lunes, 12 de noviembre de 2012

APAREIXEN LES GOTERES AL PAVELLÓ. NO LES HAVIA ARREGLAT EL TRIPARTIT?

Fa uns mesos el Tripartit es va tirar dies i dies diguent que havien arreglat les goteres del pavelló del poliesporiu. Afirmaven que feia anys que no es reparaven, que es preocupaven per l'esport, que esteven pendent de les deficiències de l'esport...Tot bufes de pato, o fum i més fum.
Ara han aparegut novament les goteres en el pavelló. Ha sigut ploure i les goteres han eixit. Com les va arreglar el Tripartit amb saliva?
Es nota que les deguera supervisar el regidor d'esports perque pobret no acerta una!.
Les goteres han aparegut en un parell de mesos! I ara que fem? Qui és el responsable? Qui paga la reparació novament?
Ara anirà l'alcade a vore-les com va fer fa un temps? Segur que no va a fer-se una altra foto.
En este cas li recomanem que es porte un paraigües i que de fons li posen la cançó de "cantando bajo la lluvia". El senyor Juan podria gravar un videoclip cantant al pavelló i ballant baix les goteres que presumia d'haver arreglat.
Altra clavà de pata del Tripartit i ja en van moltes, suficients per a fer una pel·lícula...proposem un nom "lo que el Tripartito se llevó" (y la gotera se quedó).

7 comentarios:

  1. He de dir, com a jugador del CBTavernes que soc, que les goteres que hi ha no estan en la mateixa posicio que estaven. el que vinc a. dir es que se n'han format noves. no obstant, no es excusa, s'ha de solucionar

    ResponderEliminar
  2. Plaça de Metge Grau Independent!13 de noviembre de 2012, 6:24

    A vore amics, goteres hi havien , hi han i hi hauran. Ja hi havia amb el PP, ja les va arreglar, tornen a eixir amb el Tripartito, s'arreglaran i tornaran a ixir. Es normal. Lo que no es normal que el Tripartito les arreglara i o pintara com si hagueren fet la major obra de la historia de Tavernes. Estos de l'ajutament fan poc i ho venen com si feren tot lo del mon.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Plaça metge grau? Plaça metge grau? Ahhhh. La plaça del encarnito.

      Eliminar
  3. He sigut jugador primer i ara el meu fill va al basquet dels menuts i quan jo jugava ja estaven les goteres. Van apareixer a la primera ploguda després d'inaugurar-lo i vam dir a l'Ajuntament que li digueren a la constructora que no estava be la teulada i que l'arreglaren. No va fer cas ningu i cada dia ha anat el problema a més. Si li haveren dit a la constructora arregla-ho quan tenia garantia potser ara no tindriem problemes.
    Ara nomes queda aguantar-se, patir la falta de manteniment que va tindre el pavello i vore com es soluciona.

    ResponderEliminar
  4. Si hui apareixen açí i demà més allà, la solució no es parxexar, sino fer un nou aislament de tota la coberta, però, i els diners per a això ? Que els demane Llàcer, que eixe a tot el que demana li tapen la boca...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I que ho pague la constructora que ho havia d'haver arreglat quan estava en garantia o el polític d'urbanisme o d'esport que va consentir que no es reparara quan tocava.
      Confie en la seua publicació atés que és una veritat com una casa de gran.

      Eliminar
  5. Ara hi ha goteres al trinquet
    Fes altre article.
    Este Llacer es número 1 de desficacis

    ResponderEliminar