lunes, 12 de noviembre de 2012

LES MENTIRES ACABENT EIXINT. HAN APAREGUT LES CANYES DEL RIU QUE EL TRIPARTIT NEGAVA

Les mentires tenen les pates molt curtes i el Tripartit està acostumant-nos a voler amagar coses que no els convé o a interntar falsejar la veritat.
En setembre el PP li tirava en cara al Tripartit que no haguera netejat en tot l'estiu les canyes del riu Vaca. El Tripartit va dir que no feia falta perque el riu estava bé de canyes.
Pocs dies després el PP mostrava fotos on es veien un fum de canyes en la zona de l'Assud. Poc després la Confederació del Xúquer enviava, manaes pel Ministeri, enviava maquinària pesada que va netejar el riu Vaca. Un riu que segons el Tripartit "estava net".
Quan es van vore les màquines, per a justificar la seua falta de govern en Tavernes i la falta de previsió, van dir que havien aconseguit que la Confederació netejara el riu. Una altra falsetat, la Confederació ho va netejar perque així ho va considerar.
Ara trobem que el PP ha fet pública una foto on es veu clarament que hi ha canyes seques en el Vadell. De fet estaven taponant el pas de l'aigua del Vadell prop de la via ferroviaria. Un tapó que s'ha produit perque el Tripartit no ha netejat ni el Vaca ni el Vadell. Les canyes estan ahí i així es poden vore, ningú ha anat a posar-les. El que si que s'ha vist i molt clar és la falta de previsió del Tripartit, la poca idea que tenen de governar, la falta de mires pels problemes que poden vindre...El Tripartit estava, desde setembre, avisat pel PP per la necessitat de netejar el riu. No va fer cas i ara ens hem salvat pels pèls. Si arriba a ploure el dilluns de vesprada el Vadell s'haguera desbordat.
Ací està la foto que demostra la falsetat dita pel Tripartit.
I ací l'enllaç on ja afirmaven que el riu no s'havia netejat quan si que feia molta falta. Fins el colze l'ha clavat el Tripartit:
http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2012/10/el-tripartit-no-ha-netejat-este-estiu.html

1 comentario:

  1. Fins el blog oficial del Sr. Juan (la pajara) vos dona la raó i diu que el Vadell era la zona del riu mes perillosa: "podíem vore el Vaca ja mig ple i, en alguns punts del seu recorregut com és el cas de la zona del Vadell, a punt de desbordar-se"
    El que no diuen es que estava a punt de desbordar-se perque estava taponat per les canyes que no han volgut llevar.

    ResponderEliminar