jueves, 15 de noviembre de 2012

EL TRIPARTIT NO RECONEIX L'ERROR PERÒ MOSTRA QUE NO S'HA FET LES COSES BÉ EN LA GOLETA

No hem vist al Tripartit demanat disculpes o assumint els errors de no haver obert a temps les comportes de "l'avió" per evitar que el llac de la Goleta es desbordara.
Si que hem vist que el seu gabinet de premsa s'ha posat a maquinar a vore com maquillar uns errors garrafals.
Així se'ls ha ocurrit posar en la web un sèrie de fotos on es veu clarament que el dimecres pel matí no estaven obertes les comportes de "l'avió" i el llac ja estava ixint-se'n per tots els llocs.
Hi ha que ser "especial" per a fallar, no reconéixer-ho i voler justificar-ho amb unes fotos que mostren que el Tripartit no va saber gestionar l'amenaça de gota freda.
En una de les fotos es veu a un operari obrint les comportes de "l'avió" quan ja estava l'aigua per fora el llac.
Ai mare en mans de qui estem!
Per cert. recordem que el Tripartit té els diners i el projecte que el PP va fer per a fer la segona fase del col·lector de la platja i enllaçar-lo així amb el de l'Avinguda la Marina. Quan farà el Tripartit eixa obra? O permetrà que segisca plovent sols per retardar un projecte per intentar desvincular-lo del PP que el va iniciar?
Vorem que passa.

9 comentarios:

  1. Sóc un veí de la Goleta i jo passe de política, però reconec que en esta ocasió la platja estava molt abandonà i per això ha passat el que ha passat

    ResponderEliminar
  2. Tant de bombo que férem amb la instal·lació de les bombes per a oxigenar el "Lago azul" i que en tindrien cura d'aquest parc, i ja vec el que els ha durat la cura... cura de humilitat!!

    ResponderEliminar
  3. Per a que fà el tripartit un comunicat? Farà un comunicat cada vegada que ploga?
    Saben que ho han fet fatal i, com tenen remordiment, trauen un comunicat i un repotatje fotogràfic amb fotos del riu publicades ja en el blog "oficios" del Sr. Juan (la pajara), fotos fetes pel mati a la Goleta i fotos fetes a mig dia que volen probar que les comporte estaven obertes peró es mentira perque arribaren tard i el mal ja estava fet.
    Trobe a faltar la foto del Canal de Defensa obert i desaigüant.

    ResponderEliminar
  4. Jo també sóc un veí de la Goleta, no m'agrda gens la política, però crec que en esta ocasió s'ha treballat molt bé, la platja està més ben acondicionada i no s'han provocat mals majors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ya lo hemos visto, han llovido cuatro gotas y se ha salido el lago...que chapuza por favor

      Eliminar
  5. L'Alcalde digué ahir en una reunió amb veïns de la platja que no s'havia obert perquè el mar estava molt alt i el que havera pasat es que l'aigua del mar havera entrat en el llac,amb nefastes conseqüencies per a la flora i fauna d'este:
    Es cert açò ? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique és fals. Han d'obrir les comportes, la força del l'aigua del llac es major i ix, pero cal tindre present tancat-les quan baixe el nivell i aixi evitar que la mar puga entrar quan la presio d'eixida del llac haja disminuit.
      El mateix passa en el Canal.
      Jo se que el regidor Mario Enguix va obrir eixes comportes mes d'una vegada sense problemes (els patos encara estan)i aixo que ens han caigut 100 litres, el llac ha aguantat pluges molt mes fortes que esta i no s'ha desbordat

      Eliminar
    2. Enrique, no és fals. En situació de baixes presions el mar puja molt i l'aigua del canal, diga el que vullga dir l'anterior comentariste, no ix perque la teoría de gots comunicants no falla. Si el llac no està més alt que la mar, l'aigua no ix. Quan baixa l'aigua de la mar, aleshores l'aigua del llac ix. És Física de la fàcil.

      Eliminar
    3. A més de ser física de la fàcil és el que realment va passar. Jo visc en un edifici del costat del llac i el mar estava molt alt, més que el llac. Des de la meua terrassa puc vore perfectament les dues coses. I la flora i fauna per suposat que no es refereix als patos, sinó als peixos i demés animals invertebrats que puguen viure dintre de l'aigua.

      Eliminar