jueves, 8 de noviembre de 2012

ESQUERRA UNIDA EXPULSA A LA REGIDORA KARINA I EL TRIPARTIT NO DIU NI PIO


Esta setmana s’ha sabut que Esquerra Unida ha expulsat definitivament a la regidora Karina Vercher del partit.

Encara que fa mesos que es va dir, ara el partit d’esquerres ha ratificat l’expulsió de Karina i ha passat pel plenari, on Bloc i PSOE han votat a favor.

Això ve a confirmar que Karina ja no és d’Esquerra Unida perque l’han tirat. També es diu que la regidora vol encetar la via judicial contra eixa ressolució del seu partit.

Pensem que esta és una noticia molt important i alguns blogs bloquers l’han callat. Serà perque no diu res de bo del Tripartit?

Anem a fer una mirada al resultat de les eleccions municipals. El partit més votat pels valleros és el PP amb més de 4.240 vots. Es fa una coalició del Bloc (2.600 vots, PSOE 1.495 vots i EU 863 vots). Es fa el Tripartit per a fer fora de l’alcaldia al PP. En el mateix plenari d’investidura la regidora Karina es posa a plorar perque des d’EU l’han pressionat per votar el Tripartit.

A partir de ahí es trenca la bona relació d’EU i comencen l’expedient per fer-la fora del partit. Ací vos refresquem el resultat de les eleccions municipals:

Partido
Concejales
Votos2011
%
P.P.
8
4.246
40,28%
BLOC
5
2.646
25,10%
P.S.O.E.
3
1.495
14,18%
E.U.P.V
1
863
8,19%
IxTAVERNES:CM
0
381
3,61%
AL x TV
0
289
2,74%
G.D.T.
0
289
2,74%
ESQUERRA AM
0
148
1,40

Així ens trobem un Tripartit no votat, i on ara un dels partit que el formen ja no està representat, però no passa res perque la regidora expulsada no dimiteix i manté l’acta de regidora passant al que es denomina Grup Mixto.

En any i mig el Tripartit ha desvirtuat totalment el que fan dir les urnes. Pel que fa a les inicials, ara el Tripartit ja no el formen Bloc, PSOE i EU, ara el formen Bloc, PSOE i Grup Mixto.

A tot açò falta ara que Karina vaja a juí per a demanar que la readmitisquen en el partit que no la vol. Algú entén alguna cosa?

Un fet si que està clar, i és que l’actual govern te a l’alcalde cobrant dedicació exclusiva de l’ajuntament, a Borrás del PSOE cobrant una dedicació del 95 %, a una regidora del Bloc a mitja dedicació i a Karina am baltra mitja dedicació. Tot repartidet perque ningú s’enfade. Però és això el que volia la gent quan va anar a votar? Pensem que no.

 

3 comentarios:

  1. Doncs ara té el PP, amb la seua majoría absoluta, la posibilitat de cambiar la llei per a que això no ocurrisca, i que goberne el partit més votat, per llei .
    El colmo sería ja que poguerem elegir al Alcalde per votació directa i als regidors en llistes obertes... això crec que ja es somiar.

    ResponderEliminar
  2. Estruch, diguent això no faràs lliga amb ningú, el primer que volen tots és manar i tindre ben lligades totes les peces de govern.
    També pots dir que a Simat va governar Esquerra Republicana amb tan sols un regidor, i Karina ací perque no vol.

    ResponderEliminar
  3. Estic amb Enrique. proposeu llistes obertes, i deixeu de mètodes d'ont i històries. Els vota son per a EU, pero l'acta es personal, quin trellat, no?
    Que canvien la llei electoral i la facen justa, i no açò que tenim, pero clar, no convé, no es toca.
    Respecte al que dieu d"un tripartit no votat", un xiquet de primaria sap que la suma dels vots del tripartit, es major que els vots del PP,ergo, tripartit votat, i ben votat.

    Ja per acabar, ventilador, pega-li una mira a eixos "blogs bloquers" als que fas referencia, concretament al post d'ahir, dia 8 de novembre, a vore sobre quina ex regidora de EU parla, i rectifica,per no quedar en evidencia.

    Salutacions. Darcka.

    ResponderEliminar