viernes, 16 de noviembre de 2012

EL TRIPARTIT DEIXA ESCAPAR UNA SUBVENCIÓ QUE HAGUERA POGUT AJUDAR A OBRIR L'ESCOLETA DE LA PLATJA

El Tripartit ha deixat anar una subvenció que donava la Generalitat que haguera pogut destinar-se a ajudar a posar en marxa l'escoleta infantil de la platja de Tavernes.
Si eixa que va fer el PP per desestacionalitzar la platja i que el Tripartit ha oblidat sols per ser un projecte del PP.
Els comerços i veïns de la mar porten anys demanant una escoleta per ajudar a les famílies joves a que es pose a viure a la platja. El PP aconseguix fer-la, està acabada, i el Tripartit va i la deixa oblidada argumentant que no es rentable. I ara va i resulta que els comerciants de la mar tenien un pla de viabilitat que demostrava que si que era rentable i sostenible.
Encara hi ha més, el PP, ja en l'oposició, va demanar al Tripartit que adjudicara conjuntament l'escoleta Víctor Calatayud i la de la mar per a fer més viable el projecte.
El Tripartit no va escltar el PP i ara trobem que s'acaba l'any i el govern del senyor Juan ha deixat anar una subvenció per a escoletes infantils.
No és viable o no tenen ganes d'obrir-la perque és un projecte del PP? Perque ha de pagar la politica de rodillo del Tripartit la gent de Tavernes?
Quina vergonya, posen columpios en la plaça de Metge Grau, porten el festivern, es posen gabinet de premsa...i no fan l'escoleta que és bona per a tots. Incomprensible senyor Juan!

5 comentarios:

  1. Es evident que no estàn per la llavor, argumenten que serà un servici deficitari : Des de quant la edicació es medix amb diners ?

    Pareix mentira que es postulen com a paladins del benestar social.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe, ja ha aparegut aquell que no para de criticar les deficitàries activitats culturals...

      Eliminar
  2. Una més del tripartit. Suma i sigue! Vorem quina és la pròxima, de moment ja hi ha molta gent queixanse del servei públic de neteja de carrers...

    ResponderEliminar
  3. Quina animalada! Que poca vergonya!
    Este govern en el que confiava resulta ser que li dina prioritats a altres coses com el festivern antes que la platja! Espere que donen la cara i diguen el perque l'han rebutjat

    ResponderEliminar
  4. ara no es moment de obrir la de la platja i quan estiga la nova del poble espere que fagen horari de 7:00 a 19:00 en menjador i tot pel be de la gent que va a treballar i no pot deixar- lo en ningü mes

    ResponderEliminar