martes, 21 de agosto de 2012

UNA MÉS DEL PARQUING I JA VAN TROPECENTES MIL

Em vist que recentment s’han aprovat una série de mesures que afecten al parking del Passeig.
Es faran abonaments mensuals per 40 euros, la primera mitja hora serà gratis, tarifes reduïdes de tres euros al dia en festes concretes com falles, festes del poble…tarifes per a usuaris sols de dia o sols de nit. Lots d’estacionament per a comerços. Tot això està molt bé i eren mesures que es comentaven pel carrer i que ara s’apliquen amb el vot de tots els partits polítics.
Sols que de res serveix fer estes mesures si el parking porta setmanes que no dóna el servici que cal. No hi ha caixer i per tant, com els operaris sols estan pels matins de dilluns a divendres, el parking sol spot ser usat pels propietaris durant tot el dia, mentre que els no propietaris no el poden usar ni de vesprada ni de nit.
No sols es regular un  parking, cal saber-lo portar al dia a dia. Fa por entrar al parking per si després no pots eixir. Ja han passat casos en comunions, nadals i demés dies que molta gent s’ha quedat dins esperant a que la policia els traguera del parking.
Tan difícil serà fer un manteniment? O tindre pensades mesures per a quan falle alguna cosa?
Una vegada més el parking no és la prioritat del Tripartit i sembla que vol que vaja mal per a tirar-li les culpes al PP. Han tardat més d’un any en prendre mesures per dinamitzar-lo i ara seguixen tenint el parking per a residents fora de l’horari de matí.
Ara trobem que el Tripartit ha disposat d’una plaça per a cada grup polític. El PP va indicar que considerava que la seua plaça quedava a disposició del govern per a posar-la en rotació si ho considerava necessari. La resta de grups (els del Tripartit) no ha dit res i s’han limitat a aferir “ho estudiarem” una frase a la que ens tenen molt acostumats.
Així que el PP tindrà una plaça per a 8 regidors, el Bloc una plaça per a 5 regidors, el PSOE una plaça per a 3 regidors, i Karina tindrà la seua pròpia plaça perque es regidora única.

1 comentario:

  1. Les "esquerres" no donen exemple i sumen privilegis, ningú es creu ja al tripartit, han perdut tota credibilitat.

    ResponderEliminar