miércoles, 14 de noviembre de 2012

EL TRIPARITT NO OBRI LES COMPORTES DE LA GOLETA I S'INUNDA EL LLAC. A MÉS SOLS HI HAVIA UNA PATRULLA DE LA POLICIA EN UN DIA AMB VAGA GENERAL I RISC DE GOTA FREDA


Tavernes ha viscut una situació molt delicada pel que fa a les pluges caigudes. I una vegada més ens trobem front a un Tripartit que ha “escurrit el bulto” i no ha fet les seues funcions de governar.

Hui dimecres la platja de la Goleta ha patit per les pluges caigudes. Pluges que han sigut quantioses però que han afectat i molt a esta platja.

Carrers plens d’aigua, el llac amb l’aigua ixint-se’n per dalt, el segon canal fins els topes d’aigua…però el més greu és que el Tripartit no ha obert les comportes del segon canal perque están plenes d’arena. El tripartit no ha obert els Canals del conegut com “avió” que tira l’aigua sobrant del llac de la Goleta a la mar, el Tripartit no ha sigut ni per a obrir una trapa perque l’aigua d’esta platja se n’anara.

El Tripartit ha passat de prendre les mesures necessàries perquè l’aigua no inundara la platja.

El Tripartit ja no va netejar el Vadell  este estiu i ara les canyes quasi taponen este riu al seu pas de la via del tren.

El Tripartit no ha avisat als veïns de la gota freda i si que ha gastata el cotxe per a fer-se autobombo d’actes clarament polítics, però per avisar del risc de pluges i vent.
 

Encara hi ha una cosa més greu. L’alcalde no sabia per on tirar i es limitava a anar fent comentaris de l’emergència en el seu Facebook sense saber ni en quin nivel d’emergència estavem.

Més irresponsabilitats del Tripartit: Dimecres sols hi havia una patrulla de carrer en Tavernes. Tot i ser dia de vaga general i estar en situació d’emergència, els responsables de la policía local decidiren anar amb els agents a fer pràctiques de tir!. Pensem que feien més falta a la Goleta que no en altre lloc, i més encara amb la vaga general convocada.

La gent de la Goleta es va aliviar un poc quan (atenció) la Guardia Civil va anar a llevar unes trapes. La Guarda Civil!. Des d’ací el nostre reconeixement a este cos i el nostre “cero patatero” al Tripartit i la seua gestió.

Mentre arribe la canalització del riu, mentre es faça la segona fase del col·lector de la platja que el PP li va deixar preparada al Tripartit…pensem que el senyor Juan haurà de preocupar-se de netejar el riu, obrir les comportes, senyalitzar les zones inundades, i avisar a la gent del risc de pluges enlloc d’estar tot el dia enganxat al mobil i enviant missatgets.
En esta foto es pot vore l'arena taponant el segon canal tot ple d'aigua. Esta arena hauria d'haver-se llevat mesos abans per poder traure l'aigua que passa per la Goleta.
 

10 comentarios:

  1. El triparit estaría també de vaga, com el parlament de Andalusia.

    ResponderEliminar
  2. Eixe canal mai ha estat obert a tavernes! Eixe canal desde que el feren que esta així perque esta més alt l'arena de la mar que el propi canal ...

    ResponderEliminar
  3. Amb este govern estem fotuts, o son uns inutils que no saben el que tenen que fer o son un mantes maltrabaja

    ResponderEliminar
  4. eu vist la cotorra??
    No saben com tirar balons fora.
    Trobe que es un tema massa serios com per a no atendre a responsabilitats.
    Estos del bloc no tene vergonya.

    ResponderEliminar
  5. Per a nodretes.
    Mira rei, tu no tenteres ni del nodo.
    Eixe canal esta per algo, i et puc asegurar que eixe canal sa obert sempre que ha fet falta.
    El mes gros es que ho dius amb una seguritat que asusta. Pense que les tonteries que dius te les creus i tot.
    Tens rao en una cosa, el Bloc no a utilitzat mai eixe canal.
    I ara la culpa es del parlament??
    Vindra Rajoy a obrir el canal, no te jode.
    BURROS

    ResponderEliminar
  6. gent proxima al tripartit s'ha atrevit a dir que la plena de la goleta ha sigut bona! que li ho pregunten als de la mar que no podien ni passar amb el ctxe. Es bo que no hagen sabut obrir les comportes i evitar el desastre? jo crec que no.

    ResponderEliminar
  7. Pluja a base de be, el riu ple i la platja inundant-se, vaga general,... i la policia???? On digueu que estaven? No pot ser que en tot lo que està caiguent aprofitaren per a fer les pràctiques de tir. Van molt sovint? Perque ultimament patrulles pel carrer sen veuen poques.

    ResponderEliminar
  8. Tots els enxufats del BLOC han demostrat la valua que tenen:

    El de la Policia estava fent practiques de tir i sols va deixar una patrulla al poble.

    El de la neteja no va fer be la faena i els imbornals es vaen taponar amb la brutea que hi ha el carrer.

    El de prensa no va informar a la població de que estavem en alerta per pluges i continua en la campanya de pluges.

    I els del tripartit de manifestació primer al poble, depres a Gandia i per acabar a Valencia.

    Tot un model de irresponsabilitat

    ResponderEliminar
  9. Ahir assenyalà al respecte l'alcalde en uja reunió davant els veïns de la platja, que Carmen Canet havia estat controlant tot el tema personalment .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vaja home ara li pasa el mort a Carmen Canet.
      Estos del Bloc no tenen mai la culpa de res. Sempre les culpes son de Rajoy, de les decisións de Madrid, del sunsun corda i ara també de Carmen Canet.
      Lo nunca visto.

      Eliminar