lunes, 13 de mayo de 2013

COM ERA D'ESPERAR ES TRENCA EL TRIPARTIT

Ja s'ha trencat el Tripartit, no han durat ni dos anys. Encara queda més de mitja legislatura i el govern de Juan s'ha enfonsat.
L'anunci és tot un fracàs pel govern que orquestrava Jordi Juan i ara preocupa la situació feble en la que queda el poble. El govern de Juan es queda amb minoria, una situació que no pot fer més que perjudicar al poble perque no hi ha una política clara.
L'alcalde a anunciat que ha cessat a Karina Vercher com a regidora del govern.
El govern sols queda format pel PSOE i el Bloc i està en clara minoria.
Una setmana ha necessitat l'alcalde per a prendre una decisió. Dilluns passat la regidora Karina li deixava clar que no anava a aprovar-li uns pressupostos que no tenien en consideració les necessitats del poble.
Es va obrir la crisi de govern i el Bipartit només ha fet que voler-li tirar la culpa de tot a Karina acusant-la de fer xantatge. La veritat és que eixe suposat xantatge també podira dir-se que venia de part del govern cap a la regidora, perque el senyor Victor-Juan no li acceptaren ni una de les propostes de Karina i no volgueren menejar una coma d'un pressupost que Karina va demanar deixar damunt la taula per a tornar-lo a estructurar.
No han arribat a cap acord i l'alcalde li ha llevat les regidories a Karina i l'ha cessat del govern. Ara quedará com a regidora i el Bipartit amb sols 8 dels 9 regidors que calen per donar estabilitat al govern.
El més greu es que Tavernes es queda sense pressupostos, que haurà de funcionar amb pressupostos prorrogats i resultarà quasi impossible governar amb l'actual situació que ha generat el Tripartit.
Karina ja va deixar ben clar que no anava a dimitir perque sols demanava que els pressupostos tingueren polítiques per donar faena, ajudar més a Caritas i Creu Roja i fer un pla de participació ciutadana. Cap d'eixes mesure li foren acceptades i al final ha sigut l'alcalde qui ha hagut de llevar del govern a Karina abans que acceptar alguna de les mesures que demanava en el pressupost. El Bipartit no l'ha tingut en compte i l'ha acusat de xantatge i d'anar per lliure.
El director d'orquestra, Jordi Juan, no ha sigut capaç de fer que la banda toque bé ni mig concert. Tot un fracàs.

10 comentarios:

  1. S'ha cansat de comentar-ho Jordi en tota la legislatura dient això de "altra forma de governar és possible". És cert ha governat amb llàgrimes de regidores, amb un tripartit trencat per la mitat, amb persecucions dins de l'ajuntament, desmontant tot el que venia del PP encara que fora bo, sense fer cap inversió, pujant impostots. Si que ha dit la veritat, ha govenat com ningú (pero de mal).

    ResponderEliminar
  2. Si tan mala era Karina ¿Por qué Jordi la tenía en el gobierno? Sólo ja ha echado cuando Karina le ha parado los pies al Tripartito. Creo que ha Jordi se le ha visto el plumero.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Solo la ha echado cuando ha demostrado lo que es y lo que no merece: Es una inmadura y no merece responsabilidad alguna en el gobierno de Tavernes.

      Karina en este momento sólo se representa a sí misma, y eso es peligroso, sobre todo cuando no se sabe ni lo que eso significa.

      Ahora el ayuntamiento queda 8 contra 8, y Karina (una tránsfuga) manda. Eso es lo realmente triste

      Eliminar
    2. La ha echado, cuando a Jordi "el hechizado" le han dicho que la echarà. Ya que como todo el mundo sabe, Jordi no tiene capacidad de decisión. Debe consultarlo con su gabinete de consejeros. Lo único que ha decidido en esta vida es entre ciencias y letras. Y total para abandonarlo todo por la política

      Eliminar
    3. Qui ha dit que Jordi no escolta? Clar que escolta, però decidixen altres a que ningú ha votat!

      Esteu segurs que els que ens gobernen anàven a les llistes electorals?

      Eliminar
  3. En este ayuntamiento empieza a oler a cadaver/es politico/s
    chungo consecuencias: paralizacion del ayto. freno a lo poco o nada que estaba en marcha,envidias, rumores, palabras mal dichas y peor oidas,mentiras,propaganda politica,la culpa es delos demas, etc. etc. en fin
    INCOMPETENCIA A DOQUIER

    ResponderEliminar
  4. Era precis tirar-la? Què passa, que no poden negociar? Tan dificil era arribar a un acord? Quina imatge estàn donam-nos estos politics, o conmigo o contra mi. Necessite saber una miqueta mes del que ha passat perque no puc entendre-ho.

    ResponderEliminar
  5. ni pa tu ni pa mi13 de mayo de 2013, 11:21

    Era d'esperar ? Perquè ? Acàs sabeu algo que els demés no sabem sobre les relacions PP-Karina ? Em doneu que pensar si tot el que es va dir quant l'investudra fou veritat i per aquell entonces no s'atrevira a pegar la patà .

    ResponderEliminar
  6. Bloc i PSOE a gavinetada limpia en menys d'un any. Ja savem que en precampaña tots volen desmarcar-se. Això si no hi ha avans una moció de censura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El done tota la raò, pel que jo se açí el que ha trencat el pacte es Victoret per a fer-se amb les delegacions de Karina i així donarse més a coneixer i gaudir de més protagonisme de cara a la ciutadanía, empresaris, etc. i per a això el millor trampolí son les delegacions de Vercher .

      Eliminar