viernes, 9 de noviembre de 2012

DINERS HI HA PEL QUE VOL EL TRIPARTIT. RES PER LA RECUPERACIÓ DEL PATRIMONI ARTÍSTIC

Diners el Tripartit en té pel que vol: Gabinet de premsa, festivern, columpios...Ací el PP denuncia un fet que deixa en evidència al Tripartit i a la seua manera de governar perjudicant a molta gent..

NOTA DEL PP:

El Partit Popular de Tavernes vol expressar la seua preocupació per la falta d'interés que ha mostrat fins ara el Tripartit del senyor Juan pel que fa a la recuperació i conservació patrimonial de Tavernes.

En el pressupost de 2012, aprovat amb els vots del Tripartit, veiem que es destinaran més de 85.000 euros per a la recuperació d'edificis. No obstant això, el govern del senyor Juan únicament destinarà menys de l'1% d'este import, 800 euros, a la recuperació d'edificis historicoartístics. En el ple que es van aprovar els pressupostos el PP ja va mostrar la seua preocupació per que no es destinara cap partida al manteniment al patrimoni històric local.

El Tripartit torna a oferir una doble moral. Quan els partits que els formen estaven en l'oposició demanaven insistentment inversions en la conservació patrimonial (entre ella s'inclou la d'edificis historicoartístics de la ciutat), ara veiem que governant obliden les seues pròpies reivindicacions per a condemnar a l'ostracisme les ajudes per a recuperar el patrimoni històric i artístic de Tavernes.

El Partit Popular vol destacar que sempre ha fet un gran esforç per mantindre el llegat històric de Tavernes. Les accions preses així ho mostren. Cal recordar que en l'anterior legislatura, amb el govern popular, es va iniciar la compra i recuperació del Molí Vell del Pla, un dels edificis més importants de la història de la ciutat. Les gestions del Partitdo Poplar van permetre que hui en dia este antic molí estiga conservat i recuperat íntegrament. El Molí Vell del Pla està ja a plena disposició del consistori per a donar-li un fi concret.

A més el Partit Popular es va comprometre a oferir ajudes anuals per a recuperar el patrimoni de la ciutat. S'atorgaven 12.000 euros a la parròquia de Sant Pere, i 6.000 euros a la de Sant Josep a fi de conservar l'important patrimoni que comporten estos temples. El Tripartit ha eliminat, sense cap avís ni argument, estes ajudes, a posta que les subvencions no es destinaven de cap manera per a activitats relacionades amb de culte, sinó a actuacions de manteniment dels edificis, patrimoni de tots.

Precisament ara, la parròquia de Sant Pere està a punt de finalitzar la rehabilitació de la teulada del temple,  Amb un pressupost que ascendix a 250.000. Es tractava d'una actuació urgent pel perill real d'afonament de la coberta d'este immoble i que fins al moment estan sufragant els propis feligresos i veïns de Tavernes. El Tripartit, quan més falta feia, ha retirat l'ajuda per a la recuperació del patrimoni i ha preferit gastar diners en gabinets de premsa, actes pronacionalistes o bous que anteriorment no costaven cap diners a la ciutadania.

Des del Partit Popular demanem encaridament al senyor Juan i als seus socis de govern que revisen la seua postura allunyada de l'afecte i respecte per la nostra història i patrimoni i col·laboren en la conservació i manteniment del patrimoni històric artístic local.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario