viernes, 2 de noviembre de 2012

TORNEM A LA FAMOSA PLAÇA DEL CARRER METGE GRAU

Hi ha que vore com s'ha fet de famosa la plaça que hi ha en el carrer Metge Grau. En l'últim any, i coincidint amb l'entrada del Tripartit, hem vist com esta plaça ha estat en boca de tots. El PP la va reurbanitzar asseant´la per complet, però el Tripartit ha volgut posar-li el toc pesonal. Tant és així que pel poble ja s'anomena a la plaça d'una forma molt peculiar.
Només entrar el Tripartit, i sense que ningú ho sabera, es va eliminar el punt de reciclatge que hi havia en la plaça i que estava marcat en tots els plànols de Tavernes. Després es van posar unes jardineres que impedien aparcar o fer qualsevol altra cosa.
El Tripartit va posar columpios mentre afirmava que el poble no tenia diners. Per a eixos columpios sí que hi havien diners.
Després, com era massa descarat, passats els mesos es van llevar els maceters i es va posar una zona per estacionar bicis.
No coneguem a cap veí que haja vist una bici aparcada en eixa zona.
Ara ha vingut l'últim invent del Tripartit en la plaça i és posar la meitat d'estacionament de bicis i la meitat de motos.
La cosa és no aclarir-se i anar posant zones que no serveixen per a res.
I mentre la gent va parlant i parlant d'esta plaça. Al final se li quedarà el nom que va dient-se pel poble en plan satíric.

4 comentarios:

  1. Per favor ventilador parlem com cal. Ea diu la PLAÇA DEL ENCARNITO. Hi ha algu que ho dubte?

    ResponderEliminar
  2. Ara van a fer-la zona Wifi.
    La regidora Marti ha dit que van a posar wifi gratuit en totes les plaçes del poble i esta es la mes important per a ells.
    Segur que posen wifi

    ResponderEliminar
  3. Xeeeee ventilador supose que tu no deus dir-ho però ho dic jo. La plaça del encarnito. S' ho han guanyat a pols home!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Plaça del Encarnito, je,je, que borts que sou ...

    ResponderEliminar