martes, 14 de agosto de 2012

IMPORTA EL TURISME? CUIDEM ELS DETALLS

Realment li importa el turisme al govern de Tavernes? És el segon estiu que el senyor Juan mana en Tavernes i trobem moltes mancances bàsiques en la platja. I ja no parlem de grans inversions, parlem de vore una cosa que es pot millorar i no es fa, tal vegada per inoperància.
En l'Avinguda de la Marina podem caminar desenes de metres per la vorera sense trobar-nos una paperera.
La bassa del passeig de l'Avinguda de la Marina continua en un estat lamentable. Bruta, amb poca aigua i cap interés sols que pujar per un pontet de fusta.
La zona ajardinada de l'Avinguda és patètica, tot un sequer. No s'ha plantat ni una verdolaga i damunt, com el tractament del morrut roig es va fer tard, més d'una palmera està ja més que seca.
L'Avinguda té molt menys parking que fa uns anys. S'han eliminat moltes places i el govern no ha sigut capaç de preparar un parking en la zona del Calipso, l'Església o la Barraca Paellera. Ha fet falta que els comerços s'enfadaren, protestaren i poca cosa més. A esperar a l'estiu que ve a vore si està arreglat quan s'ha tingut tot un any per a poder-ho fer. Si que s'ha sabut fer un parking, i asfaltaet, en la zona dels xiringuitos, beneficiant a estos comerços i descuidant els d'altres zones de la mar.
Ens trobem els contenidors de fem desbordats, amb bosses i bosses per fora. És que els nostres representants polítics no veuen que fan falta més? I ja no es tracta de comprar-ne, al poble hi ha molta menys gent i simplement es tracta de llevar-los d'un lloc i portar-los a altre, d'una simple redistribució.
Ja queda poc d'estiu, però a vore si tenim sort i per a l'estiu que ve prenen nota d'este article els del tripartit i solventen estes mancances. No em parlat de diners, sino de voluntat política.

3 comentarios:

  1. Tenen prou pensant si fan bando en valencia o castella,de regar res, tota la platja els arbres mustios per falta de aigua,bruticia per tot arreu,la torre de guaita replena de montons de seq(espetaran algun piroman per a que heu creme)de netejaro res,sera amontonaro,demanen colaboracio ciudadana (ixirem en bolses de basura pa poder tirar les coses).la barca de la puerta del sol dona pena,boltant els contenedors tot brut i molta olor (sort que el encarregat es nou y el de antes en criticat, pero estes coses no ocurrien).les ceres plenes de desperfectes y per netejar.en concret un caos

    ResponderEliminar
  2. Hui he vist a la regidora de Turisme (PSOE) i a l'encarregat de la "neteja" (BLOC) donant voltes amb el cotxe de FCC per la platja per a comprovar el que heu denunciat.

    Per les cares que he vist crec que a la regidora de Turisme no li agrada gend que la critiquen per com gestiona la neteja el BLOC.

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes18 de agosto de 2012, 3:27

    De res servixen fires i més fires, si a la postre la platja no es trova en les condicions que toca . Esperem que ara, amb la dedicació total de Canet , les coses vajen millor.

    ResponderEliminar