miércoles, 8 de agosto de 2012

I LA CASA DE LES INDALECIES?

Han passat molts mesos i res se sap de la casa de les Indalecies, situada al carrer sant Agustí.
El govern del tripartit va apostar per este projecte que té un préstec concedit, i amb els diners al banc, des de l'anterior legislatura.
El govern de Juan va mostrar el seu interés per este projecte i va dir públicament que comprar la casa de les Indalecies era un gest de recuperar el patrimoni de Tavernes. També va dir que es compraria i que es faria una consulta a la gent del poble sobre l'ús que se li donaria a la casa.
La bona qüestió és que quan anava a firmar-se la compraventa es va vore que a l'escriptura no estaven reflexats tots els metres quadrats que té esta casa. Se li va demanar als propietaris que rectificaren això.
Ens han contat que la rectificació dels metres ja està feta, però res es sap de la compra d'esta vivenda ( i ja fa mesos).
El tripartit ni ha tornat els diners del prèstec que té al banc, ni ha tirat endavant la compra de la casa. Que passa?
En la depuradora, i fa més falta, si que ha tornat els diners que estaven en el banc, però en este cas no, de manera que entenem que el projecte de les Indalecies va avant.
Però que passa que no avança?
O tornes els diners o compres la casa, és així de fàcil!
Sabem que en els últims dies hi ha hagut un problema entre un membre del govern i una persona molt pròxima a un dels propietaris de la casa de les Indalecies. Esperem que eixe problema, que podria acabar en un juí, no afecte al que s'haja de fer amb la casa de les Indalecies.
Una cosa està clara: o falta criteri en el govern o falta empenta. Ja estava tot clar i per a firmar, però ara ni es firma ni es tornen els diners al banc.

7 comentarios:

  1. A mi m'han dit alts, altíssims càrrecs del govern local que no pensen comprar-la, però que el govern està esperant una excusa per a poder dir que per culpa de "X" ja no es pot fer l'inversió, donat que era una promesa del seu programa electoral.

    ResponderEliminar
  2. Si tan alt es el que te ho ha dit segur que es Evarist o Pilar perque Jordi no es molt alt.
    Dis-li a l'altisim que si no van a comprar que obliguen als propietaris a arreglar la façana i llevar les tanques

    ResponderEliminar
  3. I si això és de veres, per qué t'ho conten a tú que no t'en calles una? Es tiren pedres a la pròpia teulada o són massa refiats?
    Sobre el tema, dir que cap valler tindria com a inversió prioritària la casa de les indalécies. Ahí està la llar dels jubilats amb 3 plantes sense ús i cap aula en condicions al poble per fer uns cursets. lo de fer un museu, política-ficció, per ara.
    En quant al programa electoral, res de nou, actuen com qualsevol altre partit, grans promeses que després disfresen de bones intencions quan s'aplega al poder, com l'estació de tren a Borderia. El que no entenc com claven eixos impossibles a un programa, no sé a quí volen enganyar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Volen enganyar a tu, Robinjut, que els vas votar.

      Eliminar
  4. I tu estaràs ben content perquè estaves en contra. O ja no recordes lo que dies? menys mal que podem vore els comentaris en tots els blocs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes11 de agosto de 2012, 3:30

      Content perquè va a primar el coneiximent sobre el cor, els interesos comuns sobre els programes electorals.

      I el que meu ha dit com comprendeu no vaig a dir-ho, però calent, calent.

      Es més, afexic que un altre regidor/a d'un altre partit, està en contra de tal compra, però calla perqué forma part del pacte de govern.

      Eliminar