sábado, 25 de agosto de 2012

ELS COLOMBAIRES ESTAN EN EL PUNT DE MIRA

El passat dimecres al periodic va eixir una noticia, una mes de este Tripartit que intenta governar d'alguna manera el poble de Tavernes.
Ara resulta que un esport que esta tan arrigat a les nostres terres es motiu de persecució per part del Tripartit, que a mes a mes continua tenin favorits entre els seus familiars i es trata de manera especial, sino no com s’enten el perque no li fan tombar el colomer que te la senyora Canet a sa casa i Llacer el de casa de son pare?
Pareix ser que el colombaire en qüestio a sigut denunciat per el vei, fart ja per el sorroll que fan els seus coloms. Com em vist a la foto del periodic el colomer te els caixons nous i tot esta molt net. El cas es que el vei fart del soroll ha denunciat al colombaire i l'ajuntament, que pareix que no te cap problema mes important, li demana al colombaire que tombe el colomer o que pague una llicencia d'apertura com si es tractés d'una industria qualsevol. Els diners d'esta llicencia, seran per posar-los un boçal als coloms per a que no facen més soroll? Perquè pel fet de tindre la llicència els coloms no canviaran les seues costums, vos ho podem assegurar.
I ara que? Anem a demanar a tots els colombaires del poble que tingues esta llicencia ó que tomben els colomers?
Bo vorem com acaba tot este despropòsit.

6 comentarios:

  1. Ja és el segon dissabte (25-08-12) seguit que, sense més i menys, es monta un escenari en el porxis del Pub Acuarium (platja). Un grup escamós de "rock"? que posa les seues guitarres a tot volum a partir de mitjanit i no deixa dormir al veinat, que té els altaveus a tall de les finestres dels dormitoris. Es possible que açò passe? Sí, però només en Tavernes.
    Per cert, acaben quan volen NINGÚ ES CONTROLA

    ResponderEliminar
  2. Açó pareix que te una intensionalitat recaudatoria: pagues llicencia=s´acabat el problema. Pero el que ha presentat la queixa encara que tinguen llicencia d´obertura seguirà escoltant els coloms.
    Qui ho entén?

    ResponderEliminar
  3. El que digueu no es de veres es tracta de colomers q molesten als veins i res te que vore la politica.

    ResponderEliminar
  4. Que dice la ley? Que se cumpla. Y la culpa de quien ha aprobado la ley que no es el Ayuntamiento.
    Y tu mismo lo dices y nos demuestras que el gobierno actual no tienen preferidos ni cosas así ni parecidas: Si aplica la ley debera aplicarsela también a ellos.
    Por lo tanto que se cumpla la ley, que por cierto no decis nada de ella y la mezclaís con derribar el palomar si no la cumple que no es lo mismo. Si el palomar cumpla la ley no se elimina.

    ResponderEliminar
  5. I el meu comentari dels colom?
    Censura dura i pura com amb Franco

    ResponderEliminar
  6. Tota la vida san criat gallines,pollastres,tota clase de animals en les cases y ara resulta que uns simples coloms molesten,
    per ami lo que molesta son les cageraes pel carrer,les pixarrades pels cantons,gosos sense bosals,la olor a marihuana,les ingusticies de algun politic y aixina estariem molt de temps escrivint y per uns simples coloms la que estan armant.
    Segurament seran gent que li agra maretjar en tonteries y no vore la realitat

    ResponderEliminar