martes, 21 de mayo de 2013

ALTRA VEGADA LES CORONES DELS NOSTRES DIFUNTS ESTAN ESCAMPADES PEL POLÍGON INDUSTRIAL

Fa uns dies ens enviaven estes fotos i ja són tres les veades que ho denunciem. Les corones dels difunts, els rams, jardineres i inclòs trossos de fusta que semblen taüds es poden vore escampants pel poligon el Golfo, junt a l'estació de trens.
El govern de Juan diu que ha estalviat diners evitant que una empresa s'emporara estes restes. però eixe estalvi es fa faltant al respecte als nostres difunts.
Trobem com al senyor Juan no li importa que les mostres de respecte pels nostres difunts estiguen en un solar a la vista de tots.
El jornal no se'l baixa, però les corones dels nostres morts poden estar pegant bacs pels segles dels segles. Ens comenten que la foto no és d'esta setmana, és de fa uns dies.

4 comentarios:

  1. I damunt estàn en un vertedero / crematori ilegal

    ResponderEliminar
  2. Yo ya he reservado una corona para el Tripartito y en la leyenda pondrá "gobernó callando lo que no interesaba". Esa corona la dejaran esparcida por el polígono como la de nuestros difuntos?

    ResponderEliminar
  3. ni pa tu ni pa mi22 de mayo de 2013, 1:51

    Ja tenen prou faena preparant manifestacions espontanees i triturant papers, ademes de la depressio pensant victoret, jordiet i vane de que van a viure, com per a preocuparse de coronetes .

    ResponderEliminar
  4. Quin millor final per a les corones músties que podrir-se i eniquir la terra.

    ResponderEliminar