lunes, 27 de agosto de 2012

QUANTA FALTA FA LA DEPURADORA

Diumenge vam vore la falta que fa la nova depuradora. Eixa que va a la sequia Bova i que ja té el compromís de la Generalitat de finançar-la.
Eixa depuradora farà possible que es facen nous sectors al poble i la platja, però també servirà perque es desaigüe l'aigua quan plou.
Diumenge caigueren 90 litres a Tavernes i alguns menys a la platja, però en algunes zones es va posar molta aigua.
Recordem que el col·lector de l'Avinguda la Marina està fet però no està conectat a cap altre col·lector. Fa falta la nova depuradora per ajudar a tractar tota eixa aigua.
L'obra de l'Avinguda ja està avançada i la idea de l'anterior corporació era fer este col·lector i la nova depuradora, però fins ara només hem vist amb el tripartit que s'han retallat els sobrants de les partides que el PP va disposar per a fer la depuradora.
Cal tindre present que a Tavernes li tocava redactar el projecte de la depuradora i posar els terrenys. La Generalitat es va comprometre a pagar l'estació depuradora quan això estiguera fet.
De moment el tripartit ha menejat poques peces per a fer possible la depuradora, i ja es veu la falta que fa, més encara pel que va ploure.
En alguns blocs cotorrins s'han dedicat a tirar la culpa al PP per l'aigua que hi havia a la platja. Recordeu que en la passada legislatura es feren molts col·lectors en la ciutat de Tavernes,  el col·lector de l'Avinguda a l'espera de conectar-lo en la nova depuradora, es va obtindre el compromís de finançar la depuradora.
Fins ara el tripartit no ha fet més que llevar diners que sobraven de la depuradora i tornar els diners per comprar el terrenys que el PP havia aconseguit amb un prèstec.
La passada legislatura ja es va vore un treball per acabar amb els tolls d'aigua, vorem ara que fa el tripartit. De moment no ha fet res de res, sols tirar la culpa als altres.
Altra cosa, va ser el PP qui va alçar la calçada a la platja, possiblement, si eixa obra no s'haguera fet el diumenge la platja s'haguera quedat incomunicada i ara no ha passat. D'això no diuen res els cotorrins?
Tambñe recordem que va ser el PP qui va fer el col·lector de Marjaletes, una obra que el govern comunista (ara també al Tripartit) va cobrar a la gent en una derrama extra i no va fer mai eixa obra.
Rabos de pansa cotorrins i menys criticar i a treballar per la nova depuradora, que fins ara el senyor Juan no te massa ganes de fer-la.

2 comentarios:

  1. a veure tota la raò sobre no fer la depuradora, però també es veritat que la nova avinguda de la platja es una gran "cagà".

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes28 de agosto de 2012, 3:19

    I perquè en vers de dedicar-se uns i altres afer-se la guerra, no arrimen el muscle i tots junts i a una veu es treballa per a que la dita depuradora siga realitat d'una vegada ? (Seré il.lús !! , això sería fer algo amnb seny ...)

    ResponderEliminar