domingo, 4 de noviembre de 2012

L'AJUNTAMENT ES REUNIX AMB IBERDROLA

La setmana passada llegiem a la premsa que uan regidora del govern es va reunir amb càrrecs d'Iberdola. Fruit d'eixa reunió, l'ajuntament va demanar a l'empresa elèctrica que els aportara un informe de l'estat dels transformadors que hi ha al poble, especialmente els de la zona est que ha sigut la més afectada pel talls en el sumnistrament de llum que han afectat a Tavernes en els últims dies.
Nosaltres ens alegrarem perque per fi arribava eixa reunió. Feren falta cinc talls de llum seguits perque el nostre govern es posara en marxa.
De la reunió poc més es va traure. Es va aclarir que els dos últims talls eren per avaries i ahi quedava tot.
Pel que sabem, en la reunió, la regidora del Bloc que la va protagonitzar, no va dir res de demanar que es desmontara la linia d'altra tensió.
Vos recordem que eixe era un dels punts estrela que presentava el Bloc en el seu programa electoral. Això ens sona a la frase de "prometer hasta meter", perque res s'ha comentat de l'alta tensió que tant volia el Bloc llevar. Era ben senzill iniciar en eixe moment les negociacions per a que es desmontara la línia.
Trobem que el Bloc va prometre un impossible que ni ells mateix creien. Les mentires tenen les pates molt curtes i les de les promeses electorals del Bloc són molt "cama-curta".
Tampoc s'ha dit res de la línia que s'ha de fer de Cullera a la platja de Tavernes, serà perque no li interessa al Tripartit que la gent ho conega?
No podem creure que es fa una reunió amb Iberdrola i eixos temes tan importants no es tracten. Oculta el Tripartit informació? El temps hom dirà.

3 comentarios:

  1. Altra linia d'Alta Tensió a Tavernes?
    NO ME HO PUC CREURE.
    Estos del tripartit son una cuadrilla de mentirosos. Molta foto amb uns i altres peró amaguen que va a fer-se altra linia d'Alta Tensió.
    Primer dupliquen la potencia de linia i ara una nova Cullera - Tavernes.
    No te l'ajuntament un cap de premsa per a informar al poble? Per que no informa de la nova linia?

    ResponderEliminar
  2. I no demanen que revisen els transformadors de la platja? Pasa l'estiu i olviden la platja.
    Este estiu plovien quatre gotes i sense llum.
    La platja ha de cuidar-se tot l'any

    ResponderEliminar
  3. Es veritat, el Goleta II falla prou .

    ResponderEliminar