocolor del Bloc i dels seus asimilats, Víctoret i Pilareta .

      Eliminar
  3. Per a que te que fer Karina un viver de empreses ?

    Si tots els del Bloc ja estan colocats, germanets, cosins, afiliats, homes de regidores..........

    ResponderEliminar
  4. Estan marejant la perdiu i no han deixat clar si votaràn la baixada dels seus sous en un 20%. I li diuen populisme. El que no volen es fer el mateix esforç que están fent els funcionaris que veuen retallat el seu sol continuament. Com pensen fer entrar en raó als tècnics que es necessari retallar els sous, quan ells son els primers que no prediquen amb l'eixemple!? En cas de una próxima retallada al funcionariat de l'Ajuntament, digueu-li a l'Allcalde que això es "POPULISME"!

    ResponderEliminar
  5. Un Blog d'opinió (monopinió per a ser més exactes)ha desemvolupat un sistema innovador per a gestionar els comentaris. El sistema consistix en una resposta automática d'alavances a Jordi i crítica a l'oposició i a qui no seguisca els seus principis. Aquesta resposta s'activa de forma automática després de que Jordi recibisca un "varapalo". El sistema s'ha patentat amb el nom de "Si no ens ho diguem nosaltres, no ens ho dirà ningú". També ho pots trovar a la bloquipedia amb el nom "Xè què bons que som els del BLOC", però si intentes buscar-ho per "nacionalisme" o per "ètica" dona error.

    ResponderEliminar
  6. No sols deurien retallar sous cosa q la gran majoria d ciiutadans ja hem patit, sino que deurien fer retalls en la plantilla de l.ajuntament, perque 370 persones són des de el meu punt de vista massa gent per a tanta poca feina que fan. I algu sap on van destinats ela diners de les multes pequ ultimament estan rgalant-les i no de poc de preu...

    ResponderEliminar
  7. ni pa tu ni pa mi7 de mayo de 2013, 11:55

    Esta defensa afèrrima de Karina, enemiga pública nº 1 del PP en l'epoca del PAI famós dona que pensar ...

    ResponderEliminar
  8. Lo que parece que no recuerdan tanto el Bloc como el Psoe son los pactos que en anteriores legislaturas hicieron tanto con el PP como antes con AP.
    Ahora resulta que Karina es malisima por haber votado junto al Partido popular en contra de unos presupuestos en los que no creia.
    La politica local no se divide en buenos y malos sino en politicos que se preocupan por TODOS sus vecinos y los que solo ven a los suyos

    ResponderEliminar
  9. Si el mismo BLOC formó gobierno con el PP. ¿O es que ahora no se acuerdan? Tenían ganas de tocar el poder y no se lo pensaron. Pues si que es corta la memoria.

    ResponderEliminar