jueves, 16 de agosto de 2012

ELS BARS ESTAN FREGITS!

Quin estiu s'han xuplat els bars de la platja. Els han posat nova ordenança de taules i cadires i els han atemorit perque anaven a pagar per tindre sombrilles o toldos. Al final pareix que la cosa s'ha frenat i ja pagaran prou amb el que tenen.
Però ara tenen tots els dies inspecció de la policia local per a vore quantes taules trauen al carrer. El policies cumplixen ordres i no tenen culpa, però no hi ha altres coses que fer que contar taules un dissabte? Este Tripartit té més ganes d'arreplegar diners que altra cosa.
Està be que es miren les taules, però que deixen els policies fer també les seues altres tasques que els porten fregits contant les taules dels bars.
Quin mal fa un bar si en dissabte trau una taula demés sense eixir del seu espai? Mal no fa però el Tripartit vol cobrar-li com siga.
Total que tenim als bars fregits, als policies fregits i als del tripartit fent caixa i de cervessetes pels bars (també aniran a contar les taules?)

8 comentarios:

  1. Hi ha bars que no poden gaudir d'eixe espai de més que altres bars si que tenen per simple ubicació. Un bar com Les Ones no té les mateixes possibilitats de terrasa com puga tindre el restaurant Macario, per tant em pareix molt be que si pagues tres taules, tragues tres taules, i no deu perque ¨tens lloc¨.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando17 de agosto de 2012, 2:49

    Més que fregits el que estàn ara es controlats, que ja era hora, doncs algúns estaven abusant i de debò : I eu dic com Administrador de Finques que rep les queixes dels administrats al respecte.

    Mà ampla sí, i més en esta época de crisi, però sense que es prenga el braç i tot, perquè al final paguen uns per altres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Entre "ab´´us" i "control" hi ha molta diferència. Hi ha unes normes que complir, això està clar. Les normes estan per a complir-se. El que no es pot fer es modificar les normes fent-les molt més estrictes i anar amb mà de ferro. Bo, es pot fer, però té les seues conseqüències al carrer.
      No crec que ningú parle de fer lo que li dóna la gana, sinó de tindre les mínimes facilitats per portar avant un establiment. Facilitats i comprensió, coses que puc dir en primera persona brillen "por su ausencia".

      Enrique, les queixes del veïnat han estat i estaran sempre. Ho saps tan bé com qualsevol altre.

      Eliminar
  3. Tinc entes que una regidora va tindre lio amb el propietari d'un local perque, despres de pendre unes copes al local, va telefonar a la policia per a que el deunciarà per traure taules a la via publica.
    M'han dit que el lio ha acabat al jutjat. Algú pot confirmar-ho o dementir-ho?

    ResponderEliminar
  4. Tinc entes que una regidora de l'oposicio estava fent botelló en el parquing enfront de Padur amb les amigues.
    M'han dit que algú li va cridar l'atenció perquè no estava donant bon exemple. Algú pot confirmar-ho o dementir-ho?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo a qui vaig vore va ser a JJ en el maletero d'un cotxe obert, amb botelletes i un poc més que perjudicat.
      Si algú pot confirmar també...

      Eliminar
  5. I el botelló en aquest poble està permés?No he sentit mai que la policia local haja actuat contra açò.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que era una regidora del PP. Igual els va prometre que si ells tornen a manar els faran caps de policia

      Eliminar