lunes, 26 de noviembre de 2012

UNA MOSTRA MÉS DE LA POCA ATENCIÓ I INEFICÀCIA EN LA PREVENCIÓ DEL TRIPARTIT

Fa pocs dies ens trobavem que la falta de previsió del govern del Tripartit va motivar que el llac de la platja de la Goleta es desbordara i inundara els voltants d'este parc. L'ajuntament va obrir tard les comportes del llac que done a la mar i tampoc havia netejat els claveguerams que es taponaren i feren que l'aigua anara pujant de nivell en el carrer.
Ara, este mateix cap de setmana ens hem trobat esta imatge en els voltants del llac de la platja de la Goleta.
Com es pot vore, milers de fulles estaven per terra i pel que es veu feia dies i dies que no es netejaven. Són eixes fulles les que, sino es netegen, tapen les boques del clavegueram i no traguen.
És una clara mostra de que el Tripartit no s'ensenya ni enganyant-se. Fa uns dies estos mateixos carrers quedaven inundats i ara estan inundats de fulles perque no es netegen com cal.
Ací hi ha altra imatge del passeig on en estiu es fa el mercat. Les fulles queden escampades sense que es netegen.
És que els nostres govenants no ho veuen? Els dóna igual? Qui té la responsabilitat?
Després passa el que passa, que no s'obrin les comportes a temps i que patim inundacions per tindre el clavegeuram brut.


3 comentarios:

  1. Però si no netejen el calvegueram del poble ( com per exemple el de la carretera, que sempre esta embossat), com preteneu que netejen el de la mar, on els pobres veins que viuen alli es veuen abandonats a l'hivern??

    ResponderEliminar
  2. Ahir de matí ja hi havia un xic netejant per allí, però sí que està un poc abandonat. Jo visc tot l'any a la platja al passeig on fan el mercat i ho veig.

    ResponderEliminar
  3. En la acera del COLEGIO MAGRANER desde semana pasada (Lunes)
    hay una CAGADA no se si de un perro o de un burro lleva una semana para deleite de los transeuntes NIÑOS Y PADRES y parece ser que no hace falta que la recojan, el agua y el viento ya la ha desintegrado casi toda, un 10 al servicio de limpieza en una zona sensible un COLEGIO

    ResponderEliminar