miércoles, 29 de agosto de 2012

ESTEM DE VACANCES EN MATÈRIA DE SEGURETAT?

Que mal és el mes d'agost, a qualsevol cosa que passa se li pot tirar la culpa de les vacances. I nosaltres pensem que han d'haver molts de polítics de vacances per a tindre el poble tan descuidat.
Posem un exemple, la seguretat ciutadana.
Estem patint molts robatoris, però anem un poc més enllà.
Fa dies que trobem grups de gent fent "coses que no toquen" en els parcs del poble. A la vista de tots (menys dels polítics o responsables de policia) trobem que a plena llum del dia la plaça d'Espanya pareix un espai de fum de "porros" amb total impunitat.
Trobem a gent fumant porros i portant gossos perillosos en zones on van els xiquets a jugar.
Hem dit la plaça d'Espanya però també podem dir el passeig del Pais Valencià. On hi ha curses de bicis, gent bevent, orinant o fent gresca a tota hora.
I els veïns aguanten el que faça falta perque en molts casos fa por cridar l'atenció.
És que això no ho veuen els nostres dirigents polítics?

2 comentarios:

  1. I els gosos perillosos sense bosal i, de vegades, solts pels parcs?

    L'altre dia estava la Policia Local per la zona dels parkings de Pa dur i algunes cuadrilles estaven de botelló i amb la musica dels cotxes a tope a altes hores molestant al veinat. La policia no va fer res, ni va entrar a dir que pararen de molestat.

    ResponderEliminar
  2. Lo de la Plaça Espanya no es sols al mes d´agost es durant tot l´any i mentres hi han xiquets,la ley deia que no es podia fumar on hi havien xiquets i en aquets poble no es cumpis,perque es fuma també a les portes dels colegis,també al conservatori de música,que està ple de xiquets,i tambè lo dels gossos perillosos deuria de estar més controlat,botellò,etc i ha que protegir al menors i la policia local deuria de controlar totes eixes coses.Si hi ha que denunciar,doncs mala sort per al que li toque pero hi ha que cumplir les lleis i la policia està per a fer que es complisquen ¿no?

    ResponderEliminar