jueves, 16 de agosto de 2012

NOVES GENERACIONS DEL PP DEMANA QUE EL TRIPARTIT FAÇA ALGUNA COSA CONTRA L'ATUR

ESCRIT DEL NOVES GENERACIONS:
La inoperativitat del Tripartit s’està fent més que visible dia rere dia. Al temps que els regidors del Bolc i PSOE perden el temps en reorganitzar-se, 44 famílies de Tavernes s’han vist afectades pel malson de l’atur. Si en Gandia l’ocupació ha augmentat en un 0.75 %, en Tavernes, el que ha augmentat ha estat la desocupació en un 2.25%. Aquestes dades podrien haver estat molt millors per a Tavernes si el senyor Juan i els seus socis de govern no haveren perdut tant el temps en tornar a canviar la distribució de competències del govern i en compensar al regidor J.Llacer per haver-se quedat sense dedicació en pro del senyor Juan, en definitiva, veure  de quina manera cobren tots els regidors del BLOC, més i millors salaris. Aquest temps perdut, recordem que en un any hi ha hagut més de 5 canvis organitzatius de les distintes regidories, hauria d’haver-se dedicat a realitzar una millor política dedicada a frenar la desocupació al nostre poble, una política dirigida al benefici de tots els ciutadans de Tavernes, i no sols dels regidors del Bloc i PSOE, i els seus arrimats.
Les Noves Generacions de Tavernes vegem amb preocupació com dia rere dia Tavernes va convertint-se en una ciutat dormitori, on el tancament de les seves empreses estan obligant a les veïnes i veïns de Tavernes a buscar-se un ofici fora del poble. El tripartit va heretar un viver d’empreses que no ha posat en funcionament, un servei clau per a la inversió local, un servei que ajudaria a totes i tots els emprenedors de Tavernes que desitjaren posar en funcionament la seua pròpia empresa.
En un any, Tavernes ha perdut el taller ocupacional, un taller que donava feina a més de trenta famílies, un taller ocupacional que va vindre a Tavernes gràcies a les gestions que l’anterior govern del PP va realitzar. En canvi, des que el senyor Juan és alcalde, s’ha preocupat de fer-se fotos amb tot tipus de becats, beques que arriben al poble des d’altres administracions, com la Diputació de Valencia o la Generalitat Valenciana. Ens alegrem pels 28 joves becats per la Diputació de Valencia, i pels 130 veïns que gràcies al servei estatal d’ocupació podran vores beneficiats d’un treball durant un temps. Però, totes dos són ajudes externes en les que l’ajuntament poc aporta. Les Noves Generacions de Tavernes no estem disposades a veure com el senyor Juan s’ autoadjudica, a traves del seu gabinet de protocol i premsa, uns mèrits que no li pertanyen: es de hipocresia criticar les polítiques que adopten administracions superiors, d’eixir al carrer a manifestar-se en contra dels seus governants pel fet de ser d’un color polític distint al del senyor alcalde, i després arreplegar els fruits de eixes polítiques que tant ha criticat.
Les Noves Generacions de Tavernes no volem que aquesta situació continue, és insostenible que més de 2000 veïns i veïnes de Tavernes que volen treballar, no puguen fer-ho, necessiten treballar, no volen viure de subvencions, ni de caritat, i és per aquest motiu que li demanem al senyor Juan en particular, i a tot el Tripartit en general una millor orientació de les seues polítiques. Demanem al senyor Juan que gestione com  alcalde que és, i trobe la manera de fer que Tavernes vaja avant de la mateixa manera que ciutats veïnes com Gandia, molt més endeutades que Tavernes, van creixent. Demanem que s’escolte a la gent, i que solucionen els problemes de Tavernes, i per escoltar cal estar, i no s’ha estat.
A la Comunitat Valenciana i a Espanya s’ha pogut observar com la temporada estival ha ajudat a reduir l’atur, no obstant, a Tavernes ha passat el contrari, ha augmentat. No ens podem quedar de braços creuats i fer com si no passarà res, els veïns i veïnes de Tavernes necessiten que els seus representants treballen pel benestar de tots, adoptant mesures que ajuden a pal·liar aquesta dura situació.

4 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes17 de agosto de 2012, 2:44

    I jo els demane a ells, com a ciudatà independent, que, com a membres del mateix partit que el govern autonómic i nacional, arrimen també el muscle en tot allò que siga bó per a Tavernes, sense mirar de quin color es el govern que mana en el nostre poble, perquè en cara no deuría de ser així, de segur que es escoltaràn més que a aquell (exemple, tema Vergeret ).

    ResponderEliminar
  2. És el que tenim: un alcalde que tot ho
    justifica en que ell no pot fer res i que no és competent per a solucionar la
    desocupació que és el major
    problema que té Tavernes.

    Mentres l'alcalde d'Oliva, que també
    és del BLOC i cobra 32.000 € enfront
    dels 43.000€ que cobra Jordi Juan,
    s'ha fixat com a objectiu la creació
    d'un Pla d'Ocupació.

    Tot és qüestió de capacitat i voluntat
    de gestió i d'açò el tripartit res de res.
    Només es preocupen de llogar i donar
    treball als seus afiliats i simpatitzants
    i d'arreglar-se els seus sous de
    polítics. I als de Tavernes "que les
    den"

    ResponderEliminar
  3. Segun el pajarraco del Bloc en enero del 2007 había en Tavernes 540 parados y en junio del 2011, quan el PP dejo de gobernar Tavernes, habia 1853 parados.
    Ni entro ni salgo, pero tras consultar en internet y ver que esos datos son ciertos, me pregunto que coño hacía entonces el PP, en el gobierno de Tavernes, para atajar las cifras galopantes durante su mandato. Es muy fuerte que los causantes del alto nivel de paro les pidan soluciones a los demás.
    Tendrían que ser más serios al publicar notas como esa y más cuando hoy por hoy con una simple busqueda en google nos enteramos de la realidad y quien nos ha llevado a ese límite. Y esos datos de 44 parados más, comparados con el aumento que logro el PP son de risa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahora solo tienes trabalo si eres del bloc, amigo, familiar etc....no lo puedes negar. A laa pruebas me remito

      Eliminar