miércoles, 7 de noviembre de 2012

ABANDÓ DEL POBLE, ESPECIALMENT LA ZONA ALTA

El Tripartit té abandonat el poble. No es reposen papereres, ni senyals, ni es neteja com abans...fets que ja hem comentat ací moltes voltes.
Una vegada més trobem desperfectes que poden ser molt perillosos pel veïns, sobretot per la gent major. Ací hi ha un exemple que el podem vore en la part alta del poble i que un veí ens ha passat. La vorera està llevada, justament en un carrer on fa uns mesos denunciavem un cas similar perquè el rastell s'havia llevat.
En este cas fa dies i dies que està ahí eixe desperfecte. Es veu que per esta zona no han passat ni polítics, ni agranadors, ni policies, ni ningú perque res s'ha fet.
Esperem que el reparen prompte abans que algú es faça mal.
Es traca del carrer Figueretes, per on es pot accedir al "Muro". Aprofitem per a demanar que es canvien les voreres d'esta zona i s'asfalte que ja fa falta.

9 comentarios:

  1. "Aprofitem per a demanar que es canvien les voreres d'esta zona i s'asfalte que ja fa falta"...sí que fa falta, cosa que tampoc va fer l'anterior govern..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Justetament has anat a parlar d'una cosa que va fer el PP molt bé que va ser asfaltar i posar col·lectors en els carrers de la part alta. A vore si Jordi fa la meitat de la meitat de les obres i inversions que es van fer amb Manolo Vidal.

      Eliminar
    2. Manolo Vidal sí, va fer molt pero SENSE DINERS. Aixina d'endeutats estem tot el poble. Estic d'acord en no abandonar cap part del poble, pero amb mesura i de més important a menys, no clavar-se en fer obres i més obres perque si. Recorde, a més, i ja que parlem d'obres, en la estratègia del PP per a guanyar les eleccions que va anar guanyant: el passeig colon. És que ningú recorda que anaven fent-lo quan venien eleccions??? El remodelaren per legislatures!!!!

      Eliminar
    3. Al Passeig Colon i també la part alta del poble. La zona de Divina Aurora que sempre era d'esquerres ja fa legislatures que va canviar al PP a base de promeses de feina i obres (Columpis Plaça tio Juliet, Colegi Divina Aurora, Braç treballadors). Només els faltava la zona de Cambro, la que ha restat més esquerrosa i amb zero inversions en obra. Bueno, començaren en el Parc Cantalot que ara han acabat els altres.
      El món a l'inrevés, el PP peixcant en zona de pobres i el Bloc posant columpis a tuttiplen a zones baixes com Colon i Passeig. Potser el PP veu més fàcil enganxar a la gent de menys nivell cultural i el Bloc a més de semblar que ocupe espai del SOE és evident que també ha girat cap la dreta. Cadascú es fa ample per on pot.
      La llàstima és que no es veja al poble cap moviment alternatiu a modo d'indignats, perque ací també n'han fet tots de groses. Encara confien tots en que manen els seus, i això portarà més del mateix.
      El vertader canvi només es donarà si entra gent verge a la política. Verge no és el mateix que jove, molts dels que manen actualment a l'ombra (de tots els partits), de joves ja no tenen res, i el seu concepte de política ha dut l'actual imatge, reflexe real d'eixa casta a la societat.

      Eliminar
    4. "Arriba y abajo" o "Parts púdiques comprimides = terrat torrat"9 de noviembre de 2012, 10:01

      A veure si ho he entés (no ho assegure perquè visc a la part alta de Tavernes de la Valldigna, al carrer Sant Benet): quant més amunt del poble tinga un la casa, més avall té el nivell cultural? Potser les calces verdes d'aquest Robinjut de calbot, en estrènyer-li les seues parts baixes (i ací "baixes" sí que és sinònim de "nobles") també li exerceixen pressió en la zona elevada. El bo d'Errol Flynn ha d'estar removent-se a la tomba.

      Eliminar
    5. No, quan menys nivell econòmic (que açò sí es medible a les rentes de les parts altes del poble) ara resulta que hi ha més llicenciats i universitàris. Encara que burrrera hi ha a tots llocs, l'accés a l'educació i la cultura sempre és més fàcil on hi ha diners. I d'això a la part alta no en sobra massa.
      posa'm algun estudi on el nivell econòmic no tinga a vore amb l'educació i cultura i tornarem a parlar.
      I si actualment les classes mitjes i altes s'han igualat amb les baixes no és prque a este pais s'ha democratitzat la cultura ni l'educació espectacularment a partir de lo públic, sino per la bombolla financera que va dur a menysprear estudis i cultura, només cal vore l'èxit del Tombola, la música màquina i els llocs de treballs a l'obra.

      Eliminar
  2. Voldría saber si els veïns han seguit el procediment adhient i han comunicat el desperfecte al Ajuntament pels caus que correspon , algú meu pot dir ?
    Perqué sols si es així es podràn queixar amb raó, doncs tingau en compte que l'ajuntament, ni el de ara ni el de abans ni el que vinga després, no te mitjans suficients per a anar vigilant rastrell per rastrell, vorera per vorera, tots els desperfectes que surgixen en una ciutat tan gran com la nostra , els veïns deguem de col.laborar denunciant-ho, no vos pareix ? .

    ResponderEliminar
  3. A vore Robinjut, menys nivell cultural es per a tu més tonto?, perquè, per viure en zona alta?.

    La cultura no te la dona alló on uno viu, sino lo que depren del día a día. ya siga en les relacións socials, culturals, familiars eduacionals, etc.

    Tu es veus que en tens poca, perque no coneixes la realitat de este poble, per com t´expreses "la gent de menys nivell cultural", i ho dius tu i no un altre. Estimar que una perssona puga tindre més o menys nivel cultural, per alló on viu, denota certa falta de realitat y de cultura per part teua, al menys estas demostrant que desconeixes una part molt important del nostre entorn, que no es altra que la part alta. Desconeixer certes coses, i lo que es pijor, calificar-les denota una falta cultural de gran calibre.

    El convide a que gires un visita, per eixa part, segurament el sorpreneràs i podràs guadeixer de moltes coses que ni saps que existeixen.

    Un salut

    ResponderEliminar
  4. Justament m'estàs donant la raó, ja que si la cultura es depén en relacions socials, culturals, familiars, és del que més manca els baris alts. Socialment, no hi ha massa gent del barri en associacions, actes culturals em dius els que es fan al barri i la participació que es té en ells; en quant a la família, malhauradament és la zona amb famílies més desestructurades.
    També es cert que l'obligatorietat de l'escola i les problemàtiques familiars entre les classes mitjanes han minvat les diferències entre tots, però només cal vore els resultats escolars i les xifres macroculturals, per vore que els nivells s'han igualat a roins i no a millor.
    A la resta del escrit ple de descalificatius personals ni conteste, jo com tú bé dius, m'incloisc entre els de menys nivell cultural, i a molta honra. No he tingut la sort de naixer a França o Alemanya o Suècia. Sí té a vore molt el lloc on naixes per tindre o no facilitat en la vida, en general, també en la cultura. Ben prompte, moltes famílies no podran enviar els seus fills a la Universitat i serà per haver nascut en un pais on manen les dretes i els bancs, amics de la cultura!

    ResponderEliminar