viernes, 30 de noviembre de 2012

ALTRE CAPÍTOL DE "A GUANYAR DINERS" DEL TRIPARTIT


Primer va ser la pujada d’impostos, després els gossos i ara els guals (vados). Aneu espai que el Tripartit ha obert la cacera per a recaptar més i més impostos i fer bona la frase “A guanyar diners, On están? On están?”.

Mentre la gent del Tripartit critica obertament les retallades que es fan a nivel nacional i autonòmic, callen i no diuen res de les que es fan a Tavernes que són molt més dures que les retalladles de Rajoy. A Tavernes es gasten diners amb gabinets de premsa, festiverns, bous al carrer però es vol recaptar coste el que coste.

Ara hem vist que la policía ja té un registre de cases amb entrada de garatge i sense gual. Diu el govern que no vol recaptar, però ja ha fet eixa llista per a estar damunt de la gent que no paga el gual.

Ens sembla correcte que es mire qui utilitza una cotxera amb el cotxe i no paga, però hi ha formes i formes.

Fa uns anys, el PP quan governava ja va fer una campanya informativa per recordar que si es xafava la vorera amb el cotxe feia falta posar-se un gual. No es parlava de denunciar i ara en la prensa llegim que la policía ja te un llistat de cotxeres i que “se llevarán a cabo otro tipo de medidas como impedir el paso de los vehículos a aquellos garajes que no dispongan de vado”.

Com podeu vore, una “xicoteta amenaça” és el que utilitza el Tripartit. Pensem que hi ha altres formes més cíviques i demanant a col·laboració i informant a la gent, encara que això no li agradarà al Tripartit perque seria copiar el que va fer el PP.

11 comentarios:

  1. Es esta la faena que fa el famos departament d'inspecció fiscal que va anunciar fa molts mesos el Tripartit i del que, com totes les promeses dels del tripartit, mai s'ha sabut mes.

    Has olvidat dir el despilfarro dels 40.000€ que gastaràn este any en la cabalgata de reis. 40.000€ es mes que la suma de totes les retallades que ha fet el Tripartit als clubs esportius, asociacions i ONGs locals.

    ResponderEliminar
  2. Tras varios años de haber pedido colaboración de forma cívica y no haber hecho caso bien está que se cambien los modos, o es que como se cambió de gobierno ya no valen aquellas peticiones y hay que empezar de cero.


    ResponderEliminar
  3. I ara al seu Blog es queixen de manipulació del PP amb càrites i que feliciten als treballadors de l'Ajuntament.
    Pues Jordi Juan encantat dels retalls als seus treballadors. El primer que va fer va ser llevar IRPF's i productivitats a tots. Per contra, ara torna a donar algunes productivitats a dit.
    Es veu que les queixes de que molts treballadors defenien la gestió de personal anterior del PP i els possicionava com enemics dels d'ara, han canviat, i donant la volta a la truita ara ja té alguns treballadors "afins", això sí, a cop de talonari en forma de tornar-los la productivitat.
    També caldria ajustar les productivitats com les del cap de foment i les de l'ex cap de policia, devent passar a negatives, clar. Encara que per diferents motius, a un no li cal que faça feina, a l'altre no li'n donen.
    Esteu tots els polítics per anar donant exemples.
    I si no voleu que el PP polititze càrites, teniu una solució molt fàcil, feu-se socis i des de dins cambieu dinàmiques. Es guanyarieu el cel... i l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
  4. No sé on dir-ho i per tant prove a dir-ho al Ventilador a vore si ho publiquen:
    Diumenge de matí hi havia un cotxe al carrer mitja galta aparcat dalt la vorera i estava denunciat, però el més trist és que darrere d'este cotxe hi havia un altre aparcat també dalt la vorera i no l'havien denunciat. Justetament eixe cotxe era del fill d'un municipal. A guanyar diners el govern de Tavernes però no amb tots per igual. Indignant!

    ResponderEliminar
  5. I si donaren exemple?4 de diciembre de 2012, 1:29

    I el cotxe de la policia municipal que acostuma a estar (també dalt de la vorera) front a Tapizados El Portugués? Ací ningú es posa multa?? Mare meua...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El cotxe estaba dalt la vorera, perqué estaben reparant els sellens, estaben molt trencats i els Agents quan conduien anaben de tarús, i els molls es clavaben en la esquena. Recordem que el vehícle ja te prou anys i moltes hores de us. Teniu en compte que treballa 24 hores, sobre 24, sense parar. Altre problema de la crisis

      Eliminar
  6. No se que vos pareix de mal el que es faça complir la llei, donat que el que existisquen guals il.legals perjudica i es un agravi comparatiu front als que religiosament el paguem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. També s'hauria de fer complir la llei contra aquell que, pel seu compte, decideix tallar un carrer amb una tanca embridada...

      Eliminar
  7. Denuciau si tens proves i que el denuncien.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vols que et denuncie?

      Eliminar
    2. Tu mateix. Però que sapiguens que eixe fet es va fer davant la desesperació de no poder fer altra cosa per a que deixaren de pasar motos i bicis per un carrer peatonal, davant la falta d' actuació del ajuntament. De fet, s'ha aconseguit el que es pretenía, ara sols falta que es senyalitce el carrer, lo que venim demanant desde fa dos anys asoles...

      Eliminar