sábado, 4 de agosto de 2012

LA PISCINA TANCADA PER "PROBLEMES TÈCNICS"

Fins dilluns estarà la piscina de Tavernes (la municipal, la descoberta) tancada al públic. L'ajuntament ha dit "que per problemes tècnics", però la veritat és que ha sigut perquè algun salvatge ha tirat uns pots amb safrà i ha embrutat l'aigua.
Ara la piscina s'ha buidat i s'omplirà novament, així que fins dilluns no estarà la piscina oberta.
Una malifeta que una vegada més genera més gastos i més molèsties als veïns.
Divendres pel matí, quan obriren la piscina trobaren el safrà a l'aigua de la piscina gran.

3 comentarios:

  1. Segur que la culpa li la tiren al pp,per no variar,llacer inocent ell no tindra culpa de res y les autoritats sense agarrar a ningu,sera que no tenen bona cordinacio?sera que els del bloq no tenen ni idea com governar?"tots no aprofiten"ells que si Baldovi amunt Baldovi avall,els importa mes lo de fora que lo de dins y sobre tot la fotografia ja ja ja.
    Llacer havia de haver eixit,que falta li fa.
    Mes preocuparse pel poble y menos en figurar,en la vida han nat tan ben vestits com ara.perdo roba nova perque de saver vestirse res.

    ResponderEliminar
  2. El que m'extranya es que tu no li la vajes donat al triparitt ... com de costum .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nosaltres no donem la culpa a ningú sols a qui ha fet eixa barbaritat, esperem que pague per este fet.
      Però so ho diu per si som destructius he de dir-li que no hem volgut fer sang d'una malifeta. Ja posats haguerem pogut acusar al Tripartit de voler amagar la informació i de no dir que ha passat, sols ha dit "per problemes tècnics".
      Un problema tècnic és que es trenque la depuradora, no que un tipo faça un atemptat a la piscina. No hi ha res mal en dir la veritat.

      Eliminar