miércoles, 28 de noviembre de 2012

LA PRESA DE PEL DE LA CAMPANYA EL BARRI ON VIVIM


La campanya El Barri on vivim, el Barri que volem s’ha mostrat un nou fracàs del govern del senyor Juan.

Eixa campanya consistia en fer 6 reunions en 5 sectors de Tavernes i un de la platja. Hui llegíem en la premsa que les conclussions són que la gent demana més presencia policial al carrer, més neteja i més reparacions de la via pública, també menys inundacions a la mar i millora del trànsit a la ciutat.

La premsa es feia ressó de que segons el Tripartit a les reunions hi hanaven una mitja de 30 persones i que en la de la mar hi havien 60. Si fem números vorem que de mitja en el poble anaven 24 persones. Si llevem els concejals del Tripartit i els amics acòlics que els acompañen a tots els llocs trobem que la campanya ha sigut un fracàs de convocatòria i molt poc participativa.

Vaja que el Tripartit s’ha montat una campanya per fer un llavat de cara a la gent i poc més. Una foto més que mostrar sense que de forment hi haja un gra.

No feia falta cap reunió per a arribar a eixes conclussions. Que no ho saben com a polítics? Que no coneixen la realitat o el que la gent diu?

Ací al Ventilador ja hem denunciat per activa i per passiva la falta de neteja, la falta de policies i els desperfectes que hi ha dies i dies al carrer.

I altra cosa més, de participatiu i transparent res de res en el Tripartit. El govern de Juan no va convocar a l’oposició i va dir que no seria un acte polític quan si que ha sigut perque en moltes ocasions s’han servit eixes reunions per excusar la falta de gestió del Tripartit.

Vaja, que s’ha fet una campanya per a concloure el que tots sabíem.

4 comentarios:

  1. Diu La Cotorra que la mala situació econòmica heretada impossibilita fer més contractacions de personal. El fotògraf oficial de l'alcalde, també conegut com a tècnic de protocol i comunicació, no està en plantilla?

    ResponderEliminar
  2. Hi ha una conclusió: FALLEN LES AREES GESTIONADES PELS ENXUFATS DEL BLOC.
    Chofre, el cap de la policia, no organitza be els agents de que disposa.
    Clar, el cap de la neteja, te el poble mes brut que mai.
    Bufante, el cap de premsa, no ha promocionat be esta campanya i ha sigut un fracas.
    Molt de gasto en caps enxufats pel BLOC però el tripartit continua fallant en lo basic: seguretat, neteja, manteniment i comunicació.

    ResponderEliminar
  3. Clar que fallen! Realmente, estes persones estaven preparades i capacitades per al carrec que els han donat?

    ResponderEliminar
  4. Com a assistent a dos d'estes reunions, no compartisc el vostre pareixer : No es mal que els governants baixen a reunir-se amb els ciudatans, i els escolten de plena veu i en directe.

    I en quant a que van ser un fracàs, el reunir a 40 persones en la platja no eu veig tampoc així.

    ResponderEliminar