sábado, 11 de agosto de 2012

TORNA EL NACIONALISME BARAT A TAVERNES!

Ahir passava el cotxe anunciant que hui dissabte i demà diumenge es farà a la mar la campanya dels Quilos que fa Cáritas Interparroquial.
La gent podrà dur menjar com arròs, pasta, llet, oli, llegums, conserves...a la capelleta de la platja (darrere l'oficina de la policia loca) pel matí i per la vesprada en horari de misses.
Des d'ací volem animar a la gent a que col·labore amb esta campanya, perque Cáritas atén ja a més de 300 famílies del poble amb necessitats.
És un temps complicat, però ara més que mai fa falta la col·laboració de tots, perque la solidaritat és un valor que ara és necessari, i no cal anar-se'n lluny, a Tavernes mateix trobem la necessitat.
Fins ací tot perfecte, però el que és lamentable és que un blog (en este cas també es pot dir "bloc") molt pròxim al tripartit s'haja criticat que passara el cotxe dient esta campanya sols en castellà.
La flema nacionalista de pesseta i mitja torna a eixir en les files del Bloc. Abans d'eleccions calmen les seues ansies nacionalistes, inclòs canvien el nom per dir-se Compromís i no Bloc Nacionalista. Però ara, passades les eleccions torna a vore's al llop amb pell de corder, torna a vore's la sed nacionalista radical.
Està clar que cal defensar el valencià, però no es pot justificar voler criticar a una entitat per fer un ban en castellà per a fer un comunicat a la platja.
Interessa que la gent s'entere i participe en la campanya, el que menys importa és si es diu en castellà, espanyol, català, valencià o xinés. Ja voldríem que es diguera en xinés i s'arreplegaren 10.000 quilos de menjar.
Recordem que en les files del Bloc es veu molta gent que s'ha declarat obertament independentista, i ara son temps per a treballar, per ajudar els demés i no per a criticar si es fa un ban en castellà. En este cas concret interessa que la gent s'entere de la campanya, i fer dos passes en castellà i valencià sols pot marejar més a la gent.
Perfecte no és ningú, però voler buscar eixes imperfeccions és patètic, ridicul i un poc trellat politic, així ens va a Tavernes quan ens fixem en eixes tonteries enlloc de vore com es pot ajudar més a Cáritas (que tanta falta fa).

8 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando11 de agosto de 2012, 3:21

    En castellà, en valencià, en rus, en xinés ... però que pase, que es l'important , i que la gent s'assabente i col.labore : Sería millor amb les dues llengües, però que les rames no ens impedisca veure el bosc.

    ResponderEliminar
  2. doncs ara ho diran en xines.... sou poc "garrulos" els del ventilador

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara mateixa publiquen un comentari com este en la cotorra. Ni locos. Tens que dirli de guapo en alça al nene. O siga a jordiet

      Eliminar
  3. nacionalisme barat el vostre, nacionalisme madrileñ

    ResponderEliminar
  4. No hi ha més cec que el que no vol vore.
    La campanya s'havia d'aver fet en valencià, que per a algo vivim a València i al que no li agrade que s'en torne a Madrid.
    Deixeu ja d'una vegada de mesclar politica amb cultura, que ahí es veu el poc respecte que teniu a la nostra llengua.

    ResponderEliminar
  5. Front a les agressions al valencià cal tindre tolerància zero.
    Acceptem que vosaltgres preferiu "hableme en cristiano", però respecteu la voluntat dels qui volem sentir les coses en la llengua en que ens parlava la mare quan ens alletava.
    O es que vosaltres esteu criat amb llet artificial "Made in Madrid"?
    A més, en eixe blog que digueu - serà el dimoni?- només es demanava en bilingüe i demostrava un respecte a tothom que ací no hem vist.

    ResponderEliminar
  6. Tant que s'omplin la boca els del PP de defensar el valencià. Com sempre, diue uns coses i en feu altres totalment contràries. En això si que teniu un 10.

    ResponderEliminar
  7. Critiquen a Caritas i ells contracten la megafonia del Sete Sois Sete Luas en castellà exclusivament.
    Quina cuadrilla de hipocrites!!!

    ResponderEliminar