jueves, 9 de agosto de 2012

EL TRIPARTIT TORNA A LLEVAR DINERS DE LA PARTIDA QUE ÉS PER A LA NOVA DEPURADORA


El tripartit ha donat una mostra més de les poques ganes que té de que es faça la depuradora. En l'últim plenari va aprovar una nova reducció de la partida que estava destinada a la depuradora que vol fer-se.
El govern de Juan, com és conegut també el tripartit, va aprovar llevar 21.000 euros d'eixa partida per a destinar-los a altres coses com ara reparar l'aire condicionat del metge de la platja, comprar mobiliari o sumar-se a una ajuda de la Diputació de 15.000 euros per a comprar equipament esportiu.
El tripartit defensa eixa reducció afirmant que s'ha fet un contracte a la baixa en la redacció de l'avantprojecte de la depuradora. El PP s'oposava a la reducció d'esta partida perque no es partidari de que es lleve de la depuradora.
Ja es sap la dita valenciana: qui no guarda quan té no menja quan vol. Eixa dita es podria aplicar a este cas. El tripartit no ha parat de reduir la partida de la nova depuradora, i afirma que encara hi ha temps per invertir, però la veritat és que la depuradora és molt important per a Tavernes. Sense la depuradora no es pot creixer ni al poble ni a la platja.
La depuradora té el compromís de finançament de la Generalitat i fa molta falta per a desmontar les plantes depuradores que hi ha.
Sino guardem ara els diners, quan toque fer-se la depuradora no sabrem si hi haurà finançament suficient per a fer-la.
De moment, el tripartit va tornar els diners del prestec de la depuradora, cosa que no ha fet amb els diners que hi ha al banc per a comprar la casa de la Indalecies.
Pareix que al tripartit no li agrada res que vinga del PP, encara que siga bo per a Tavernes, sols hi ha que vore que el tripartit no ha obert l'escoleta de la platja, no ha potenciat el viver d'empreses, va tancar el punt jove... i tantes coses més.

7 comentarios:

  1. Hem de tindre en compter que estem parlant d'uns diners que hi havia previstos per pagar la redacció de l'avantprojete de la depuradora. Sobre 180.000 euros.

    Es a dir, l'ajuntament havia destinat eixos diners per això en concret i en obrir les pliques dels contractes hi ha una empresa que oferta fer el treball per 21.000 euros menys del previst. Això es la baixa.

    Vol dir que l'Ajuntament es gasta 21.000 euros menys dels que havia destinat. Ara eixos diners que s'estalvia l'Ajuntament els pot gastar en allò que vulga. No te cap obligació de destinar-los a cap partida de la futura depuradora.

    Això es conegut per gats i gossos, però sembla ser que no ho sap el PP, encara que ell ho ha practicat constantment en el seua govern, les baixes destinar-les a altres coses.

    Si això no es poguera fer hi hauria un informe en contra d'il·lgalitat, cosa que no s'ha produït.

    Hi havia que buscar alguna excusa per votar en contra i eixa va ser: que volien que eixos diners es destinaren a alguna cosa de la depuradora, quan no es precís ni cal ni es obligació legal.

    L'ajuntament determina que fer amb les baixes i això va fer el govern: destinar-les a altres inversions. Jo crec que en el fons el PP no volia que es millore el centre de salut de la platja, ja sabem que esta en contra de la sanitat publica, ni vol que es destinen diners a equips esportius ni a altres millores. Eixe es el motiu pel que votaren en contra: no volen que es faça res i nomes fan que entorpir com han fet en el riu Vaca i el projecte de canalització.
    I encara en vorem de mes grosses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per que amb eixos 21.000 euros no compren part de les terres on anirà la depuradora. Dona-li 21.000 euros (3'5 milions de pessetes) a qualsevol per la seua terra en la sequia la Bova i voras prompte que te la venen. I ja té així l'ajuntament els terrenys per a la depuradora. No ens contes boles, el tripartit no te ganes de depuradora però sap que fa tanta falta que no pot dir-ho públicament.

      Eliminar
    2. Per cert, tu no pots anar comprant a trossos, cal comprar tot complet. No pots pagar a un x i a altres y. Cal pagar a tots iguals.

      PD: Aquestes lliçons de política caldria cobrar-les ben cares, que de bades el frares peguen garrotades...

      Eliminar
    3. El ajuntament no te ganes de tindre una terra sense ús perque sap massa be, i ho sabem tots, que ni la generalitat ni el govern central, que recordem que estan controlats pel PP (Partido Popular), no va a donar ni un centim per al projecte... Tu pa que vols un terreno si saps que no van a donarte permis de obra... Es el mateix... Aci, com sempre, les opinions disfressades en forma de noticies, la calumnia, les veritats a mitges i les manipulacions estan a l'ordre del dia...

      Eliminar
  2. Creo que seria conveniente no dejar el tema de la depuradora para mucho tiempo porque por lo que leo en diferentes comentarios nadie se ha dado cuenta de la cantidad de peces muertos que hay en el rio vaca en el tramo del paso a nivel de la sequia de la bova hasta la desembocadura del rio en la playa vista la cantidad que hay por lo menos se podrian llenar varios contenedores supongo que alguien tendra que dar una solucion que la imagen de peces muertos no es ni agradable ni saludable, aun no he oido a ningun ecologista decir nada

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando, Units x Tavernes14 de agosto de 2012, 2:32

    No hi ha més cec que el que no vol vore, i açò esta seguent la política d'oposició del PP local i en este cas de vosaltres, el portaveu del seu amo : Son sobrants, com molt bé expliquen abns, i en res afecta al projecte i a l'obra de la depuradora.

    Però seguiu, seguiu així, que alguns ens beneficiarem.

    ResponderEliminar
  4. A l'anonim de les 01:23 del primer anonim:
    Cada cosa té el seu procés i el seu temps. I no pots anar a comprar terres mentre no tingues els processos, projectes, etc. anteriors fets, aprovats i liquidats.
    Es com ara no pots fer la depuradora, encara que la Generalitat diguera comencem demà, perquè no hi ha la redacció de l'avantprojecte, no hi ha els informes que cal, no tens els terrenys a ocupar i no hi la redacció del projecte definitiu que delimitara i marcara moltes coses.

    O tu eres del que es compra els mobles de l'apartament sense haver-lo comprat encara i després no el caben o el sobren mobles?

    Disculpa, però demostres tindre molt poca idea del funcionament administratiu. I el tripartit pel que he parlat amb ells i hem parlat en les reunions de propietaris i constructors, ben bé sap que sense depuradora no hi ha progressio ni avanç del PGOU i que cal i s'ha de fer. No els faces tan imbecils que no ho són. Jo diria més bé al reves: són massa llestos i toquen terra.

    ResponderEliminar